Το dîner de gala δημιουργήθηκε ειδικά για την βραδιά από τον σεφ και ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Le Mavrommatis», Ανδρέα Μαυρομμάτη – το μοναδικό βραβευμένο ελληνικό εστιατόριο στο Παρίσι με αστέρι Michelin – και το μενού «προσέφερε» στους καλεσμένους ένα γαστρονομικό ταξίδι σε γεύσεις της Ελλάδας και της Κύπρου.
Ο κ. Δημήτρης Χανιόγλου, Business Executive Officer της Nestle Waters απένειμε βραβείο χορηγού στα εννιά καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας με βαθμολογία 14/20 & 14,5/20. Συγκεκριμένα τα εστιατόρια που βραβεύθηκαν είναι το εστιατόριο Αθήρι, Ark, Artisanal Lounge & Gardens, Βασίλαινας, Κρητικός, The Zillers, Milos στο ξενοδοχείο Hilton, Τηλέμαχος Athens, Παπαιωάννου.