Visual Browsing
Motorola

What matters most to you: τα νέα moto g7

Καλώς ήρθατε στην πιο γρήγορη, πιο έξυπνη και πιο απολαυστική εμπειρία της οικογένειας moto g

Από τότε που η σειρά moto g επαναπροσδιόρισε την αγορά των smartphone το 2013, όλο και περισσότεροι καταναλωτές ενδιαφέρονται για premium smartphones σε προσιτές τιμές. Με κάθε γενιά της οικογένειας g, παραμένουμε επικεντρωμένοι στην κύρια δέσμευσή μας στον καταναλωτή: να προσφέρουμε smartphones που έχουν τα χαρακτηριστικά που θέλετε, χωρίς να θυσίες στην ποιότητα και την αξιοπιστία που περιμένετε, αλλά και στη σωστή τιμή.

Είμαστε όλοι διαφορετικοί και αντίστοιχα οι ανάγκες στο smartphone που χρειαζόμαστε είναι επίσης πολύ διαφορετικές. Η νέα σειρά moto g7 περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά που έχουν μεγαλύτερη σημασία εσένα, με τέσσερις εκδόσεις του smartphone της Motorola με τις καλύτερες πωλήσεις - με καλύτερες κάμερες, διάρκεια μπαταρίας, ταχύτητα επεξεργασίας και μεγιστοποιημένες οθόνες.

moto g7 plus: Σταθερή ποιότητα εικόνας
Σχεδιασμένο για να παίρνει πάντα τις καλύτερες φωτογραφίες και να συμβαδίσει με τη γρήγορη ζωή σας, το νέο moto g7 plus είναι φτιαγμένο για να προσφέρει κορυφαία τεχνολογία κάμερας και καταπληκτικές επιδόσεις. Μικροί κραδασμοί ή κακές συνθήκες φωτισμού δεν πτοούν το σύστημα διπλής κάμερας 16 MP με οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Επιπλέον, το νέο λογισμικό κάμερας και το AI, με εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως το Smart Composition και το Auto-Smile capture σας βοηθούν να παίρνεται φωτογραφίες σαν επαγγελματίας. Παράλληλα, χάρη στην ολοήμερη μπαταρία με φόρτιση TurboPower 27W για 12 ώρες ισχύος σε μόλις 15 λεπτά1, δε θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε αν έχετε μπαταρία για να αποθανατίσετε οποιοδήποτε γεγονός, ενώ σε συνδυασμό με την πλατφόρμα Snapdragon™ 636, έχετε το ταχύτερο moto g έως τώρα. Τέλος, η νέα οθόνη u-design, 6,2" Max Vision σας δίνει μια εκπληκτική εμπειρία περιεχομένου με ανάλυση Full HD +, ενισχυμένη από κρυστάλλινα ηχεία stereo Dolby AudioTM.

Motorola
moto g7: Δείτε το. Φωτογραφίστε το. Αλληλοεπιδράστε με τη φωτογραφία.
Η δημιουργία και κοινή χρήση περιεχομένου δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, χάρη στο νέο moto g7. Βιντεο και εικόνες κυριολεκτικά ζωντανεύουν στην Full-HD 6.2 "Max Vision Full HD+ οθόνη του, ενώ το σύστημα διπλής κάμερας 12 MP είναι εξοπλισμένο με εφέ θόλωσης, Spot Color, Auto Smile Capture και Google LensTM, ώστε να μπορείτε να εξαπολύσετε τη δημιουργικότητά σας και να αλληλοεπιδράσετε με τον κόσμο γύρω σας. Πιο γρήγορο κατά 50% από την προηγούμενη γενιά, το moto g7 μπορεί να αντιμετωπίσει και την πιο έντονη χρήση, χάρη στο Snapdragon ™ 632 Mobile Platform2, ενώ η TurboPower φόρτηση και η μπαταρία ολόκληρης ημέρας σας βοηθούν να έχετε μόνιμα διαθέσιμο το κινητό σας για να δημιουργήσετε.1  Τέλος, με το αναβαθμισμένο, contoured Gorilla Glass, το moto g7 είναι εξίσου όμορφο όσο και δυνατό.

moto g7 power: Τεράστια διάρκεια ζωής μπαταρίας. Ασταμάτητη διασκέδαση.
Η νέα αυτή προσθήκη στην οικογένεια moto g, το moto g7 power σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίσουν οι χρήστες στα smartphones: τη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Σχεδιάσαμε το moto g7 power με μια κορυφαία μπαταρία 5000 mAh, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε και να παίξετε για 60 ώρες (2,5 ημέρες), με μία μόνο φόρτιση. Όταν χρειαστεί να φορτίσετε, μπορείτε να έχετε ώρες χρήσης με μόνο λίγα λεπτά φόρτισης του TurboPowerTM, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στο να κάνετε ό,τι αγαπάτε 1. Με την 6,2 "Max Vision HD+ οθόνη του, σε συνδυασμό με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, το moto g7 power σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε αγαπημένες ταινίες, βίντεο και παιχνίδια στο κινητό σας. Το moto g7 power υποστηρίζεται από το Snapdragon ™ 632 Mobile Platform που ανταποκρίνεται γρήγορα σε ό,τι κάνετε.

Motorola
moto g7: Συμπαγής σχεδιασμός. Τεράστια απόδοση.
Μην αφήσετε το μικρό του μέγεθος να σας ξεγελάσει. Το moto g7 play κρύβει μέσα του τεράστιες επιδόσεις. Με το Snapdragon ™ 632 Moblile Platform, το moto g7play είναι 60% πιο γρήγορο από την προηγούμενη γενιά.3 Το compact design του διαθέτει μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη 5,7 "Max Vision HD + σε 19:9, που φέρνει απεριόριστες δυνατότητες ψυχαγωγίας, ενώ η 13 MP με PDAF και μηδενική καθυστέρηση κλείστρου πίσω κάμερά του, που εστιάζει σε δέκατα του δευτερολέπτου, δεν θα σας αφήσει να χάσετε στιγμή από ό,τι θέλετε να αποθανατίσετε.

Exclusive Moto Experiences
Η νεότερη γενιά κινητών smartphone έρχεται εξοπλισμένη με αποκλειστικές Moto Experiences που κάνουν τη χρήση του smartphone σας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Το νέο επανασχεδιασμένο One Button Nav αντικαθιστά τα κουμπιά πλοήγησης με μία απλή γραμμή στην οθόνη. Σε συνδυασμό με το AndroidTM 9,0 Pie, κάθε σάρωση, κτύπημα και κράτημα λειτουργεί ακόμα καλύτερα από πριν. Έχουμε επίσης κάνει το Three Finger Screenshot ακόμα καλύτερo, ώστε να μπορείτε τώρα να τραβήξετε screenshots και να τα επεξεργαστείτε αμέσως. Σε συνδυασμό με όλες τις αγαπημένες σας εμπειρίες Moto όπως τα Quick Capture, Fast Flashlight και Attentive Display, η χρήση του smartphone σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Τα λογότυπα MOTOROLA, Stylized M, MOTO και η οικογένεια σημάτων MOTO είναι εμπορικά σήματα της Motorola Trademark Holdings, LLC. Το Android είναι εμπορικό σήμα της Google LLC. Το Dolby, το Dolby Audio και το σύμβολο διπλού D είναι εμπορικά σήματα της Dolby Laboratories. Τα Qualcomm και Snapdragon είναι εμπορικά σήματα της Qualcomm Incorporated, καταχωρημένα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες. Η Qualcomm Snapdragon είναι προϊόν της Qualcomm Technologies, Inc. και / ή των θυγατρικών της. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. © 2019 Motorola Mobility LLC. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Disclaimers
Τα χαρακτηριστικά, η λειτουργικότητα και οι προδιαγραφές προϊόντων ποικίλλουν ανάλογα με τον φορέα  κινητής τηλεφωνίας και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς ειδοποίηση ή υποχρέωση. Ορισμένες λειτουργίες, λειτουργικότητα και προδιαγραφές προϊόντος ενδέχεται να εξαρτώνται από το δίκτυο και να υπόκεινται σε πρόσθετους όρους, προϋποθέσεις και χρεώσεις. Ελέγξτε τα στοιχεία του προϊόντος για τον συγκεκριμένο φορέα κινητής τηλεφωνίας πριν από την αγορά.

1. Όλοι οι ισχυρισμοί για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι κατά προσέγγιση και βασίζονται στον μέσο χρήστη σε ένα μεικτό προφίλ χρήσης (που περιλαμβάνει τόσο χρόνο χρήσης όσο και χρόνο αναμονής) υπό από τις βέλτιστες συνθήκες δικτύου. Η πραγματική απόδοση της μπαταρίας ποικίλλει και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ένταση του σήματος, οι ρυθμίσεις δικτύου και συσκευών, η θερμοκρασία, η κατάσταση της μπαταρίας και τα πρότυπα χρήσης.
2. Σύγκριση απόδοσης μεταξύ moto g7 και moto g6, συνολικές βαθμολογίες Antutu 108.237 και 71.790 αντίστοιχα.
3. Σύγκριση απόδοσης μεταξύ του moto g7 play και του moto g6 play, συνολικές βαθμολογίες Antutu 93.775 και 58.117 αντίστοιχα.

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5