Market

H Amita Motion ένωσε καλλιτέχνες & διαδικτυακό κοινό από 3 πόλεις

Περισσότεροι από 9.000 χρήστες παρακολούθησαν ταυτόχρονα τις διαδραστικές online συναυλίες, στέλνοντας περισσότερα από 7.000 comments

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Playmotion Livestream Series #2, Amita Motion

Το Playmotion Livestream Series #2 της Amita Motion ένωσε καλλιτέχνες και διαδικτυακό κοινό από 3 πόλεις, στη Νέα Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

Με τεράστια συμμετοχή και διάδραση πραγματοποιήθηκε το Playmotion Livestream Series #2, που μεταδόθηκε ζωντανά την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου από το κανάλι της Amita Motion στο YouTube, με συναυλίες back2back από τρεις πόλεις, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Ελένη Φουρέιρα, Josephine, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Toquel, INCO, DJ Stephan και Oge μοιράστηκαν με το κοινό ανεπανάληπτες στιγμές θετικής ενέργειας & μουσικής.

Το κάλεσμα της Νέας Ημέρας Θετικής Ενέργειας αγκάλιασαν περισσότεροι από 9.000 χρήστες, που παρακολούθησαν ταυτόχρονα live το ξεχωριστό event από το κανάλι Youtube της Amita Motion, ξεπερνώντας το ρεκόρ ταυτόχρονων χρηστών του Livestream Series #1, ενώ οι τυχεροί που κέρδισαν το εισιτήριό τους μέσα από το Lift Me Up είχαν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν την εμπειρία του Playmotion Livestream και τους καλλιτέχνες από κοντά με φυσική παρουσία.

Περισσότερα από 7.000 comments την ώρα της συναυλίας από το κοινό σε όλη την Ελλάδα απέδειξαν τη δύναμη του interaction στέλνοντας την αγάπη του και κύματα θετικής ενέργειας στους τραγουδιστές, όπως και όσοι κέρδισαν e-meets & greets μαζί τους την ώρα της συναυλίας.

Συγκίνηση και έντονα συναισθήματα προκάλεσε το tribute στη μουσική και τα τραγούδια του Mad Clip, που επρόκειτο να ερμηνεύσει μαζί με την Ελένη Φουρέιρα για το Playmotion Livestream Series #2 τη μεγάλη επιτυχία «Μπορεί». Ο Mad Clip αποτέλεσε βασικό συνεργάτη της Amita Motion για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας. Η μουσική είναι μια κοινή γλώσσα που ενώνει όλους.

Με μία συμβολική κίνηση, η Amita Motion θα συνδράμει με δωρεά χρηματικού ποσού το εκπαιδευτικό μουσικό πρόγραμμα κοινωνικής ένταξης El Sistema Greece, που προσφέρει δωρεάν μαθήματα μουσικής σε παιδιά και νέους στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως εθνικότητας, γλώσσας και θρησκείας, με σκοπό την επίτευξη κοινωνικής αλλαγής τόσο για τα παιδιά, όσο και για τις οικογένειές τους, σε όλο τον κόσμο.

Όσοι δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν live το ξεχωριστό αυτό event με τις 3 back2back συναυλίες, μπορούν να δουν αποσπάσματα στο κανάλι της Amita Motion στο Youtube: youtube.com/c/amitamotion   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ