Market

Νέο κατάστημα Lidl στο Ίλιον

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης 1.284 τ.μ.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέο κατάστημα Lidl στο Ίλιον

Η Lidl Ελλάς αριθμεί πλέον 64 σημεία πώλησης στην Αττική και 229 σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πιστή στο αναπτυξιακό της πλάνο, η Lidl Ελλάς εγκαινίασε την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, ένα νέο κατάστημα στο Ίλιον, στην πλατεία Ιλίου με Ιπποδαμείας 36, τηρουμένων όλων των κανόνων προστασίας για την ασφάλεια πελατών και εργαζομένων.

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης 1.284 τ.μ., διαθέτει 6 ταμεία και 83 θέσεις στάθμευσης, καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων 2 θέσεων.

Η πρόσβαση στο κατάστημα από τον χώρο στάθμευσης γίνεται με κυλιόμενους διαδρόμους, ενώ έχουν οριοθετηθεί θεματικά οι διαφορετικοί τομείς του καταστήματος. Το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα έρχεται να δώσει μια ποιοτική επιλογή στους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής και να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας και με στόχο την ανάδειξη της εντοπιότητας, η Lidl Ελλάς εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα. Δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, η εταιρεία παραμένει πιστή στην ποιοτική της δέσμευση, εξασφαλίζοντας χαμηλές τιμές, φρεσκάδα και ποιότητα καθημερινά.

Μέσα από το επενδυτικό της πλάνο, η Lidl Ελλάς ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών με νέα, σύγχρονα σημεία πώλησης. Παράλληλα, με την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στηρίζει την εθνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

corporate.lidl.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ