Market

Το podcast της μπύρας Μάμος επιστρέφει με πάθος ασίγαστο

Podcasts των 4 επεισοδίων με τους Postfolk (Μαρία – Όλγα Βλάχου), Kakuru (Ελίνα Κακούρου), Ode to Socks (Ξένια Βανικίωτη), και τον Tind. Παρουσιαστές ο Λάμπρος Φισφής και ο Διονύσης Ατζαράκης.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το podcast της μπύρας Μάμος επιστρέφει με πάθος ασίγαστο

Η σειρά podcast «ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακής Ραδιοφωνίας» ξανά στον αέρα. Eμπνευσμένo και αφιερωμένο, στο πάθος ανθρώπων από διάφορους επαγγελματικούς χώρους.

Η σειρά podcast «ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακής Ραδιοφωνίας» ξανά στον αέρα! Το Podcast της μπύρας ΜΑΜΟΣ που ξεκίνησε πέρυσι το φθινόπωρο, εμπνευσμένο και αφιερωμένο, στο πάθος ανθρώπων από διάφορους επαγγελματικούς χώρους, επανέρχεται. Φέτος, συστήνει νέα πρόσωπα που έκαναν το μεράκι τους, κομμάτι της ζωής τους. «Κυνηγώντας το πάθος τους», οι καλεσμένοι του φετινού Podcast μιλούν για το κατόρθωμά τους να ακολουθήσουν τα θέλω τους παθιασμένα και να δημιουργήσουν brands που στο DNA τους βρίσκεται η αγάπη για δημιουργία.

Το podcast της μπύρας Μάμος επιστρέφει με πάθος ασίγαστο

Μέσα από τα φετινά Podcasts των 4 επεισοδίων, γνωρίζετε την εμπνευσμένη και μετρ στα ψηφιακά κεντήματα Postfolk (Μαρία – Όλγα Βλάχου), τη δημιουργό κομψών και λεπτεπίλεπτων κοσμημάτων Kakuru (Ελίνα Κακούρου), τη γεμάτη φαντασία και χιούμορ Ode to Socks (Ξένια Βανικίωτη) και, τέλος, τον μοναδικό Tind, όπου μαζί με την ομάδα του δημιουργούν κάτι το διαφορετικό και πρωτότυπο στην τέχνη της μεταξοτυπίας.

Όλες αυτές οι ξεχωριστές προσωπικότητες εκμυστηρεύονται με τη συντροφιά μίας παγωμένης μπύρας ΜΑΜΟΣ τις σκέψεις τους, το μεράκι τους, τα διλήμματα που συνάντησαν στην πορεία της ζωής τους, και ολοκληρώνουν τη συζήτηση με το πώς τελικά έφτασαν στο σημείο να κάνουν το πάθος τους επάγγελμα.

Φυσικά, σε αυτή τη διαδρομή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παρουσιαστές της «ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακής Ραδιοφωνίας», που δεν είναι άλλοι από τους Λάμπρο Φισφή και Διονύση Ατζαράκη. Η μοναδική τους χημεία και το κοινό τους χιούμορ δημιουργούν ένα κλίμα οικειότητας μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων, που απολαμβάνουν μια ξεχωριστή συζήτηση.

Η νέα σειρά podcast «ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακή Ραδιοφωνία» έρχεται να σας θυμίσει την αγάπη της μπύρας ΜΑΜΟΣ για τους ανθρώπους που εξελίσσονται και δημιουργούν. Όπως ο δημιουργός της, Πέτρος Μάμος, αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος του και την αγάπη του για την τέχνη της ζυθοποιίας, έτσι και οι φετινοί καλεσμένοι αποτελούν πηγή έμπνευσης. Κυνηγούν το όραμά τους, ανταποκρίνονται σε προκλήσεις, έχουν διλήμματα, αλλά μένουν πάντα προσηλωμένοι στους στόχους τους διατηρώντας σαν τον Πέτρο Μάμο το ασίγαστο πάθος τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ