Market

BULLDOG Dry Gin: Νέες εμπειρίες με σύνθημα "Begin Bold"

Από την 1η Οκτωβρίου και μέχρι τον Δεκέμβριο, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σε επιλεγμένα bars σε όλη την Ελλάδα, η ομάδα του BULLDOG Dry Gin θα δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα Gin & Tonic serves

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vulldog_ot.png

To BULLDOG London Dry Gin παρουσιάζει bold εμπειρίες σε 24 bars σε όλη την Ελλάδα και σας προκαλεί να το τολμήσετε κι εσείς.

H Coca-Cola Τρία Έψιλον και το λονδρέζικο BULLDOG Dry Gin ετοιμάζουν μια σειρά από On Trade ενέργειες, που θα συναρπάσουν τους τολμηρούς λάτρεις του αγαπημένου λονδρέζικου ποτού. Από την 1η Οκτωβρίου και μέχρι τον Δεκέμβριο, το BULLDOG London Dry Gin σας παρακινεί να ανακαλύψετε νέες εμπειρίες, καινούργιες διαδρομές και φρέσκιες ιδέες, με σύνθημα το Begin Bold.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σε 24 επιλεγμένα bars σε όλη την Ελλάδα, η ομάδα του BULLDOG Dry Gin θα δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα Gin & Tonic serves για τους πιστούς φίλους της μάρκας και για όσους θα τολμήσουν να τα δοκιμάσουν.

Τα On Trade experiences θα σας προκαλέσουν να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό και να αναδείξετε τον πιο τολμηρό σας χαρακτήρα. Ταυτόχρονα, θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να κερδίσετε μοναδικά δώρα και το customized, signature ποτήρι BULLDOG σε μαύρο χρώμα, ενώ ένα exclusively designed Instagram φίλτρο θα αναδεικνύει τον πιο bold εαυτό σας. Αν, λοιπόν, ανήκετε στους bold beginners αναζητήστε τις Βulldog εμπειρίες στο bulldoggin.gr

To εμβληματικό και πολυβραβευμένο BULLDOG Dry Gin είναι ένα μοντέρνο ποτό που δημιουργήθηκε για τη νέα γενιά φίλων του gin. Παράγεται από 100% βρετανικό σιτάρι και αποδίδει μια απαλή και ταυτόχρονα πολυεπίπεδη γευστική μίξη, αποτέλεσμα της απόσταξης 12 μοναδικών αρωματικών βοτάνων, όπως η μοναδική Λευκή Παπαρούνα από την Τουρκία, το Μάτι του Δράκου, και το Φύλλο του Λωτού από την Κίνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ