Visual Browsing
Σωτήρης Κοντιζάς, Mazda
ADVERTORIAL

Ο Σωτήρης Κοντιζάς επανασυνδέεται με την αγαπημένη του Mazda

«Μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά ξεκινάμε ένα ταξίδι από τη νοσταλγία στο δυναμισμό, από το παρελθόν στο παρόν και στο μέλλον»
Η Mazda και ο γνωστός σεφ Σωτήρης Κοντιζάς επιτέλους ξανασμίγουν ως φυσικό επακόλουθο της ιδιαίτερης σχέσης που τους συνδέει.

Η σχέση του απαιτητικού κριτή του Master Chef με την αντισυμβατική ιαπωνική Mazda ξεκινάει από πολύ παλιά. Με πατέρα Έλληνα και μητέρα Γιαπωνέζα μεγαλώνει ανάμεσα σε Αθήνα και Τόκυο, με το πάθος των 4 τροχών και την αδιάκοπη παρουσία αυτοκινήτων Mazda στην οικογένεια. Συνδεδεμένα με τις παιδικές του αναμνήσεις, τα μοντέλα Mazda 121, Mazda 626 και Xedos 6 είναι εκείνα που τον οδήγησαν στη μεγάλη του αγάπη για την ιαπωνική εταιρεία.

Mazda, Σωτήρης Κοντιζάς

H απουσία της Mazda από την ελληνική αγορά για περίπου 10 χρόνια διέκοψε τη σχέση των Mazda Lovers με τη μάρκα. Πλέον η μάρκα είναι εδώ και η εγγυημένη εκπροσώπησή της από τον ισχυρό Όμιλο Συγγελίδη έκανε το χαμόγελο να επιστρέψει σε πολλούς φίλους της ιστορικής μάρκας από τη Χιροσίμα.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο αγαπημένος σεφ Σωτήρης Κοντιζάς. Οι βασικές αξίες της Mazda, όπως ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός Kodo και η αναζήτηση της τελειότητας που επιτυγχάνουν οι δεξιοτέχνες Takumi, ταυτίζονται με τη δική του στάση ζωής, καθώς επιζητά τη διαρκή εξέλιξη και την υπέρβαση. Έτσι, δημιουργείται μια αυθεντική σχέση βασισμένη στο απόλυτο ταίριασμα της φιλοσοφίας Mazda με τον αντισυμβατικό σεφ.

Σχετικα
Saronic Ferries, ο εύκολος και ασφαλής τρόπος να πας διακοπές
Saronic Ferries, ο εύκολος και ασφαλής τρόπος να πας διακοπές

Η Mazda και ο γνωστός σεφ Σωτήρης Κοντιζάς επιτέλους ξανασμίγουν ως φυσικό επακόλουθο της ιδιαίτερης σχέσης που τους συνδέει.

«Μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά ξεκινάμε ένα ταξίδι από τη νοσταλγία στον δυναμισμό, από το παρελθόν στο παρόν και στο μέλλον. Πίσω από το τιμόνι ενός MX-5, το θρυλικό μοντέλο της Mazda που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, o Σωτήρης βιώνει αυτό που η μάρκα διαχρονικά πρεσβεύει: Jinba Ittai ή, αλλιώς, την εναρμονισμένη και απόλυτη σύνδεση του οδηγού με το αυτοκίνητο».
Πάρτε μια πρώτη "Jinba Ittai" γεύση κάνοντας κλικ εδώ, με πολλές ακόμα να ακολουθούν.
Το σίγουρο είναι ότι οι παιδικές αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ. "Once a Mazda, always a Mazda".

Η Mazda και ο γνωστός σεφ Σωτήρης Κοντιζάς επιτέλους ξανασμίγουν ως φυσικό επακόλουθο της ιδιαίτερης σχέσης που τους συνδέει.

Σχετικα
Κορινθία: Ιερέας βρέθηκε απανθρακωμένος σε καμένο όχημα (βίντεο)
Κορινθία: Ιερέας βρέθηκε απανθρακωμένος σε καμένο όχημα (βίντεο)

Σχετικά με τη MAZDA:
Η Mazda ιδρύθηκε το 1920 στη Χιροσίμα και είναι μια καινοτόμος παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία που χαρακτηρίζεται από την τόλμη, την αμφισβήτηση της κοινής πρακτικής και την αναζήτηση νέων δρόμων στους τομείς της μηχανολογίας και του σχεδιασμού, με επιτεύγματα που οι άλλοι τα θεωρούσαν ανέφικτα. Ήταν η πρώτη ασιατική μάρκα που κέρδισε το Le Mans το 1991. Παρουσίασε το εμβληματικό Cosmo Sport 110S, τον περιστροφικό κινητήρα σε μοντέλο μαζικής παραγωγής, και δημιούργησε ένα παγκόσμιο best-seller: το διθέσιο roadster Mazda MX-5. Είναι η μάρκα που παρουσίασε τον πρώτο βενζινοκινητήρα στον κόσμο, που συνδυάζει τις τεχνολογίες αυτανάφλεξης με συμπίεση και ανάφλεξη με σπινθήρα, τον κινητήρα Skyactiv-X. Σήμερα προσφέρει μια πλήρη γκάμα προηγμένων μοντέλων από αμιγώς ηλεκτρικά μέχρι MHybrid & e-Skyactiv.

Σχετικά με τον Σωτήρη Κοντιζά:
Γεννήθηκε το 1983 από Έλληνα πατέρα και Γιαπωνέζα μητέρα. Ζει την παιδική του ηλικία ανάμεσα σε Αθήνα και Τόκυο. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάστηκε σε τράπεζα. Συνδυάζοντας βιώματα από Ανατολή και Δύση, οδηγείται σε αντισυμβατικές επιλογές και δρόμους εκτός της πεπατημένης. Το 2005 αλλάζει γραμμή πλεύσης και ανοίγει ο δρόμος για μία επιτυχημένη πορεία στις επαγγελματικές κουζίνες. Σήμερα είναι πατέρας 3 παιδιών και επιτυχημένος σεφ. Το ευρύ κοινό τον γνωρίζει μέσα από τα εστιατόρια Nolan & Proveleggios, καθώς και μέσω του reality show Master Chef.

Δειτε επισης

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5