Advertorial

Δώρα 2021: Κερδίστε παιχνίδια, βιβλία, επιτραπέζια, σημειωματάρια

Περισσότερα από 130 βιβλία, παιχνίδια και σημειωματάρια μπορούν να γίνουν δικά σου!

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
ΤΕΥΧΟΣ 809
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κερδίστε παιχνίδια, βιβλία, επιτραπέζια, σημειωματάρια

Μεγάλος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Athens Voice 2021: Κερδίστε παιχνίδια, βιβλία, σημειωματάρια και επιτραπέζια για όλη την οικογένεια.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Κάθε διεύθυνση email μπορεί να συμμετέχει μόνο ΜΙΑ φορά σε κάθε διαγωνισμό και να περιέχει μόνο ένα ονοματεπώνυμο


Χριστούγεννα χωρίς δώρα δεν γίνεται! Γι' αυτό, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώσαμε και σας χαρίζουμε τα καλύτερα δώρα που θα κάνουν εσάς και τους αγαπημένους σας να χαμογελάσετε πλατιά! δείτε τα, διαλέξτε και διεκδικήστε τα!

HASBRO
Επιτραπέζια και παιχνίδια «Ελεφαντούλης», «Kablab», «Taboo Kids vs Parents», «Trivial», «Risk», «Dungeons & Dragons», «Monopoly builder», «Monopoly super electronic banking», «Nerf Ultra Amp», «Nerf Elite Flip 32»

Επιτραπέζια Hasbro

Τα παιδιά στον Ελεφαντούλη προσπαθούν να πιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους δίσκους-πεταλούδες με την απόχη τους. Στο Kablab δοκιμάζετε τις γνώσεις σας πριν λήξει ο χρόνος και σκάσει η βόμβα. Το αγαπημένο TABOO έγινε οικογενειακό με ξεχωριστές κάρτες για παιδιά και μεγάλους. H κλασική έκδοση του Trivial Pursuit με 2400 ερωτήσεις θα σας συναρπάσει. Το Risk είναι το πιο διάσημο παιχνίδι στρατηγικής, γεμάτο προδοσία, συμμαχίες και αιφνιδιαστικές επιθέσεις. Το συναρπαστικό επιτραπέζιο Dungeons And Dragons - Η Περιπέτεια Ξεκινά σας μεταφέρει στον κόσμο των τεράτων, της μαγείας και των ηρώων. Το επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly Ηλεκτρονική Εξαργύρωση Bonus περιλαμβάνει μια ηλεκτρονική τραπεζική μονάδα όλα-σε-ένα και ενισχύει τον ενθουσιασμό του παιχνιδιού με μοναδικές ανταμοιβές. Στη Monopoly Builder χρειάζεται στρατηγική, χτίστε κτίρια, ανταλλάξτε οχήματα κατασκευής και γίνετε οι πρώτοι που θα τοποθετήσουν το ρετιρέ. Ετοιμαστείτε για την απόλυτη εκτόξευση (έως 36 μέτρα) με το Nerf Ultra AMP και φέρτε τα πάνω κάτω με το Nerf Elite Flip 32 και την κάννη που τουμπάρει.

▶ H ATHENS VOICE και η HASBRO (products.hasbro.com/el-gr) σας χαρίζουν 30 επιτραπέζια ή παιχνίδια. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το παιχνίδι που θέλετε, γράφοντας «HASBRO» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


AGATHA AND FRIENDS
Χειροποίητο πλεκτό κουκλάκι

Χειροποίητο πλεκτό κουκλάκι Agatha and friends

Η Δήμητρα και η Ειρήνη δημιουργούν κουκλάκια πλεγμένα στο χέρι, με φαντασία και αγάπη για να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι κάθε παιδιού. Όλες τους οι δημιουργίες αποτελούνται από 100% υποαλλεργικά νήματα και είναι χειροποίητες και προσεγμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους με απόλυτη ασφάλεια. Σας προσφέρουμε τον Άντυ για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

▶ H ATHENS VOICE και το AGATHA AND FRIENDS (www.agathaandfriends.gr) σας χαρίζουν 1 χειροποίητο κουκλάκι. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «AGATHA» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


MAHJONG BOUTIQUE
Σημειωματάρια Moleskine

Σημειωματάρια Moleskine

Τα διάσημα μικρά πολύχρωμα βιβλιαράκια με την κρυφή τσέπη, ημερολόγια καθημερινής περιπέτειας στην πόλη. Τα γεμίζετε με σκέψεις, ιδέες, ζωγραφιές και το καθημερινό σας πρόγραμμα. 

▶ H ATHENS VOICE και η MAHJONG BOUTIQUE (Κανάρη 14, Κολωνάκι, 2103622860, www.mahjong-boutique.gr) σας χαρίζουν 36 σημειωματάρια Moleskine. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «MOLESKINE» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). 


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Βιβλία «Περιπέτειες της μεσαίας τάξης», «Εθνικολαϊκισμός και νεωτερικότητα στην Ελλάδα», «Η υπονόμευση της δημοκρατίας 2015-2019», «Η αξία των πάντων», «Εθνικολαϊκισμός»

Βιβλία εκδόσεων ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Στις «Περιπέτειες της μεσαίας τάξης» ο συγγραφέας πασχίζει να απαντήσει μεταξύ άλλων σε ερωτήματα για την ιστορία της μεσαίας τάξης, τη σχέση της με την κατανάλωση, τον ατομικισμό, την ελληνική οικογένεια και πώς η κρίση της πανδημίας θα τη διαμορφώσει μελλοντικά. Ο «Εθνικολαϊκισμός και νεωτερικότητα στην Ελλάδα» είναι σημειώσεις για τον λαϊκισμό των διανοουμένων και τη νεοελληνική ταυτότητα στον 20ό αιώνα. «Η υπονόμευση της δημοκρατίας 2015-2019» είναι ένα ιδεολογικό και πολιτικό χρονικό που υπερασπίζεται τη δημοκρατία, αναδεικνύοντας τους σύγχρονους εχθρούς της. «Η αξία των Πάντων» αφορά ένα βιβλίο που θα αναζωπυρώσει έναν διάλογο σχετικά με το είδος του κόσμου στον οποίο θέλουμε να ζήσουμε και την ανάγκη αντικατάστασης του τρέχοντος συστήματος. Ο «Εθνικολαϊκισμός» στοχεύει να κάνει πιο κατανοητούς τους βαθύτερους λόγους για την κοινωνική υποστήριξη προς τα εθνικολαϊκιστικά κόμματα.

▶ H ATHENS VOICE και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ (www.epikentro.gr) σας χαρίζουν 5 βιβλία. Ακολουθήστε την Taste Voice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το βιβλίο που προτιμάτε γράφοντας «ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


MAHJONG BOUTIQUE
Στυλό, θήκες

Σημειωματάρια, θήκες κινητών, στυλό, θήκες στυλό

Η καθημερινότητα στο γραφείο γίνεται σαφώς καλύτερη όταν περιστοιχίζεσαι από πολύχρωμα αντικείμενα που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Βρήκαμε και σας χαρίζουμε όλα τα απαραίτητα σε υπέροχα χρώματα και σχέδια: στυλό, θήκες iPhone 7/7s, θήκες στυλό, σετ σχεδίου.

▶ H ATHENS VOICE και η MAHJONG BOUTIQUE (Κανάρη 14, Κολωνάκι, 2103622860, www.mahjong-boutique.gr) σας χαρίζουν 45 στυλό ή θήκες. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το αντικείμενο που θέλετε γράφοντας «MAHJONG» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια). 


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ
Παιδικά βιβλία «Γράμματα στο έλατο κρυμμένα», «Ο Κάφκα και η κούκλα» και βιβλία ενηλίκων «Το μεγάλο πάντα και ο μικρός δράκος», «Η καρδιά κυνηγάει μονάχη»

Βιβλία εκδόσεων ΔΙΟΠΤΡΑ

«Γράμματα στο έλατο κρυμμένα», μια χριστουγεννιάτικη ιστορία που η μικρή Νίνα βρίσκει την πραγματική μαγεία των γιορτών στην απλότητα, υπενθυμίζοντάς μας να αναγνωρίζουμε όλα τα όμορφα που έχουμε στη ζωή μας. «Ο Κάφκα και η κούκλα», βασισμένο σε μια πραγματική ιστορία, αφηγείται τη συγκινητική πράξη καλοσύνης ενός από τους πλέον αινιγματικούς και εμβληματικούς συγγραφείς παγκοσμίως. Οι δύο αγαπημένοι φίλοι «Το μεγάλο πάντα και ο μικρός δράκος» ταξιδεύουν μέσα στις εποχές και εξερευνούν τις σκέψεις και τα συναισθήματα, τις δυσκολίες που τους ενώνουν και την ευτυχία. Η συγγραφέας Carson McCullers μιλά για την ανισότητα και τη μοναξιά του σύγχρονου ανθρώπου, σε έναν κόσμο υπαρξιακής αγωνίας και ανεπούλωτου ψυχικού τραύματος «Η καρδιά κυνηγάει μονάχη».

▶ H ATHENS VOICE και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ (www.dioptra.gr) δσας χαρίζουν 4 βιβλία. Ακολουθήστε την Taste Voice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το βιβλίο που προτιμάτε γράφοντας «ΔΙΟΠΤΡΑ» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


KAISSA GAMES
Παιχνίδια «Exit», «Dobble», «Οι άποικοι του Κατάν», «Dixit», «Η πονηρή αλεπού»

KAISSA επιτραπέζια παιχνίδια

Η Κάισσα που της αρέσει να ενώνει τους ανθρώπους, έχει πολλά ενδιαφέροντα επιτραπέζια, ιδανικά για ατελείωτες ώρες διασκέδασης με την οικογένεια ή την παρέα. Στο Dixit τα πράγματα περιπλέκονται αφού 5 εικόνες ανοίγουν και μια αινιγματική πρόταση ακούγεται από τον αφηγητή. Το Exit μετατρέπει μια εκδρομή στην Κοιλάδα των Φαραώ σε περιπέτεια αναζήτησης. Το Dobble δοκιμάζει την ταχύτητα, την παρατηρητικότητα και τα αντανακλαστικά σου. Στην Πονηρή Αλεπού όλοι ψάχνουν να βρουν τον ένοχο! Οι Άποικοι του Κατάν είστε εσείς και οι ευκαιρίες για εξάπλωση και πλουτισμό είναι πολλές, ποιος θα επικρατήσει;

▶ H ATHENS VOICE και η KAISSA GAMES (kaissagames.com) σας χαρίζουν 5 επιτραπέζια. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το επιτραπέζιο που θέλετε, γράφοντας «KAISSA» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Βιβλίο «Ο γάτος που έσωζε βιβλία» και επιτραπέζιο παιχνίδι«SEQUENCE»

Βιβλίο «Ο γάτος που έσωζε βιβλία» και επιτραπέζιο παιχνίδι«SEQUENCE»

«Ο γάτος που έσωζε βιβλία» μιλά για έναν εσωστρεφή έφηβο, τον Ριντάρο, που βρίσκει καταφύγιο στο παλαιοβιβλιοπωλείο του παππού του και μαζί με τον Τίγρη, τον μυστήριο γάτο, που έχει ως αποστολή του να σώζει βιβλία, θα ζήσουν απίστευτες περιπέτειες, ελευθερώνοντας βιβλία. Διασκεδαστικό, προκλητικό και συναρπαστικό, το SEQUENCE είναι ένα κλασικό επιτραπέζιο στρατηγικής που για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις έξυπνα, να έχεις τύχη και να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές. 

▶ H ATHENS VOICE και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ (www.psichogios.gr) σας χαρίζουν 5 βιβλία και 5 επιτραπέζια. Ακολουθήστε την Taste Voice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το βιβλίο ή επιτραπέζιο που προτιμάτε γράφοντας «ΨΥΧΟΓΙΟΣ» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια)


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ
Βιβλία «Περί της εαυτού ψυχής», «Ο Τζίμης στην Κυψέλη», «Μισό παιδί» 

Βιβλία εκδόσεων ΠΑΤΑΚΗ

Το «Περί της εαυτού ψυχής» είναι ένα εσωτερικό χρονικό για τον τρόπο που ένας αντιγραφέας γίνεται συγγραφέας, ένα μυθιστόρημα περιπέτειας και ελευθερίας. «Ο Τζίµης στην Κυψέλη» είναι ένα μυθιστόρημα για όσους ανεπαισθήτως μένουν πίσω, σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Το «Μισό παιδί» μια ιστορία μυστηρίου που σου κλέβει την ανάσα, για το παιδί που αιματοκύλισε το Χρυσοδέντρι και την αναζήτηση της αλήθειας στα αναπάντητα ερωτήματα.

▶ H ATHENS VOICE και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ (www.patakis.gr) σας χαρίζουν 3 βιβλία. Ακολουθήστε την Taste Voice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το βιβλίο που θέλετε γράφοντας «ΠΑΤΑΚΗ» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ