Market

Foodtech & Artoza 2021, πανέτοιμες ξανά

12-15 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo

115151-718269.jpg
Market News
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Foodtech & Artoza 2021

Foodtech & Artoza 2021: Το μεγάλο ραντεβού της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών στη χώρα και η κορυφαία έκθεση για την Αρτοποιία και την Ζαχαροπλαστική.

Η Foodtech 2021 είναι πανέτοιμη να καλωσορίσει 12-15 Νοεμβρίου τους επαγγελματίες του κλάδου της βιομηχανίας των τροφίμων και ποτών ξανά και να αποτελέσει το κέντρο καινοτομιών και τεχνολογικών εξελίξεων.

Λίγος καιρός μόνο έμεινε για το μεγάλο ραντεβού της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών στη χώρα. Με πάνω από 120 εκθέτες, ένα δυναμικό πρόγραμμα B2B συναντήσεων με στοχευμένους hosted buyers, έξι μεγάλους θεματικούς τομείς, και workshops από experts της αγοράς, η Foodtech 2021 είναι πανέτοιμη να καλωσορίσει τους επαγγελματίες του κλάδου ξανά και να αποτελέσει το κέντρο καινοτομιών και τεχνολογικών εξελίξεων. Παράλληλα, η διεξαγωγή της μαζί με την Αrtoza, δημιουργεί τις προΰποθέσεις για μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητας της Foodtech και την καθιστά το σημαντικότερο εμπορικό forum για τον εκσυγχρονισμό του F&B industry.

Παρά τις μεγάλες αντοχές που επέδειξαν τα Τρόφιμα και Ποτά στις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, η προσαρμογή στην καινοτομία και ο συνεχής εκσυγχρονισμός των επιχειρήσεων του κλάδου για την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων εξακολουθεί να αποτελεί μονόδρομο. H Foodtech 2021 η οποία είναι 100% στοχευμένη στις τεχνολογίες αιχμής για την παραγωγή και συσκευασία Τροφίμων και Ποτών, έρχεται να καλύψει την ανάγκη αυτή.

Σίγουρη ότι θα αποτελέσει και πάλι το σημαντικότερο εμπορικό γεγονός, κομβικό σημείο συνάντησης και κέντρο επενδυτικών επιλογών για τον κλάδο, η προμηθευτική αγορά στηρίζει την διοργάνωση της έκθεσης με την αθρόα συμμετοχή της.

Μία covid-free έκθεση
H διοργανώτρια εταιρεία θα επιτρέψει την είσοδο στην έκθεση μόνο στους κατόχους GreenPass, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες και τους όρους του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου που αφορούν τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.

Δυναμική διαφημιστική προβολή
Με μία διαφημιστική προβολή στο ραδιόφωνο διάρκειας 1,5 μήνα και στην τηλεόραση διάρκειας 3 εβδομάδων, αλλά και μία digital καμπάνια 4 μηνών η επισκεψιμότητα είναι διασφαλισμένη.

Aναλύοντας την επόμενη ημέρα του f&b industry
Στο stage τoυ Foodtech Lab στο Hall 1 θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από στελέχη του κλάδου, experts της αγοράς και εκπροσώπους θεσμικών φορέων, τα οποία θα πραγματεύονται τα πιο επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το f&b industry.

Eπιδείξεις και διαγωνισμοί για τον τομέα του κρέατος
Όλες οι νέες τάσεις στο κρεοπωλείο, σύγχρονοι εξοπλισμοί και τεχνικές, καθώς και διαγωνισμός κρεοτεχνίας, θα πρωταγωνιστήσουν μεταξύ άλλων, στα Foodtech Workshops, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο stage του Hall 1.

Foodtech Digital: Μία αξιόπιστη ψηφιακή πλατφόρμα
Παράλληλα με την φυσική έκθεση θα λειτουργήσει και μία ψηφιακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας ιδιοκτήτες και σημαντικά στελέχη από όλο το φάσμα των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που δεν θα καταφέρουν να παραβρεθούν στην έκθεση θα μπορούν να πραγματοποιήσουν b2b meetings μέσω videocall ή onlinechatμε τους εκθέτες της.

Μεγάλη κλήρωση με δώρο ένα επαγγελματικό Van RENAULT
Όλοι οι επαγγελματίες επισκέπτες θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα επαγγελματικό Renault Express Van. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση θα έχουν οι επισκέπτες που θα συμπληρώσουν το σχετικό κουπόνι στο περίπτερο της RENAULT στο Hall3.


Foodtech & Artoza 2021

Ανανεωμένη αλλά διατηρώντας την δυναμική που την διακρίνει και την έχει μετατρέψει στην κορυφαία έκθεση για την Αρτοποιία και την Ζαχαροπλαστική στην χώρα, η Artoza είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί 12-15 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo, τους επαγγελματίες του κλάδου από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που αναζητούν νέα προϊόντα, έμπνευση και ενημέρωση. Παράλληλα, η διεξαγωγή της μαζί με την έκθεση Foodtech, δημιουργεί τις προΰποθέσεις για τη μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητας της Artoza και την καθιστά το σημαντικότερο εμπορικό γεγονός για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του κλάδου.

Ένα ασφαλές & covid-free περιβάλλον
H διοργανώτρια εταιρεία, θέλοντας να διαμορφώσει ένα ασφαλές περιβάλλον, θα επιτρέψει την είσοδο στην έκθεση μόνο στους κατόχους GreenPass, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.

Δυναμική διαφημιστική προβολή
Με μία έντονη διαφημιστική προβολή στο ραδιόφωνο διάρκειας 1,5 μήνα και στην τηλεόραση διάρκειας 3 εβδομάδων, αλλά και μία δυναμική digital καμπάνια 4 μηνών η επισκεψιμότητα και κατ’επέκταση η εμπορική αποτελεσματικότητα της έκθεσης είναι διασφαλισμένες.

Δωρεάν μεταφορά επισκεπτών
Με στόχο να μεγιστοποιήσει την προσέλευση από όλη τη χώρα, η FORUM ΑΕ θα μισθώσει πούλμαν προς το Metropolitan Expo. Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κοζάνη, Τρίκαλα, Μαγνησία, Καρδίτσα, Λάρισα, Γρεβενά, Λαμία, Ξάνθη, Αχαΐα, Μεσσηνία είναι μερικές από τις αφετηρίες με προορισμό την 17 η Artoza.

Workshops από κορυφαίους pastry & bakery experts
Το Artoza Lab θα φιλοξενήσει σειρά επιδείξεων και masterclasses από έμπειρους και καταξιωμένους pastry και bakersmasters. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις σχετικά με την οργάνωση και τη λειτουργία των επιχειρήσεων του κλάδου.

Δώρο ένα επαγγελματικό Renault Express Van
Όλοι οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων του κλάδου που θα επισκεφτούν την έκθεση θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα επαγγελματικό Renault Express Van. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση θα έχουν οι επισκέπτες που θα συμπληρώσουν το σχετικό κουπόνι στο περίπτερο της RENAULT.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας έκθεσης:
Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, 11:00-19:00
Σάββατο 13 Νοεβμρίου, 10:00-19:00
Κυριακή 14 Νοεμβρίου, 10:00-19:00
Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, 10:00-18:30

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ