Visual Browsing
Johnson's

Johnson’s: Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα 125 χρόνια ιστορίας του

Το Johnson’s® βελτίωσε όλη τη βρεφική σειρά, βοηθώντας τους γονείς να προσφέρουν την πιο απαλή φροντίδα στα μωρά τους

Το Johnson’s® με βελτιωμένες συνθέσεις, νέες συσκευασίες και με σύμμαχο την επιστήμη, έχει ως αποστολή να προσφέρει τα πιο απαλά και ποιοτικά βρεφικά προϊόντα στον κόσμο, καλύπτοντας τις ανάγκες των σύγχρονων γονιών και εξασφαλίζοντας την καλύτερη περιποίηση για τα μωρά τους.

Το Johnson’s® αντιλαμβάνεται πλήρως τα διαφορετικά «θέλω», τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των σύγχρονων γονιών από τα προϊόντα που χρησιμοποιούν για τα μωρά τους. Γι’ αυτό συζήτησε μαζί τους και έκανε μία τεράστια επένδυση σε έρευνα τα τελευταία χρόνια, ώστε να τους προσφέρει ακριβώς τα προϊόντα που θέλουν, που θα μπορούν να εμπιστευθούν και  να νιώθουν σιγουριά χρησιμοποιώντας τα. Έτσι λοιπόν, πάνω από 400 συστατικά εξετάστηκαν και απορρίφθηκαν πριν καταλήξει στα νέα, βελτιωμένα προϊόντα που προσφέρει σήμερα στους γονείς. Προϊόντα αποτελεσματικά και απαλά, που δεν περιέχουν parabens, χρωστικές*, θειικές και φθαλικές ενώσεις. Προϊόντα που είναι υποαλλεργικά** και περιέχουν συστατικά 90% φυσικής προέλευσης***.

Johnson's
Στη νέα εποχή του Johnson’s®, δεν αναδιαμορφώνονται μόνο τα υπάρχοντα προϊόντα, αλλά επιπλέον, εισάγεται η επαναστατική τεχνολογία και η επιστημονική  τεχνογνωσία στην περιποίηση της βρεφικής επιδερμίδας. Η ολοκαίνουργια σειρά Johnson’s® CottonTouch™, είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα των νεογέννητων. Τα προϊόντα της σειράς, περιέχουν αγνό βαμβάκι, είναι υποαλλεργικά** και με ισορροπημένο pΗ  για την βρεφική επιδερμίδα, προσφέροντάς ένα εξαιρετικά απαλό άγγιγμα. Το άρωμα του CottonTouch™ δοκιμάστηκε από μαμάδες σε όλο τον κόσμο και έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ενδείκνυται για ένα χαλαρωτικό μπάνιο, ενισχύοντας τον συναισθηματικό δεσμό μεταξύ γονιού και μωρού, βοηθώντας έτσι στη φυσική και συναισθηματική ανάπτυξη του βρέφους.  

Johnson's
Ο Θάνος Καλουδιώτης, Brand Activation Manager της Johnson & Johnson για το Baby Care στη Νοτιοανατολική Ευρώπη είπε: «Οι γονείς ήταν και είναι πάντα η προτεραιότητά μας. Για να φτάσουμε σήμερα να είμαστε εδώ και να σας παρουσιάσουμε αυτά τα σπουδαία νέα, έχουμε ακούσει τους ίδιους τους γονείς, για να κατανοήσουμε πραγματικά τί ακριβώς χρειάζονται από ένα βρεφικό προϊόν. Ως μάρκα, είμαστε αφοσιωμένοι σε αυστηρές δοκιμές και εργαστήκαμε αδιάκοπα με επιστήμονες, παιδιάτρους και δερματολόγους, για να δημιουργήσουμε προϊόντα απαλά που καλύπτουν ή/και ξεπερνούν τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας. Η Johnson & Johnson πρωτοπορεί στην επιστήμη της βρεφικής φροντίδας εδώ και 125 χρόνια και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτήν την κληρονομιά. Οπότε, είμαστε ενθουσιασμένοι, που βρισκόμαστε σε θέση να προσφέρουμε στις οικογένειες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα προϊόντα μας, γνωρίζοντας ότι δίνουν στο μωρό τους την καλύτερη δυνατή φροντίδα.»

Τα νέα προϊόντα Johnson’s® έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε ηλικιακής ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, κάθε μίας από τις τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες στις οποίες θέλουμε να προσφέρουμε την απόλυτη φροντίδα Johnson’s®: 

Προϊόντα για νεογέννητα: Με ήρωα τη νέα σειρά CottonTouch™, είναι σχεδιασμένα για να ενισχύσουν το δέσιμο μεταξύ γονιού και παιδιού και να προσφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας και της θαλπωρής.

Προϊόντα για μωρά: Ειδικά σχεδιασμένα για τα μωρά που αρχίζουν να μπουσουλάνε και να περπατούν, για να τα βοηθήσουν στην ανακάλυψη του κόσμου. Η σειρά Bedtime® με το άρωμα Natural Calm™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος μιας ρουτίνας ύπνου, που είναι κλινικά αποδεδειγμένη ότι βοηθά τα μωράκια να κοιμηθούν γρηγορότερα και περισσότερο.

Προϊόντα για νήπια/ παιδιά: Για τους μικρούς εξερευνητές, η νέα σειρά Strength drops® έχει σχεδιαστεί με διασκεδαστική συσκευασία και συστατικά που ενδυναμώνουν τα μαλλιά και κάνουν το μπάνιο πιο εύκολο για τους γονείς.

Προϊόντα για όλη την οικογένεια: Με άρωμα που θυμάστε από την παιδική σας ηλικία, το Gold shampoo, έχει επίσης ανανεωθεί, αφαιρώντας τις χρωστικές και τα υπόλοιπα  χημικά συστατικά που δεν χρειάζονται τα μαλλιά σας. Διατηρώντας, όμως, φυσικά το χαρακτηριστικό  του άρωμα και την αποτελεσματικότητά του.

«Στο Johnson’s® πιστεύουμε στην τεράστια δύναμη της φροντίδας και πως αυτή μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Για το λόγο αυτό, ό,τι φτιάχνουμε, ό,τι κάνουμε και ό,τι υποστηρίζουμε είναι με τόση φροντίδα όση θα θέλατε να υπάρχει στον κόσμο.».


* Εξαιρούνται τα σαπούνια σε μπάρα
** Με συνθέσεις που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο αλλεργιών
*** Με βάση τον ορισμό και τα κριτήρια του Διεθνούς Οργανισμού ISO για τα φυσικά και οργανικά συστατικά των καλλυντικών και τα προϊόντα. Σύμφωνα με το πρότυπο ISO 16128, ο όρος "φυσικής προέλευσης" αναφέρεται σε συστατικά που προέρχονται πάνω από 50% από φυσικές πηγές, όπως φυτά ή ορυκτά, και λαμβάνονται μέσω καθορισμένων χημικών ή / και βιολογικών διεργασιών και διαλυτών.

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Εν Αιθρία 10
Εν Αιθρία 10
Ελληνοαμερικανική Ένωση
11.09.2019
Εν Αιθρία 10
Γιάννης Βαρελάς, Anima Ι
Γιάννης Βαρελάς, Anima Ι
Μουσείο Μπενάκη - Κτήριο Οδού Πειραιώς
12.09.2019
Γιάννης Βαρελάς, Anima Ι
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5