1821 Digital Gallery

Βοηθήστε το χτίσιμο της Στέγης «Αριάδνη» με ένα απλό sms

Βοηθήστε το χτίσιμο της Στέγης «Αριάδνης» με ένα απλό sms
Ένα σπίτι που θα τους προσφέρει οικογενειακή θαλπωρή, φροντίδα και αγάπη
  • A-
  • A+
0
Γίνετε πρωτεργάτες σε μια μεγάλη προσπάθεια. Χτίστε τη Στέγη «Αριάδνη» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή.

Με ένα απλό SMS με τη λέξη «ΣΤΕΓΗ» στο 19805 από το κινητό σας, μπορείτε να παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο στο να χτιστεί το συντομότερο δυνατόν η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΑΡΙΑΔΝΗ» και να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι 9 ενήλικες με σοβαρή κινητική αναπηρία.
Ένα σπίτι που θα τους προσφέρει οικογενειακή θαλπωρή, φροντίδα και αγάπη.

«Ως μέλος της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί" και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εγκεφαλικής Παράλυσης, πιστεύουμε στις απέραντες δυνατότητες κάθε ανθρώπου με εγκεφαλική παράλυση, φτάνει να του δίνονται ίσες ευκαιρίες.

»Με τη βοήθεια και την έμπρακτη εμπιστοσύνη της κοινωνίας, έχουμε επιτελέσει όλα αυτά τα χρόνια ένα σημαντικό και αναγνωρισμένο έργο και έχουμε φροντίσει πάνω από 4.000 παιδιά και ενήλικες  με εγκεφαλική παράλυση.

»Η ίδρυση Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, όπως η ΣΤΕΓΗ «ΑΡΙΑΔΝΗ», είναι μια από τις πιο επείγουσες ανάγκες αυτής της εποχής και κατ’ επέκταση η απόλυτη προτεραιότητά μας, καθώς πολλοί ενήλικες με βαριά κινητική αναπηρία βρίσκονται με υπερήλικες γονείς που δεν είναι πια σε θέση να τους φροντίσουν στο σπίτι.

»Οπότε, ελάτε να χτίσουμε μαζί το νέο τους σπιτικό και να τους προσφέρουμε το ασφαλές μέλλον που δικαιούνται, ενώ συγχρόνως  ανακουφίζουμε τους γενναίους γονείς τους».

Χάρη στη δική σας υποστήριξη, τον Ιούνιο συγκεντρώθηκε το 1/4 του ποσού που απομένει για να ολοκληρωθεί το έργο της Στέγης. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και όλο τον Ιούλιο 2020.

«Είμαστε σίγουροι ότι μαζί με όλους εσάς θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να χτίσουμε το πιο όμορφο σπίτι, όσο πιο γρήγορα γίνεται».


Μπορείτε να σχεδιάσετε το πιο υπέροχο μέρος στον κόσμο.
Αλλά χρειάζονται άνθρωποι για να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα
– Walt Disney


Λίγα λόγια για την εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή
Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, ειδικώς αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο, ιδρύθηκε το 1972 για να προσφέρει μια θέση στον ήλιο στον άνθρωπο με εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα.
Η Εταιρεία δεν κλείστηκε ποτέ στον εαυτό της, ούτε απομόνωσε τα άτομα με αναπηρίες. Αντίθετα, ως πρωτοπόρος στον τομέα της εγκεφαλικής παράλυσης αποβλέπει στην άρση των φραγμών που δημιουργούν η άγνοια και η προκατάληψη και χτίζει στέρεες γέφυρες επικοινωνίας. Στηρίζει τον άνθρωπο με αναπηρία σε κάθε στάδιο της ζωής του, ενώ συγχρόνως  βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας, μετεκπαιδεύει στελέχη, ενημερώνει την κοινή γνώμη και ενθαρρύνει την επιστημονική έρευνα γύρω από τα αίτια και την πρόληψη της εγκεφαλικής παράλυσης.
«Το κλίμα αυτό χαρακτηρίζει όλο το έργο μας, και με το πρωτοποριακό μας πνεύμα ανοίγουμε διαρκώς καινούριους δρόμους και επεκτείνουμε τον ορίζοντα του ανθρώπου με εγκεφαλική παράλυση. Είμαστε αποφασισμένοι να μη δειλιάσουμε όσο υπάρχει ένα παιδί, ένας νέος ή ένας ενήλικας που χρειάζεται τη βοήθειά μας και η ελπίδα μας είναι πάντα για έναν θαυμαστό, καινούριο κόσμο που θα τον μοιραστούμε όλοι.»

Στο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης «Πόρτα Ανοιχτή» προσφέρεται καθημερινά και δωρεάν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων υψηλής ποιότητας για την εκπαίδευση, αποκατάσταση, ψυχαγωγία και κοινωνική ένταξη πάνω από 240 παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με εγκεφαλική παράλυση.


Για αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή eps-ath.gr
Χρέωση: 2,50 ευρώ ανά sms (με ΦΠΑ από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και επιπλέον επιβάρυνση 12% ή 15% ή 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού σας προ ΦΠΑ)
Γραμμή παραπόνων: 210 7482690

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5