Η BOSS και η Russell Athletic αποκαλύπτουν τη νέα συλλογή

Η εκδήλωση αποτελεί ένα σπουδαίο ορόσημο στην ιστορία του brand ως το πρώτο του social-first event.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

BOSS x Russell Athletic: H νέα συλλογή "ντύνει" τους Gigi Hadid, Irina Shayk, Joan Smalls, Cindy Bruna, Alpha Dia, Alton Mason, Adut Akech, Alica Schmidt.

Η BOSS και η Russell Athletic αποκαλύπτουν τη νέα συλλογή με μια μοναδική εμπειρία στο Μιλάνο. Η μέρα του αγώνα έφτασε. Περισσότεροι από 1,300 προσκεκλημένοι κατευθύνθηκαν στο Kennedy Sport Center στο Μιλάνο για να συμμετάσχουν σε μια γεμάτη δράση phygital εμπειρία, γιορτάζοντας το λανσάρισμα της δεύτερης συλλογής BOSS x Russell Athletic.

Αποτυπώνοντας το συλλογικό πνεύμα των ομαδικών αθλημάτων και τον ενθουσιασμό που συνοδεύει κάθε μεγάλο αγώνα, το διαδραστικό event έσπασε τα καλούπια της εβδομάδας μόδας με θεαματικό στιλ. Με καντίνες φαγητού, μασκότ και μαζορέτες, ήταν μια αξέχαστη μέρα για την πόλη του Μιλάνου, καθώς μία από τις πιο πολυσυζητημένες συνεργασίες στο χώρο της μόδας πέρασε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Η δράση στο γήπεδο συνδυάστηκε ιδανικά με μια πρωτοφανή, παγκόσμια ψηφιακή κάλυψη, με αμέτρητους stars των social media να μοιράζονται online την εμπειρία αλλά και τη συλλογή, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη για αγορά μέσω Instagram.

Η παρουσίαση της συλλογής ξεκίνησε με την Gigi Hadid, ένα είδωλο του modelling, η οποία έκανε το πρώτο βήμα επάνω στην πασαρέλα με ήχους των ’90s από την Triuggio Marching Band. Την Gigi συνόδευσε μια σειρά από διάσημες προσωπικότητες του σήμερα, μεταξύ των οποίων η Irina Shayk, η Joan Smalls, η Cindy Bruna, ο Alpha Dia, ο Alton Mason, και η Adut Akech, καθώς παρουσιάστηκαν 60 looks της συλλογής Pre-Spring 2022. Το all-star line-up ολοκλήρωσε η top Γερμανίδα αθλήτρια Alica Schmidt, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο modelling σε ένα υπερθέαμα με θέμα το baseball.

bossxrussellathletic-event.jpg

Το show έκλεισε ο TikTok creator, Khaby Lame. Έχοντας προσελκύσει στο κανάλι του τον απίστευτο αριθμό των 113 εκατομμυρίων followers σε μόλις 18 μήνες, ο Khaby έκανε την αποκλειστική εμφάνισή του για να σηματοδοτήσει την πρώτη του συνεργασία με ένα fashion brand. 

Μέλη της αφρόκρεμας των social media, όπως η Chiara Ferragni, ο Fedez, ο Fai Khadra, ο Avan Jogia, και ο Benji Krol είναι μόνο μερικοί από τους 200 δημιουργούς και influencers που παρευρέθηκαν στο κοινό, όπως και οι TikTok stars Elevatorboys, Younes Zarou, και Elisa Maino.

Η εκδήλωση αποτελεί ένα σπουδαίο ορόσημο στην ιστορία του brand ως το πρώτο του social-first event.

Η BOSS και η Russell Athletic αποκαλύπτουν τη νέα συλλογή

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice