Visual Browsing
Απόλαυσε τις εορταστικές μελωδίες όπως ακριβώς τους αξίζει

Απόλαυσε τις εορταστικές μελωδίες όπως ακριβώς τους αξίζει

Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κέρδισε ένα φορητό ηχείο Sony SRS-XB01

Η μουσική είναι απόλαυση και όπως όλες τις άλλες απολαύσεις της ζωής, πρέπει να την τιμούμε και να της δίνουμε την προσοχή που χρειάζεται. Για τον τέλειο ήχο, οι λύσεις είναι περιορισμένες και τώρα με τα Χριστούγεννα να έρχονται και τις εορταστικές μελωδίες ήδη να ηχούν στα αυτιά μας, ένα ηχείο αποτελεί πάντα safe επιλογή. Για όσους ψάχνουν κάτι για να γεμίσουν τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες που κρέμονται στο τζάκι, το ηχείο SRS-XB01 προσφέρει δυνατό ήχο σε μια μικρή, φορητή σχεδίαση και είναι η ιδανική επιλογή.

Ακολουθώντας τόσο τα πρότυπα του κορυφαίου ήχου, όσο και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το συμπαγές αυτό ηχείο έχει έναν εντελώς ανθεκτικό στο νερό σχεδιασμό (IPX5 βαθμός προστασίας από πίδακες νερού), έτσι ώστε να μην φοβάται την βροχή του χειμώνα ενώ παράλληλα μπορείς να αλλάξεις ένταση, playlist και να απολαύσεις  ήχο υψηλής ποιότητας, σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρεθείς, σαν να έχεις να συμπεριφερθείς σε ένα smartphone. Κι αν δεν έχεις σύνδεση Bluetooth®, κανένα πρόβλημα, αφού μπορείς απλά να συνδέσεις τη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής στην είσοδο ήχου και να ακούσεις το αγαπημένο σου κομμάτι. Με το SRS-XB01, απολαμβάνετε ήχο υψηλής ποιότητας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, είτε κάνετε σκέιτ στην ύπαιθρο είτε απλώς χαλαρώνετε στο πάρκο.

Παράλληλα, με EXTRA BASS ήχο, το ηχείο αποτελεί ένα ευχάριστο και προσιτό δώρο για τους λάτρεις της μουσικής και είναι διαθέσιμο σε μια σειρά από έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο, το κίτρινο, το πράσινο, το μπλε, καθώς και το λευκό και το μαύρο, ενώ οι εκπλήξεις για τη λειτουργία ενός ηχείου, δεν σταματούν εδώ. Με δυνατότητα αναπαραγωγής έως και 6 ώρες το SRS-XB01, μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερο φίλο σε ένα ταξίδι, ώστε να ακούσεις αδιάκοπτα κάθε άλμπουμ και λίστα που γουστάρεις. Τέλος, μπορεί να λύσει και τα χέρια σου, όταν αδυνατείς να μιλήσεις με το κινητό στο χέρι, αφού προσφέροντας τον καλύτερο δυνατό ήχο, σου δίνει και τη δυνατότητα να απαντήσεις στις κλήσεις σου hands-free με την μετάβαση μάλιστα από την ακρόαση μουσικής στη συνομιλία με τους φίλους σας γίνεται σε μια στιγμή.

Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κέρδισε ένα ηχείο SRS-XB01

Κι αν όλα αυτά δεν σου αρκούν για να τελειώνεις με δώρο Χριστουγέννων που οφείλεις να κάνεις στον εαυτό σου, τότε η ATHENS VOICE και η SONY είναι εδώ, για να φροντίσουν και για αυτό. Πώς; Δήλωσε συμμετοχή με ένα απλό e-mail στο [email protected]. Στείλε το ονοματεπώνυμό σου, με θέμα SONY μέχρι την Παρασκευή 21/12/2018 και κέρδισε ένα από τα δύο ηχεία SRS-XB01 για μια απόλυτη εμπειρία ήχου.

* Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση των στοιχείων αυτών προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας και γίνεται με τη συγκατάθεση των συμμετεχόντων από τη στιγμή που στείλουν το σχετικό e mail.Τα στοιχεία των νικητών η εταιρεία Athens Voice θα τα χορηγήσει μόνο στη Sony. Καμία επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων δεν θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία Athens Voice. Τα παραπάνω στοιχεία θα τηρηθούν σε αρχείο της Athens Voice και θα διαγραφούν από αυτό με την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού.

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Memoirs are the pixels of my life
Memoirs are the pixels of my life
Αίθουσα Περιτεχνών Καρτέρης
13.12.2019
Memoirs are the pixels of my life
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5