Advertorial

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Men»

H Τζέσι Μπάκλεϊ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία τρόμου του οραματιστή κινηματογραφιστή Άλεξ Γκάρλαντ.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διαγωνισμός ATHENS VOICE: 20 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Men» του Άλεξ Γκάρλαντ

Διαγωνισμός ATHENS VOICE: 20 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Men» στα Village Cinemas The Mall.

Στον απόηχο μιας προσωπικής τραγωδίας, η Χάρπερ αποσύρεται μόνη στην όμορφη αγγλική ύπαιθρο, ελπίζοντας ότι έχει βρει ένα μέρος για να θεραπεύσει την απώλειά της. Αλλά κάποιος ή κάτι από το γύρω δάσος φαίνεται να την καταδιώκει. Αυτό που ξεκινά με τον τρόμο που φουντώνει, γίνεται ένας πλήρως διαμορφωμένος εφιάλτης, που κατοικείται από τις πιο σκοτεινές αναμνήσεις και φόβους της στην πυρετώδη, νέα ταινία τρόμου του οραματιστή κινηματογραφιστή Άλεξ Γκάρλαντ.

Διαγωνισμός ATHENS VOICE: 20 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Men» του Άλεξ Γκάρλαντ

Ο Αλεξ Γκάρλαντ επιστρέφει τέσσερα χρόνια μετά το «Annihilation». Στη νέα του ταινία με τίτλο «Men», στην οποία υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία, πρωταγωνιστούν οι Τζέσι Μπάκλεϊ, Ρόρι Κινίαρ, Γκέιλ Ράνκιν, Πάπα Εσιέντου.

Men | Official Trailer HD | A24

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 
Η ATHENS VOICE δίνει τη δυνατότητα σε 20 τυχερούς να κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την avant-premiere της ταινίας «Men», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Μαΐου στις 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30). Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας και γράφοντας «Men» στο θέμα μέχρι τη Κυριακή 29 Μαΐου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ