Visual Browsing
ΤΗΕ GREEN HUSTLE BY ABSOLUT

The Green Hustle by Absolut

​Το THEGREEN HUSTLE της Absolut εμπνέει για την περιβαλλοντικά βιώσιμη διαχείριση των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή ποτών
O Ricardo Dynan, Global Brand Ambassador της ABSOLUT
The Green Hustle by Absolut: Εκπαιδευτική δράση βιωσιμότητας Pernod Ricard Helllas

Το THE GREEN HUSTLE της Absolut εμπνέει για την περιβαλλοντικά βιώσιμη διαχείριση των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή ποτών.

Η Pernod Ricard Hellas, συνεπής στη δέσμευσή της σε δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθησίας,  διοργάνωσε το  δεύτερο μέρος (μετά το λανσάρισμα στο Athens Bar Show 2018) του THE GREEN HUSTLE project: μια ολοήμερη εκπαιδευτική και διαδραστική εμπειρία, με στόχο την εκπαίδευση επαγγελματιών bartenders για τη βιωσιμότητα στον τρόπο λειτουργίας ενός bar. Το THE GREEN HUSTLE πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο της Γης της Οργάνωσης Γη, στρατηγικού συνεργάτη της Pernod Ricard Hellas στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Το THE GREEN HUSTLE  project είναι η παγκόσμια πλατφόρμα περιβαλλοντικής βιωσιμότητας της ABSOLUT, ενός από τα signature brands της Pernod Ricard Hellas. Πραγματοποιείται ήδη σε 20 χώρες παγκοσμίως και προσκαλεί τον κόσμο να εφαρμόσει διασκεδαστικές και εύκολες πρακτικές που μπορούν να κάνουν τον κλάδο του ποτού πιο φιλικό προς το περιβάλλον, βοηθώντας στην εξοικονόμηση πόρων και συμβάλλοντας στην προστασία του πλανήτη.

The Green Hustle by Absolut
Στο φετινό THE GREEN HUSTLE στην Ελλάδα, ο  Ricardo Dynan, Global Brand Ambassador της ABSOLUT, μίλησε για την αναδυόμενη τάση της βιωσιμότητας στη βιομηχανία των αλκοολούχων ποτών και παρουσίασε πρακτικές βιώσιμης διαχείρισης των πρώτων υλών. Ο Hampus Thunholm, πολυβραβευμένος Σουηδός bar owner & bartender, μοιράστηκε με το κοινό πώς έχει καταφέρει να μην παράγει καθόλου απορρίμματα στην επιχείρησή του, ως ένα παράδειγμα άριστης πρακτικής βιωσιμότητας. Ακόμη, ανέλυσε πώς το περιβάλλον επηρεάζει το είδος των cocktails που σερβίρονται και παρουσίασε παρασκευές cocktails με πρώτες ύλες από τον κήπο της Οργάνωσης Γη. Οι παρευρισκόμενοι (bartenders και ιδιοκτήτες bar, πελάτες και συνεργάτες της Pernod Ricard Hellas) αφού ενημερώθηκαν για τη μέθοδο κομποστοποίησης και για τους τρόπους αξιοποίησης των πρώτων υλών που χρησιμοποιούν, δοκίμασαν cocktails από «ανακυκλωμένες» κούπες lime, συμμετείχαν σε διαδραστικά workshops και απόλαυσαν ένα υγιεινό γεύμα μέσα σε μία μοναδική ατμόσφαιρα, στον υπέροχο χώρο της Οργάνωσης Γη.

Ο κ. Julien Merlet, Head of Marketing της Pernod Ricard Hellas δήλωσε: «Για εμάς στην Pernod Ricard Hellas, η δέσμευση και η συνέπεια μας σε δράσεις βιωσιμότητας, αποτελεί προτεραιότητα. Με το The Green Hustle Project, στόχος μας είναι να μοιραστούμε με τους επαγγελματίες bartenders την τεχνογνωσία περιβαλλοντικής βιωσιμότητας στην παρασκευή ποτών που έχουμε αναπτύξει, ενισχύοντας έμπρακτα αυτή τη σημαντική τάση και δημιουργώντας μια νέα κουλτούρα υπευθυνότητας και "πράσινης" διαχείρισης στον κλάδο».

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Εν Αιθρία 10
Εν Αιθρία 10
Ελληνοαμερικανική Ένωση
11.09.2019
Εν Αιθρία 10
Γιάννης Βαρελάς, Anima Ι
Γιάννης Βαρελάς, Anima Ι
Μουσείο Μπενάκη - Κτήριο Οδού Πειραιώς
12.09.2019
Γιάννης Βαρελάς, Anima Ι
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5