Visual Browsing
Το ZAF έχει γενέθλια και η πλατεία Αγίας Ειρήνης παρτάρει και γιορτάζει

Το ZAF έχει γενέθλια και η πλατεία Αγίας Ειρήνης παρτάρει και γιορτάζει

6 χρόνια, 20+Athens star djs και μια Παρασκευή που δεν θα ξαναγίνει!

Πλατεία Αγίας Ειρήνης, έξι χρόνια πριν και έξι χρόνια μετά, μιας και ο χρόνος κυλά, αλλά και την ίδια στιγμή η καρδιά της πόλης, μέρες και νύχτες τώρα, χτυπά εκεί, ασταμάτητα, αμετάβλητα, απίστευτα και απίθανα! ZAF, ZAF, ZAF, ZAF, ZAF και ZAF, έξι φορές για να πιάσει το γούρι! Γιατί από το 2012 που άνοιξε, χαλαρό, οικείο, urban και παραλλαγή, έως και σήμερα, στην Αθήνα άλλαξαν πρόσωπα και πράγματα, μα αυτό παραμένει ολόιδιο και απαράλλαχτο: οι πιο κουλ μουσικές και ένα χαλαρό attitude σήμα κατατεθέν του. All we have is now, all we have is ZAF. Γιατί πια δεν λέμε... «πλατεία Αγίας Ειρήνης, εμπιστευτικό», τότε που στα ρεπορτάζ των free press για τα μυστικά της πόλης, όλοι μιλούσαν για το νέο talk of the town! Μπα, ο χρόνος τρέχει νεράκι και το μυστικό διαδόθηκε, γι' αυτό και στο πάρτι για τα 6 χρόνια του ZAF θα περάσει για ένα γεια αλλά και για ένα χρόνια πολλά όλο το χαρούμενο και στιλάτο crowd της Αθήνας. Αν και απέμειναν μερικά μυστικά για να σου αποκαλύψει το ZAF, ώστε στη μεγάλη γιορτή αυτής της Παρασκευής να έρθεις κομπλέ και χωρίς καμιά απορία! Όπως, ας πούμε, γιατί ονομάστηκε έτσι; Άλλοι λένε γιατί Z θυμίζει Ζωή. Άλλοι γιατί πολύ παλιά, στο σχολείο, υπήρχε ένας Ζαφείρης, φίλος μέσα στην καλή χαρά και ένθερμος οπαδός του feeling groovie. Δύο στα δύο επομένως: Ζαφείρης σήμαινε καλή Ζωή, και λύθηκε και η τελευταία απορία. Γιατί όλα τα υπόλοιπα τα ξέρετε! Πως δηλαδή τα τελευταία έξι χρόνια, το ZAF λάνσαρε 18 διαφορετικά μενού για breakfast και brunch! Συν 20 διαφορετικές λίστες με κοκτέιλ. Plus 500 events που η Αθήνα τα χόρεψε και τα λάτρεψε, ναι, μιλώ για εκείνες τις νύχτες που οι πιο soulful ραδιοφωνικοί παραγωγοί και djs σπίνιαραν μουσικάρες.

Ανέμελες διαθέσεις, ρυθμός, τέρμα εντάσεις και διασκέδαση ως το πρωί. Γιατί η νύχτα δεν τελείωνε, μα και γιατί πάλι στο ZAF προετοιμαζόμασταν για τη νέα μέρα. Με εκλεκτές καφεΐνες και απίστευτα πρωινά. Μετά μεσημέριαζε! Όπως και τώρα. Έξι χρόνια ZAF, με ζουμερά μπέργκερ και κρασί ή μπίρα, αντροπαρέας το εγκώμιον ή εδώ, εδώ, δήθεν για ένα ποτό, ή λίγο φαγητό! Δήθεν! Γιατί στο ZAF, είπαμε, ξημεροβραδιαζόμαστε και απολαμβάνουμε ζωή και αίσθηση κέντρου Αθήνας. Downtown classic, να άλλο ένα από τα επίσημα-ανεπίσημα, πέρα από το επίσημο «All we have is now» σλόγκαν.

Επομένως αυτή η Παρασκευή θα είναι αλλά και δεν θα είναι σαν τις άλλες. Θα είναι, γιατί θα ξεκινήσει όπως πάντα με τα after office aperitif, α, αυτό θα πει Παρασκευή ή και να άλλο ένα ακόμη πράγμα που μας έμαθε το ZAF, τούτα τα έξι χρόνια: την κουλτούρα του Thank God is Friday! Αλλά και δεν θα είναι μια τυπική Παρασκευή, αφού, αντί για έναν dj, θα παίξουν 20 και βάλε! Γιατί αυτό θα πει γενέθλια! Το μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς για το κέντρο της Αθήνας, θα αντιλαλήσει ως το Κουκάκι από την πλατεία Αγίας Ειρήνης, αφού ένα All Star Set από τους καλύτερους δισκοβόλους της Αττικής θα σηκώσει τις εντάσεις ψηλά, τον χορό ψηλότερα και την τούρτα θα την ανεβάσει στο ταβάνι. Υπόσχεση! Που θα τηρηθεί και θα απογειωθεί. Όπως ακριβώς έκανε και υποσχέθηκε και πραγματοποίησε έξι χρόνια τώρα τούτο το σποτ: All we have is now. Που σε ελεύθερη μετάφραση πάει να πει πως το τώρα μας είναι ό,τι πιο ακριβό και σπάνιο διαθέτουμε. Άρα να το ζούμε, να το γλεντάμε και να το νιώθουμε κάθε λεπτό, κάθε στιγμή, κάθε ποτό, τραγούδι, χαμόγελο, γεύση και παρέα. Εκεί στο 8. Το νούμερο του ZAF στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, που την Παρασκευή 16/5 από τις 7 το απόγευμα θα αρχίσει το γλέντι. Για τα 6 χρόνια του, που πότε θα γίνουν (και θα γίνουμε) 100 χαμπάρι δεν θα πάρουμε!

Στα decks θα βρεθούν: Christo Ζ, Νίκος Διαμαντόπουλος, Aris Kokou, Nikko Patrelakis, Dim Pap, Μαρία Παπιδάκη, Άννα Αναστασίου, Harry Varzabetian, Γιάννης Ντάρδης,  Κλαούντια Μάτολα, Αδριανός Παπαδέας, Κώστας Ζήκος, Ραφαέλλα Ράλλη, Στέφανος Τσιτσόπουλος, Νίκος Δημόπουλος, G-Pal, Τάσος Λαμπράκης, Μιρέλλα Κ., Pascal, Clubkid, Akis M, και πολλοί  άλλοι. Στα ποτήρια θα ρέει άφθονο Bosford Rose & Tonic, η νέα ροζ τζιν γεύση που τρελαίνει την Αθήνα. 

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5