1821 Digital Gallery
Le Monde

Κάντε το πάθος σας πραγματικότητα και ζήστε τα όνειρά σας

Στη Le Monde θα ζήσετε την απόλυτη εκπαιδευτική εμπειρία
Ευθύμιος Καλόσακας, Καθηγητής Μαγειρικής
Εάν το πάθος σας βρίσκεται στην κουζίνα, επιλέξτε γαστρονομικές σπουδές στη Le Monde

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές ήρθε η ώρα να αποφασίσετε πού μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας! Εάν το πάθος σας βρίσκεται στην κουζίνα, εάν θέλετε να προσφέρετε μοναδικές εμπειρίες, εάν το χαμόγελο στα πρόσωπα των άλλων αποτελεί για εσάς τη μεγαλύτερη επιβράβευση, ήρθε η στιγμή να μπείτε στην οικογένεια των κορυφαίων των τουριστικών σπουδών, επιλέγοντας να σπουδάσετε στη LE MONDE, την κορυφαία σχολή γαστρονομικών, τουριστικών και ξενοδοχειακών σπουδών, από το 1996.

Le Monde
Μανώλης Σαρρής, Απόφοιτος, Master chef
Με αφορμή το LE MONDE BOOTCAMP που διοργάνωσε φέτος η σχολή LE MONDE, για πρώτη φορά, τυχεροί νέοι και νέες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εκπαιδευτική εμπειρία που προσφέρει στους σπουδαστές της. Στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο, η LE MONDE υποδέχθηκε από τις 9 έως και τις 11 Ιουλίου, νέους και νέες επίδοξους Chefs & Pastry-chefs που αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική για να ζήσουν από κοντά την μοναδική αυτή 3ημερη εκπαιδευτική εμπειρία εντελώς δωρεάν. Αυτή η πρωτοποριακή πρωτοβουλία ανέδειξε το ποιοτικό πρόγραμμα της σχολής LE MONDE, το οποίο υλοποιείται με τον πιο σύγχρονο τρόπο μέσα από τις εργαστηριακές αλλά και τις εφαρμοσμένες θεωρητικές ώρες. Είναι άλλωστε γνωστό ότι το διδακτικό έργο έχει ανατεθεί σε καθηγητές που αφιερώνουν πολλές ώρες κάθε εβδομάδα σε κάθε τμήμα που αναλαμβάνουν, μεταφέροντας τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου στους νέους επαγγελματίες. Οι καθηγητές της σχολής LE MONDE είναι Executive Chefs στα πιο γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία, πολλά από τα οποία είναι βραβευμένα με Χρυσούς Σκούφους και σημαντικές διεθνείς διακρίσεις και αρκετοί έχουν και αξιόλογο συγγραφικό έργο.

Le Monde
Μιχάλης Ντουνέτας, Καθηγητής Μαγειρικής
Υπό την καθοδήγηση των διακεκριμένων επαγγελματιών καθηγητών της σχολής όλοι οι συμμετέχοντες του LE MONDE BOOTCAMP είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα εξαιρετικής λειτουργικότητας εργαστήρια της σχολής, να παρακολουθήσουν διαλέξεις και να πειραματιστούν σε συντονισμένες μαγειρικές δράσεις, μαθαίνοντας από κοντά την ουσία της άρτιας εκπαιδευτικής εμπειρίας από τους κορυφαίους καθηγητές της σχολής. Με 15 υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, που όμοιά του συναντά κανείς μόνο σε σχολές του εξωτερικού, καταξιωμένοι Chefs& Pastry-chefs, με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, δίδαξαν, όπως κάνουν καθημερινά, τους αυριανούς stars της κουζίνας, καθώς και των ξενοδοχειακών και τουριστικών σπουδών.

Το LE MONDE BOOTCAMP επιφύλαξε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες συναντήσεις με γνωστούς ανθρώπους της τοπικής μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής σκηνής. Σύμφωνα με τους καθηγητές της σχολής το πρώτο πανελληνίως LE MONDE BOOTCAMP ξεπέρασε κάθε προσδοκία και χάρισε σε όλα τα νέα παιδιά που συμμετείχαν την ευκαιρία να καταλάβουν πόση σημασία έχει να επιλέγεις τη σωστή σχολή για τη μετέπειτα επαγγελματική σου εξέλιξη. Άλλωστε η LE MONDE, μια σχολή με μακρά ιστορία και απόλυτη αφοσίωση στον σπουδαστή, μπορεί και προφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές βάσεις σε όσους θέλουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα στον χώρο του τουρισμού και της γαστρονομίας. Για αυτό η LE MONDE ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το πρώτο Bootcamp και προσκαλεί όλους τους νέους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν από τώρα έως τον Σεπτέμβριο για να ζήσουν ανάλογες συγκινήσεις.
Καλή αρχή σε όλους.

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5