Advertorial

Το laptop της χρονιάς ακούει στο όνομα HUAWEI MateBook 14s

Οι έννοιες του Smart Office και της συνδεσιμοτητας των συσκευών ταυτίζονται με το νέο ισχυρό laptop HUAWEI MateBook 14s με οθόνη αφής.

80450-179984.jpeg
Έφη Πάλλη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το νέο laptop της HUAWEI
© HUAWEI

Το νέο laptop της HUAWEI προσφέρει ένα αναβαθμισμένο επίπεδο εμπειρίας χρήσης.

Το νέο HUAWEI MateBook 14s 14,2 ιντσών έφτασε και είναι η πιο προηγμένη, λειτουργική και ντιζαϊνάτη συσκευή που έχουμε δει εως τώρα.

Αυτή η νέα προσθήκη στην "οικογένεια" MateBook φέρει το MateBook DNA, το οποίο συνδυάζει με ιδανικό τρόπο κομψή σχεδίαση, καινοτόμα χαρακτηριστικά και μια μοναδική εμπειρία. Ανοίγει νέους δρόμους σε ότι αφορά τη λεπτεπίλεπτη σχεδίαση και τις ισχυρές επιδόσεις του, ενώ υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ πολλαπλών συσκευών η οποία ευνοεί τη δημιουργικότητα και διευκολύνει την καθημερινή ζωή, προσφέροντας έτσι ένα αναβαθμισμένο επίπεδο εμπειρίας χρήσης φορητού υπολογιστή. Κινητό, Smartwatch, Tablet και όποια άλλη συσκευή έχετε, συνδέεται με το laptop σας και ξεγνοιάσατε μια για πάντα. 

Το νέο laptop της HUAWEI
© HUAWEI

Αναλυτικότερα, με ένα απλό πάτημα μέσω του HUAWEI Share, μπορείτε να συνδέσεται το HUAWEI MateBook 14s με ένα smartphone και να προβάλλετε το περιβάλλον εργασίας του κινητού στην οθόνη του laptop, χρησιμοποιώντας δύο συσκευές ταυτόχρονα σε μία μόνο οθόνη. Ένας ιδανικός συνδυασμός για την απόλυτη τεχνολογική εμπειρία είναι η συνδεσιμότητα μεταξύ του νέου HUAWEI MateBook 14s με όλα τα νέα smartphones, tablets αλλά και αξεσουάρ της εταιρείας όπως για παράδειγμα το νέο smartphone HUAWEI nova 9. Οι δύο συσκευές, καθώς διαθέτουν τα πιο προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, μπορούν να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα για να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος σε συνδέσεις μέσω καλωδίων ή άλλων εξαρτημάτωνΜπορείτε επίσης να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητα συνδέοντας το HUAWEI MateBook 14s με ένα tablet και να το χρησιμοποιήσετε ως ψηφιακό καμβά. Το HUAWEI MateBook 14s μπορεί επίσης να συνδεθεί με ακουστικά για συναρπαστικό ήχο και ακρόαση μουσικής.

Για μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να ζητήσετε από το laptop σας να συνεργαστεί με ένα HUAWEI MateView με καλώδιο ή ασύρματα, ενώ ενώνοντας τις δυνάμεις του με ένα ηχείο HUAWEI, μπορεί να παράγει δυνατό και υψηλής ποιότητας ήχο.

Το HUAWEI MateBook 14s διαθέτει οθόνη Full View, σήμα-κατατεθέν της σειράς MateBook, με τέσσερα στενά bezels και εμπρόσθια κάμερα. Η υψηλή αναλογία οθόνης-συσκευής στα 90% χαρίζει συναρπαστική οπτική εμπειρία, ενώ το aspect ratio στα 3:2 επιτρέπει στην οθόνη να εμφανίζει περισσότερο περιεχόμενο σε κάθετη διάταξη. Υποστηρίζοντας ευρεία γκάμα χρωμάτων 100% sRGB, η οθόνη μπορεί να αποδώσει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα παραδίδοντας ζωντανές εικόνες και ομαλές μεταβάσεις. Η υποστήριξη πολλαπλής αφής 10 σημείων επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν κυριολεκτικά στα "δάχτυλα" πολλά προτζεκτα και να ολοκληρώνουν εύκολα και γρήγορα παράλληλες εργασίες.

Το νέο laptop της HUAWEI
© HUAWEI

Η οθόνη του HUAWEI MateBook 14s υποστηρίζει refresh rate έως 90Hz για ομαλή περιήγηση. Πιέζοντας ταυτόχρονα το πλήκτρο Fn και R, η λειτουργία του laptop μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ 60Hz για καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και 90Hz για αρτιότερα γραφικά. Το νέο laptop παρέχει διπλή προστασία ματιών στους χρήστες με τις πιστοποιήσεις TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) και Flicker Free, οι οποίες ελαττώνουν την κόπωση των ματιών και προστατεύουν τα μάτια των χρηστών. Το νέο laptop διαθέτει αισθητήρα φωτός που αντιλαμβάνεται τα μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα φώτα και ρυθμίζει ανάλογα τη φωτεινότητα της οθόνης.

Κατασκευασμένο για να συνεργάζεται άψογα με τον νέο επεξεργαστή Intel® Core 11 11ης γενιάς και διαθέτει ενσωματωμένα γραφικά Intel® Iris® Xᵉ και με τη λειτουργία βέλτιστης απόδοσης μπορεί να αυξηθούν οι επιδόσεις μέσα από τη συντόμευση Fn+P ( αύξηση της CPU TDP στα 45W). 

Το laptop Matebook 14s της HUAWEI σε πράσινο-γκρί χρώμα
© HUAWEI

Καταλήγουμε ότι πρόκειται για το πιο κομψό laptop που συνδυάζει κορυφαία κατασκευή, υψηλές εποδόσεις, ελαφρύ σχεδιασμό, που θα απογειώσει την οπτικοακουστική εμπειρία και την παραγωγικότητά σας. 

Το προϊόν είναι διαθέσιμο μέσα από το επίσημο δίκτυο πώλησης της εταιρείας. Ακόμα, για εύκολες και γρήγορες αγορές μπορείτε να επισκεδτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ