Advertorial

Αφέσου στη μαγεία της εορταστικής εμπειρίας στα Brown Hotels

Εάν δεν ήξερες μέχρι τώρα τι θα κάνεις στις γιορτές τα Brown Hotels σου έχουν πρόταση

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστούνεννα στα Brown Hotels
© Brown Hotels

Το εορταστικό πρόγραμμα των Brown Hotels. Δείτε αναλυτικά τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε.

Αυτή την χρονιά τα Brown Hotels δίνουν μια ξεχωριστή και fun νότα στα καθιερωμένα brunches ετοιμάζοντας μια σειρά από Brownch Parties στα 25€ το άτομο, συμπεριλαμβανομένου του welcome drink, στο κέντρο της Αθήνας από τις 12:00 μέχρι τις 16:00.

Μουσική, εκπλήξεις και διαφορετικές γαστρονομικές προτάσεις σε κάθε προορισμό που θα θέλεις σίγουρα να επισκεφτείς!

Brown Hotels: Αναλυτικά το πρόγραμμα των happenings:

  • 24/12     Villa Brown Ermou – Πετράκη 26
  • 26/12     Brown Acropol – Παναγή Τσαλδάρη (Πειραιώς) 1
  • 31/12     Villa Brown Ermou – Πετράκη 26
  • 01/01     Brown Acropol - Παναγή Τσαλδάρη (Πειραιώς) 1
  • 02/01     Dave Red Athens – Βερανζέρου 2

To εκλεπτυσμένο boutique ξενοδοχείο Villa Brown Ermou, βρίσκεται στο σταυροδρόμι του πιο εμβληματικού αστικού μονοπατιού, ανάμεσα στην ονειρική συνοικία της Πλάκας και την πολυσύχναστη οδό Ερμού. Το ξενοδοχείο διαθέτει 51 δωμάτια και σουίτες με μια κομψή και σύγχρονη ατμόσφαιρα, σχεδιασμένα αποκλειστικά για τους αληθινούς bonne vivants. Στο ξενοδοχείο λειτουργεί ένα ιδιαίτερο μπιστρό για ξεχωριστές γαστρονομικές απολαύσεις.

Villa Brown Ermou

Εορταστικές εκδηλώσεις στα Brown Hotels
© Brown Hotels

Στο Brown Acropol θα συναντήσεις ένα ξενοδοχείο που ενώ μοιάζει να βγήκε από άλλη εποχή ανταποκρίνεται στη σύγχρονη αισθητική, φέροντας την ιδιαίτερη σφραγίδα των Brown Hotels . Η εσωτερική διακόσμηση ξεχωρίζει για τις έντονες επιρροές από τη δεκαετία των 60’s, τα πολλά αυθεντικά vintage κομμάτια που αποτελούσαν μέρος της αρχικής επίπλωσης του ξενοδοχείου και ιδιαίτερα custom-made έπιπλα. Τα φυσικά υλικά βρίσκονται παντού στον χώρο, ενώ στα χρώματα επικρατούν πιο γήινοι τόνοι, με τις αντιθέσεις ανάμεσα στο ζεστό πορτοκαλί, στο κίτρινο της μουστάρδας και στις αποχρώσεις τους καφέ να γεμίζουν το χώρο με ζεστασιά και ενέργεια.

Brown Acropol

Εορταστικές εκδηλώσεις στα Brown Hotels
© Brown Hotels

Ανακαλύψτε το πιο cool & rock ξενοδοχείο της αλυσίδας Brown, το DAVE Red Athens. Ο ιδιόμορφος αστικός σχεδιασμός συναντά το industrial design και τα funky props. Το βιομηχανικό design που κυριαρχεί στους χώρους του ξενοδοχείου, εμπλουτίζεται με πολλά vintage στοιχεία, στα έπιπλα και τη διακόσμηση που έχουν προέλθει από αντικερί και παλαιοπωλεία της πόλης. Το ιδιαίτερο design του ξενοδοχείου ενισχύεται από χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, όπως το mural που εξηγεί στον επισκέπτη την ενδιαφέρουσα ιστορία του, τη διατήρηση κάποιων χαρακτηριστικών graffiti από την ιστορία του, κόκκινα neon φώτα στα δωμάτια, stencil νούμερα στους διαδρόμους, που όλα δίνουν αυτό τον ξεχωριστό χαρακτήρα.

εορταστικές εκδηλώσεις στα Brown Hotels
© Brown Hotels

DAVE Red Athens

Το νέο ξενοδοχείο, με την φρέσκια και πρωτοποριακή του προσέγγιση στο design που αναμειγνύει baroque στοιχεία με μοντέρνες urban πινελιές, δημιουργεί μία σύγχρονη αισθητική που ικανοποιεί τις προσδοκίες του ψαγμένου ταξιδιώτη που αναζητά μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, και επαναπροσδιορίζει την έννοια της διασκέδασης στην πόλη, προσφέροντας αναβαθμισμένες επιλογές που δεν αφήνουν αδιάφορους τους Αθηναίους εκείνους που ψάχνουν συνεχώς για νέα στέκια και προτάσεις. Κομψές αποχρώσεις μπλε και πράσινου διακοσμούν τον χώρο, ενώ την χαρακτηριστική υπογραφή Lighthouse συμπληρώνουν οι μαύρες και χρυσές λεπτομέρειες, τα μαρμάρινα και μπρούτζινα στοιχεία, τα διακοσμητικά ζώα, οι πολυέλαιοι, οι βελούδινοι καναπέδες και οι καθρέπτες. 

Εορταστικές εκδηλώσεις στα Brown Hotels
© Brown Hotels

Αυτές τις γιορτές all you want is Brown!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ