Market

Το Κίτρινο γίνεται Πράσινο από τους Kärcher Experts

Η φύση, ο πολιτισμός και η κοινωνία αποτελούν σημαντικές αξίες για όλους

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Κίτρινο γίνεται Πράσινο από τους Kärcher Experts

Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2021: H Kärcher Greece συμβάλλει με τον πιο επιμορφωτικό τρόπο στη φροντίδα των ελληνικών δασών μέσω της δενδροφύτευσης.

Με αφορμή την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2021, η εταιρεία συστημάτων καθαρισμού Kärcher Greece συμβάλλει με τον πιο διασκεδαστικό αλλά και επιμορφωτικό τρόπο στη φροντίδα των ελληνικών δασών μέσω της δενδροφύτευσης. 

Πιο συγκεκριμένα, η Kärcher Greece έχει δημιουργήσει ένα διαφορετικό quiz και σας καλεί να απαντήσετε στις ερωτήσεις της ώστε να δει πόσο Kärcher Expert είστε… για καλό σκοπό. 

Από τις 4 έως και τις 9 Οκτωβρίου, για κάθε ερωτηματολόγιο που συμπληρώνεται, η Kärcher Greece θα φυτεύει ένα νέο δέντρο σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό we4all. Το Κίτρινο γίνεται Πράσινο, μια και η εταιρεία αναλαμβάνει τη δενδροφύτευση σε περιοχές που έχουν πληγεί και έχουν άμεση ανάγκη από πράσινο και οξυγόνο.

Αν θέλετε και εσείς να κάνετε τον κόσμο λίγο πιο πράσινο, απλά απαντήστε στις ερωτήσεις ή περιηγηθείτε στα official Social Media @karchergreece στο Facebook & karcher_greece στο Instagram και αναζητείστε το ερωτηματολόγιο που θα δώσει σε όλους... πνοή.

H Kärcher Greece, μέσα από αυτή τη δράση «πνοής», αποδεικνύει πως η φύση, ο πολιτισμός και η κοινωνία αποτελούν σημαντικές αξίες για την εταιρεία, που αντιμετωπίζονται πάντα με υπευθυνότητα και συλλογικότητα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ