Advertorial

Δώρα 2021: Κερδίστε γεύματα και εισιτήρια για παραστάσεις

Βγες έξω με την Athens Voice!

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
ΤΕΥΧΟΣ 809
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κερδίστε γεύματα και εισιτήρια για παραστάσεις

Μεγάλος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Athens Voice 2021: Κερδίστε εισιτήρια για παραστάσεις και γεύματα στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Κάθε διεύθυνση email μπορεί να συμμετέχει μόνο ΜΙΑ φορά σε κάθε διαγωνισμό και να περιέχει μόνο ένα ονοματεπώνυμο


Χριστούγεννα χωρίς δώρα δεν γίνεται! Γι' αυτό, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώσαμε και σας χαρίζουμε τα καλύτερα δώρα που θα κάνουν εσάς και τους αγαπημένους σας να χαμογελάσετε πλατιά! δείτε τα, διαλέξτε και διεκδικήστε τα!

CORNELL
Γεύμα για 2 άτομα

Εστιατόριο Cornell

Το νέο all day στέκι της πόλης έχει pop αισθητική, μοντέρνες πινελιές και funky διάθεση. Σερβίρει υπέροχο καφέ και brunch τα πρωινά, ενώ όσο κυλά η μέρα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμα πιο νόστιμες προτάσεις όπως flatbreads, bao buns και tacos. Must τα φοβερά cocktails του. Σας προσφέρουμε ένα γεύμα για 2 άτομα που περιλαμβάνει 1 φιάλη κρασιού (ή δύο cocktail), flatbread και γλυκό.

▶ H ATHENS VOICE και το CORNELL (Αετιδέων 18 & Βουτσινά, Χολαργός, 2106549350) σας χαρίζουν 1 γεύμα 2 ατόμων. Ακολουθήστε το Tastevoice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας στο θέμα «CORNELL», µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.


ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΑΝΕΣΙΣ 
«Το υπέροχό μου διαζύγιο»

Η ηθοποιός Φαίδρα Δούκα στην παράσταση «Το υπέροχό μου διαζύγιο»
© Γιώργος Καλφαμανώλης

Στην παράσταση «Το υπέροχό μου διαζύγιο» σε σκηνοθεσία του Κοραή Δαμάτη, η Ιρλανδή συγγραφέας Geraldine Aron, με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και ζωντάνια, μας παροτρύνει να ζήσουμε μαζί με τη χωρισμένη Άντζελα, όλες τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις αποφάσεις, και τις καινούργιες εμπειρίες μιας γυναίκας που βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ζωής της, ένα αιφνιδιαστικό διαζύγιο. Την ηρωίδα ενσαρκώνει η Φαίδρα Δρούκα, που αποτυπώνει τον αγώνα μιας γυναίκας που προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της.

▶ H ATHENS VOICE και το ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΑΝΕΣΙΣ (Λεωφ. Κηφισίας 14, 2107718943) σας χαρίζουν 3 διπλέςπροσκλήσεις για την παράσταση του Σαββάτου. Ακολουθήστε την Taste Voice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «ΑΝΕΣΙΣ» στο θέμα, µέχρι 16/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.


ΘΕΑΤΡΟ OLVIO
«Αυτοί που περπατούν στα σύννεφα»

Σκηνή από την παράσταση «Αυτοί που περπατούν στα σύννεφα»

Ενα παντρεμένο ζευγάρι, μια νοσοκόμα, τρεις φίλοι, ένας νεκροθάφτης, η Βιρτζίνια Γούλφ και ο κος Στιντ, ένας άντρας, η μάνα και μια πόρνη, συζητούν ή μονολογούν για τον Άγγλο ποιητή Ρούπερτ Μπρουκ που απεβίωσε στη Σκύρο κατά τη διάρκεια του A΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Όπως αναφέρει ο συγγραφέας Γιάννης Σκαραγκάς «το “Αυτοί που περπατούν στα σύννεφα” είναι μια ιστορία για τις αναμνήσεις των ανθρώπων που μας αγάπησαν αφόρητα».

▶ H ATHENS VOICE και το ΘΕΑΤΡΟ OLVIO (Ιερά Οδός 67 &Φαλαισίας 7, Βοτανικός, 2103414118) σας χαρίζουν 20 διπλές προσκλήσεις.  Ακολουθήστε την Taste Voice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «OLVIO» στο θέμα, µέχρι 14/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.


ΜΑΡΕΓΚΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ 
Τούρτα πάβλοβα

Τούρτα πάβλοβα

Μαρέγκα αέρινη σαν σύννεφο, κρέμα βελούδινη και ολόφρεσκες δροσερές φράουλες… Όποιος έχει φάει πάβλοβα από τη Μαρέγκα από Σπίτι στο Κολωνάκι, δεν την αλλάζει με τίποτα! 

▶ H ATHENS VOICE και η ΜΑΡΕΓΚΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ (Σκουφά 56, Κολωνάκι, 2103388827) σας χαρίζουν 2 τούρτες πάβλοβα. Ακολουθήστε την Taste Voice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «ΜΑΡΕΓΚΑ» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από το κατάστημα Μαρέγκα από Σπίτι.


ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ
Μενού γευσιγνωσίας, αξίας €98

Εστιατόριο Βασίλαινας

Το θρυλικό εστιατόριο Βασίλαινας έχει γράψει τη δική του ιστορία μετρώντας πλέον πάνω από 100 χρόνια λειτουργίας! Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα (και πιο ατμοσφαιρικά) αθηναϊκά εστιατόρια, με μια σύγχρονη δημιουργική κουζίνα που καταφέρνει κάθε φορά να ξεπερνά τον εαυτό της. Σας προσφέρουμε ένα μενού γευσιγνωσίας για 2 άτομα, αξίας €98.

▶ H ATHENS VOICE και ο ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ (Βρασίδα 13, Παγκράτι, 2107210501) σας χαρίζουν γεύμα 2 ατόμων. Ακολουθήστε το Tastevoice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας στο θέμα «ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ», µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.


ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ
«ORLANDO ή αυτός που έγινε αυτή»

Σκηνή από την θεατρική παράσταση «ORLANDO ή αυτός που έγινε αυτή»

Βασισμένο στο μυθιστόρημα της Βιρτζίνια Γουλφ σε πρωτότυπη μεταφορά - διασκευή για τη θεατρική σκηνή από τον συγγραφέα και σκηνοθέτη Νίκο Καμτσή, το «ΟΡΛΑΝΤΟ» είναι ένας ύμνος τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα. Είναι ένας ύμνος στη δημιουργία, στην ποίηση και στην τέχνη του έρωτα και της ζωής.

H ATHENS VOICE και το ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ (Κεφαλληνίας 17, Αθήνα, topos-allou.gr) σας χαρίζουν 10 διπλές προσκλήσεις για τις 17/12. Ακολουθήστε την Taste Voice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ» στο θέμα, µέχρι 15/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.


ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 
«Φυλαχτό»

Σκηνή από την θεατρική παράσταση «Φυλαχτό»
© Karol Jarek

Το μυθιστόρημα Φυλαχτό του Χιλιανού συγγραφέα Ρομπέρτο Μπολάνιο, μεταφέρεται στη σκηνή, σε σκηνοθεσία της Μάγδας Κόρπη και ερμηνεία της Αγγελικής Παπαθεμελή. Η ηρωίδα του Μπολάνιο επιχειρεί να ξορκίσει το τραύμα που τη στοιχειώνει, σ’ έναν μονόλογο εις εαυτόν και αποτίει φόρο τιμής στη χαμένη γενιά του.

▶ H ATHENS VOICE και το ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Κυκλάδων 11, Κυψέλη) σας χαρίζουν 6 διπλές προσκλήσεις. Ακολουθήστε την Taste Voice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και την ημερομηνία που θα θέλατε γράφοντας «ΚΥΚΛΑΔΩΝ» στο θέμα, µέχρι 17/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.


EVITA LOVES CAKES 
Σπιτικές μαρμελάδες

Σπιτικές μαρμελάδες από το Evita Loves Cakes

Στο εργαστήριό της η Εβίτα Παπαχαραλάμπους δημιουργεί καθημερινά σπιτικές, παραδοσιακές μαρμελάδες με ολόφρεσκα φρούτα εποχής, 50% λιγότερη ζάχαρη, χωρίς καθόλου τεχνητά αρώματα, χρωστικές ή συντηρητικά. Σας χαρίζουμε τις γεύσεις πορτοκάλι, μήλο, αχλάδι.

▶ H ATHENS VOICE και το EVITA LOVES CAKES (Καραολή Δημητρίου 23Α, Χαλάνδρι, 2106833598, evitalovescakes.com) σας χαρίζουν 2 πακέτα με 3 μαρμελάδες. Ακολουθήστε την Taste Voice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «EVITA» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από το κατάστημα Evita Loves Cakes.


ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
«Από Σμύρνη... Σαλονίκη»

Σκηνή από την θεατρική παράσταση «Από Σμύρνη... Σαλονίκη»

Το έργο της Μιμής Ντενίση «Κι από Σμύρνη …Σαλονίκη» ανεβαίνει ξανά σε παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και αποτελεί συνέχεια του έργου «Σμύρνη μου αγαπημένη». Η Μιμή Ντενίση γράφει και σκηνοθετεί τη συνέχεια της ζωής των ηρώων που επέζησαν της Μικρασιατικής καταστροφής και προσπάθησαν να αρχίσουν από την αρχή στη νέα τους πατρίδα, τη Θεσσαλονίκη.

▶ H ATHENS VOICE και το ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (Πειραιώς 254, Ταύρος, www.theatron254.gr) σας χαρίζουν 10 διπλές προσκλήσεις για τις 15/12, 16/12 και 17/12. Ακολουθήστε την Taste Voice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και την ημερομηνία που θα θέλατε γράφοντας «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» στο θέμα, µέχρι 13/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.


ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΑΓΚΕΙΟΝ
«The Show»

Σκηνή από την θεατρική παράσταση «The Show»
© Domniki Mitropoulou

Μια νέα προσέγγιση πάνω στο έργο του Χόρας Μακόι, σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη, το «The Show» επιδιώκει να καυτηριάσει τα τηλεοπτικά σόου μέσα από έναν live μαραθώνιο διαγωνισμό χορού, μέχρι τελικής πτώσης. Τα ζευγάρια που διαγωνίζονται, προσπαθούν λυσσαλέα να ξεπεράσουν τα σωματικά και ψυχικά τους όρια, να αντέξουν την εξουθένωση από τις ατελείωτες και συνεχόμενες ώρες χορού.

▶ H ATHENS VOICE και το ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΑΓΚΕΙΟΝ (Πλ. Ομονοίας 18, Αθήνα) σας χαρίζουν 6 διπλές προσκλήσεις. Ακολουθήστε την Taste Voice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και την ημερομηνία που θέλετε γράφοντας «ΜΠΑΓΚΕΙΟΝ» στο θέμα, µέχρι 17/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.


ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΤΑ 
«Λάθος Χώρα»

Σκηνή από την θεατρική παράσταση «Λάθος Χώρα»
© Nastasia Arapoglou

Η παράσταση «Λάθος Χώρα», με αφετηρία το ομότιτλο μυθιστόρημα του Gazmend Kapllani, σε σκηνοθεσία του Παντελή Φλατσούλη, ακολουθεί δύο αδέλφια από το Τερς της Αλβανίας, που επανενώνονται έπειτα από χρόνια στα πάτρια εδάφη, καθώς ο πρώτος έχει ακολουθήσει το μεγάλο κύμα μετανάστευσης που γέννησε η κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ. Κι ενώ ετοιμάζονται να θάψουν τον νεκρό πατέρα τους, «ξεθάβουν» ανομολόγητα απωθημένα και εκ διαμέτρου αντίθετες εκδοχές του παρελθόντος.

▶ H ATHENS VOICE και το ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΤΑ (Λεωφ. Μεσογείων 59, Αθήνα) σας χαρίζουν 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Κυριακής. Ακολουθήστε την Taste Voice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «ΠΟΡΤΑ» στο θέμα, µέχρι 17/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.


ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΘΜΟΣ
«Όπως πάει το ποτάμι»

Σκηνή από την θεατρική παράσταση «Όπως πάει το ποτάμι»
© Νίκος Πανταζάρας

Ο Μάρτιν Σέρμαν στο «Όπως πάει το ποτάμι» καταθέτει μια μεγάλη παρακαταθήκη, καταφέρνοντας, με αφετηρία τον ομόφυλο έρωτα, να μιλήσει με τόλμη για όλα τα ζευγάρια, όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από τη σεξουαλική ταυτότητα που επιλέγει ο καθένας. Το έργο, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Λεοντάρη, αποτυπώνει τους θριάμβους και τις ήττες του κινήματος των ομοφυλοφίλων και θέτει τα δύσκολα ερωτήματα που αφορούν όλους τους ερωτευμένους. 

▶ H ATHENS VOICE και το ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΘΜΟΣ (Βίκτωρος Ουγκό 55, Αθήνα, stathmostheatro.gr) σας χαρίζουν 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Παρασκευής. Ακολουθήστε την Taste Voice και το Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «ΣΤΑΘΜΟΣ» στο θέμα, µέχρι 17/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ