Visual Browsing

Το INNOVATHENS powered by Samsung διοργανώνει δύο Open Days

το INNOVATHENS powered by Samsung SMATH Open Days
Τρίτη 1 και Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου
  • A-
  • A+
0
Το INNOVATHENS powered by Samsung ανοίγει τις διαδικτυακές του πόρτες και σας καλεί σε 2 SMATH Open Days που περιλαμβάνουν ομιλίες, παρουσιάσεις, workshops.

Την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 17.00, το INNOVATHENS powered by Samsung ανοίγει τις διαδικτυακές του πόρτες και καλεί δημιουργικούς επαγγελματίες, επιχειρήσεις και start-ups, οργανισμούς και επενδυτές αλλά και όσους δραστηριοποιούνται (ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν) στους τομείς των Δημιουργικών και Πολιτιστικών Βιομηχανιών σε δύο SMATH Open Days που περιλαμβάνουν ομιλίες, παρουσιάσεις αλλά και πολύ ενδιαφέροντα και χρήσιμα workshops.

Τα δύο πρώτα απογεύματα του Δεκεμβρίου, μέσα από δύο online συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς και επιτυχημένους επαγγελματίες του πεδίου, θα γνωρίσετε χώρους («ατμόσφαιρες») συγκέντρωσης, διάχυσης, ανταλλαγής και συνύπαρξης πολιτισμού, δημιουργίας και νέων τεχνολογιών αλλά και τους τρόπους λειτουργίας τους. 

Αντώνης Οικονόμου, διευθυντή του INNOVATHENS
Αντώνης Οικονόμου, διευθυντή του INNOVATHENS

• Την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί αναλυτικά από τον Αντώνη Οικονόμου, διευθυντή του INNOVATHENS, σαν ένας τέτοιος χώρος η ελληνική creative nest, η δημιουργική «φωλιά» που αναπτύχθηκε στην Τεχνόπολη, μία από τις συνολικά 8 που αναπτύχθηκαν σε 6 χώρες της Μεσογείου, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου SMATH, σε συνεργασία με την KiNNO Consultants Ltd.

αντιπρύτανης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) Γιάννης Σκαλτσάς
Γιάννης Σκαλτσάς, αντιπρύτανης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ)
Χρίστος Ρίγγας, υπεύθυνος ερευνητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΠΙΟΠ (Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς)
Χρήστος Ρίγγας, υπεύθυνος ερευνητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΠΙΟΠ (Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς)

Μαζί σας διαδικτυακά, θα βρίσκονται επίσης ο αντιπρύτανης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) Γιάννης Σκαλτσάς, με μια ομιλία για το «φυτώριο» που διαμορφώνει και λειτουργεί η Σχολή, όπως επίσης και ο Χρήστος Ρίγγας, υπεύθυνος ερευνητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΠΙΟΠ (Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς) με την εισήγησή του «R-innovation: Mουσεί@ και τοπικές κοινωνίες 2.1».

Ακόμη, ο Γιάννης Γεραγωτέλλης, διευθύνων σύμβουλος της KiNNO Consultants Ltd., θα σας παρουσιάσει τα εργαλεία που αναπτύχθηκαν στον τελευταίο κύκλο του Επιχειρηματικού Επιταχυντή του INNOVATHENS, Creative Industries Vol. 4: The SM-art edition.

Τέλος, θα γνωρίσετε δύο από τα σχήματα που συμμετείχαν στο πρόγραμμα για να μοιραστούν μαζί σας την εμπειρία τους και θα σας μιλήσουν για την εξέλιξή τους. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Creators of Cosmos S.M.P.C, την πρώτη ελληνική εταιρία που σχεδιάζει και παράγει σενάρια για Παιχνίδια Ρόλων Φυσικής Κλίμακας (LARP), και την ομάδα που δημιούργησε το Script-Up, το social network που δίνει τη δυνατότητα σε σεναριογράφους απ’ όλο τον κόσμο να διαφημίσουν τη δουλειά τους σε κοινό και παραγωγούς. 

• Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, ο λόγος θα δοθεί στους… ειδικούς. Δημιουργικοί επαγγελματίες και νέοι επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια που αφορούν στον βασικό πυρήνα των επιχειρησιακών λειτουργιών.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρυσικός, μέλος του ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος), θα σας εξηγήσει πώς να πείσετε ότι η επιχειρηματική σας ιδέα είναι εφικτή και οικονομικά βιώσιμη μέσα από τη σύνταξη ενός business plan, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε βασικές έννοιες και εργαλεία που σχετίζονται μ’ αυτό και θα σας λύσει όλες σας τις απορίες.

Γεράσιμος Τζαμαρέλος, digital marketing
Γεράσιμος Τζαμαρέλος, digital marketing

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη θα αναλάβει ο βραβευμένος Δημοσθένης Μπρούσαλης (DASC Branding) για να σας μιλήσει – όπως μόνο αυτός ξέρει - για το χτίσιμο εικόνας και ταυτότητας, το γνωστό σας… branding, ενώ, για το τέλος, ο guru του digital marketing, Γεράσιμος Τζαμαρέλος, θα σας φτιάξει τον απόλυτο «ψηφιακό οδηγό» συνδυάζοντας θεωρία, πρακτικά παραδείγματα αλλά και… hot tips.

Μάθετε περισσότερα και κάντε την εγγραφή σας εδώ.


INNOVATHENS Business Accelerator
The SM-art edition
SMATH Open Days
Τρίτη 1 & Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020
Online events

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5