Advertorial

Why I love my Garmin: Γιώργος Λέντζας

Τι κρατά και τι αφήνει στο 2021 αλλά και ποιον στόχο θέλει να επιτύχει το 2022 φορώντας το Garmin του ο γνωστός παρουσιαστής;

80450-179984.jpeg
Έφη Πάλλη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Λέντζας με το Garmin Smartwatch
© Garmin/ Γιώργος Λέντζας

Ο Γιώργος Λέντζας μας εξηγεί γιατι αγαπά το Garmin Smartwatch του.

Ο πολυπράγμων παρουσιαστής, παραγωγός και σκηνοθέτης Γιώργος Λέντζας κάνει τον απολογισμό του για το 2021, θέτει τους στόχους για τη χρονιά που έρχεται και μας εξηγεί γιατί αγαπά το Garmin Smartwatch του. 
 

Απολογισμός 2021 τι κρατάς και τι αφήνεις;

- Μια περίεργη χρονιά από πολλές απόψεις φτάνει στο τέλος της. Όσο κλισέ και αν ακούγεται, η χρονιά που φεύγει αποδεικνύει ότι τα δεδομένα δεν ήταν και τόσο δεδομένα τελικά. Σε τέτοιες στιγμές αυτό που έχει σημασία, είναι κατά πόσο μπορείς να περπατάς μπροστά, όταν όλα μοιάζουν στάσιμα. Κρατάω την προσπάθεια μου να παραμείνω άνθρωπος και τον επαναπροσδιορισμό μου απέναντι σε αυτά που θέλω να κάνω. Αφήνω σε μια γωνιά τα υπόλοιπα, σαν φάρο για τα πράγματα που πρέπει να αλλάξω!

Πώς θα περιέγραφες μια τυπική σου μέρα;

- Δεν θα μιλήσω για μια τυπική μέρα, αλλά για μια ιδανική μέρα. Ξυπνάω νωρίς το πρωί, και η μέρα ξεκινάει με ένα καλό πρωινό, μουσικές από βινύλια και καλό καφέ! Αφού τελειώσω το γύρισμα ή τις δουλειές μου (ιδανικά νωρίς το απόγευμα), το απόγευμα είναι αφιερωμένο στον αθλητισμό. Ποδήλατο στο βουνό, τρέξιμο στην πόλη, κολύμπι, ποδόσφαιρο με φίλους, ή προπόνηση, μέρα που έχει δραστηριότητα έξω είναι μια καλή μέρα. Ιδανικά τελειώνει στο μπαρ της γειτονιάς, παρέα με φίλους, μιας και η δραστηριότητα της ημέρας, σου δίνει το δικαίωμα να ''κερδίσεις'' τις βραδινές σου μπύρες!

Πρόσφατα συμμετείχες σε μία καμπάνια της Garmin Greece τι αγαπάς περισσότερο στο ρολόι σου;

- Είμαι αρκετά τυχερός, γιατί η πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη εποχή μου αθλητικά, συνέπεσε με την ένταξη μου στην ομάδα της Garmin. Η επιλογή μου ήταν το Fenix 6 Pro, μιας και το θεωρώ ένα εξαιρετικό αθλητικό και adventure ρολόι. Τα προπονητικά metadata που κρατάει, από τον ρυθμό ύπνου, μέχρι τα ακριβή στοιχεία προπόνησης, ουσιαστικά λειτουργούν σαν ένα μικρό επιτελείο επιστημόνων, που είναι πάντα δίπλα σου, μελετώντας τις προπονήσεις σου. Επίσης η εξαιρετική απόκριση δορυφόρων, η σύνδεση με χάρτες και η μπαταρία που κρατάει εβδομάδες ολόκληρες, θα σε βοηθήσουν να επιστρέψεις από το βουνό, το σκι, ή την περιπέτεια που πάντα ήθελες να ζήσεις, χωρίς να ανησυχήσεις δευτερόλεπτο!

Ο Γιώργος Λέντζας με το Garmin Smartwatch
© Garmin/ Γιώργος Λέντζας

Ποια είναι τα επόμενα πλάνα σου;

- Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου, ότι από τη νέα χρονιά, θα κυνηγήσω τους στόχους μου χωρίς δικαιολογίες. Αθλητικά μέσα στο 2022 θα ήθελα να συμμετάσχω στο πρώτο μου τρίαθλο, ενώ επαγγελματικά θα ήθελα να καταφέρουμε να βάλουμε μπροστά την δεύτερη σεζόν του Football Stories, που μας έβαλε στον πάγο ο covid. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε και τα δύο!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ