Market

H Heineken συνεργάζεται με τον Daniel Craig

Με αφορμή τη νέα ταινία «No Time To Die»

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Heineken | Daniel Craig vs James Bond

H πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «No Time To Die» πραγματοποιήθηκε και στην Ελλάδα, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ξεδιψάσουν με μια Heineken.

Με ένα εορταστικό διαφημιστικό σποτ, η Heineken® ανακοίνωσε παγκοσμίως την κυκλοφορία της νέας ταινίας του James Bond, «No Time To Die».
Η νέα καμπάνια είναι αφιερωμένη στους θαυμαστές που περίμεναν με ανυπομονησία την επόμενη ταινία του αγαπημένου τους πράκτορα και παρουσιάζει τον Daniel Craig να περιμένει υπομονετικά για την πρώτη απολαυστική γουλιά από μια παγωμένη μπίρα Heineken®, καταλήγοντας ότι τα καλύτερα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν.

Στην Ελλάδα, η πολυαναμενόμενη ταινία «NoTime To Die» έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Παλλάς, με αγαπημένες προσωπικότητες, ανάμεσα στους καλεσμένους. Κατά το διάλειμμα και μετά το τέλος της ταινίας, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δροσιστικές Heineken® και Heineken 0.0®, από το ειδικά διαμορφωμένο bar του brand στο χώρο.

Τώρα που η αναμονή τελείωσε, μη χάνετε άλλο χρόνο, απολαύστε τη νέα ταινία «No Time To Die» παρέα με μια δροσιστική Heineken®.

Heineken 00 | Daniel Craig vs James Bond | I am working

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ