Le Petit Marseillais: Γαλακτώματα σώματος με βιολογικά συστατικά

Αναζητήστε τα!

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

​Δύο νέα ενυδατικά γαλακτώματα σώματος με βιολογική καρύδα και βιολογική Aloe Vera ενισχύουν τη βιολογική σειρά περιποίησης σώματος του Le Petit Marseillais.

Δύο νέα ενυδατικά γαλακτώματα σώματος με βιολογική καρύδα και βιολογική Aloe Vera ενισχύουν τη βιολογική σειρά περιποίησης σώματος του Le Petit Marseillais. Τα νέα ενυδατικά γαλακτώματα του Le Petit Marseillais διαθέτουν φιλική φόρμουλα προς το περιβάλλον με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης και κρατούν ενυδατωμένη την επιδερμίδα για 48 ώρες.

Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος με Βιολογική Καρύδα
Το νέο ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος του Le Petit Marseillais με Βιολογική Καρύδα, ένα συστατικό γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, είναι κατάλληλο για ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Διαθέτει ανάλαφρη υφή που απορροφάται γρήγορα και προσφέρειανακούφιση και ενυδάτωση στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδαγια 48 ώρες.
Συσκευασία: 250ml

Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος με Βιολογική Aloe Vera
Το νέο ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος του Le Petit Marseillais με Βιολογική Aloe Vera, χάρη στις ενυδατικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες, φροντίζει και θρέφει την ευαίσθητη επιδερμίδα.Με την κρεμώδη υφή του, απλώνεται εύκολα και χαρίζει αίσθηση απαλότητας από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η επιδερμίδα διατηρείται ενυδατωμένη και υπέροχα αρωματισμένη. 
Συσκευασία: 250ml

Η σειρά βιολογικών προϊόντων του Le Petit Marseillais διαθέτει ήδη τρία βιολογικά πιστοποιημένα αφρόλουτρα με άνθη πορτοκαλιάς, με γλυκό αμύγδαλο και με έλαιο αργκάν και μέλι. Τα τρία βιολογικά πιστοποιημένα αφρόλουτρα καθαρίζουν απαλά και διατηρούν δροσερή την επιδερμίδα.

Αναζητήστε τα βιολογικά προϊόντα περιποίησης σώματος από το Le Petit Marseillais και χαρίστε πλούσια ενυδάτωση και άρωμα φρεσκάδας στην επιδερμίδα σας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice