Advertorial

Why I love my Garmin: Σοφία Παππά

Η νεαρή επιχειρηματίας στον χώρο της γυμναστικής και της διατροφής κάνει το απολογισμό της για το 2021 και μας μιλά για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Σοφία Παππά με Garmin Smartwatch
@ Garmin/ Sofia Pappa

Η Σοφία Παππά δημιούργησε μια νέα πλατφόρμα, μέσω της οποίας, δίνει κίνητρα στον καθένα να αγαπήσει το fitness όσο εκείνη.

Η Σοφία Παππά δεν έχει μόνο έναν τίτλο. Είναι επιχειρηματίας, instagrammer, fitness και wellness influencer, γράφει βιβλία συνταγών και κυκλοφορεί τη δική της σειρά με εξοπλισμό γυμναστικής αλλά και με αρωματικά κεριά χώρου. Πολυπράγμων και γεμάτη όνειρα και όρεξη να δώσει κίνητρα σε γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών να αγαπήσουν τους εαυτούς τους, μιλά στην Athens Voice για τη χρονιά που φεύγει, περιγράφει την καθημερινότητά της και μας συστήνει το Garmin smartwatch της που δεν αποχωρίζεται ποτέ. 

Απολογισμός 2021, τι κρατάς και τι αφήνεις;

Κρατάω το ότι πίστεψα στον εαυτό μου και έδωσα σώμα στο όνειρο μου, να δημιουργήσω μια κοινότητα και μια πλατφόρμα, το www.sopappafitness.com, στην οποία οι γυναίκες δεν θα γυμνάζονται απλά, αλλά θα βρίσκουν τον τρόπο να πιστεύουν στον εαυτό τους, να τον αγαπούν και να βρίσκουν χρόνο για εκείνες, να ξεπερνούν κάθε στερεότυπο της κοινωνίας προκειμένου να είναι πραγματικά ευτυχισμένες. Ένα όραμα δύσκολο με πολύ δρόμο μπροστά του, αλλά η αρχή έχει γίνει.

Αφήνω πίσω φοβίες και αρνητικά σχόλια που άφησα να με επηρεάσουν (τουλάχιστον έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να το προσπαθήσω) και την πίεση που μου υπέβαλλα να κάνω περισσότερα απ’ όσα γίνεται, ταυτόχρονα.

Η Σοφία Παππά με Garmin Smartwatch
@ Garmin/ Sofia Pappa

Πως θα περιέγραφες μια τυπική σου μέρα;  

Υπέροχη, παρότι πιεστική. Αγαπάω πάρα πολύ αυτά που κάνω. Πολλή δουλειά και meetings για τα επόμενα στάδια του www.sopappafitness.com, αρχή μου είναι να μην επαναπαύομαι ποτέ, να εξελίσσω συνεχώς την δουλειά μου παρατηρώντας και μελετώντας τι είναι αυτό που χρειάζεται ο κόσμος. Αφιερώνω επίσης αρκετό χρόνο στη δημιουργία περιεχομένου για το Instagram και το κανάλι μου στο YouTube. Μεταφέροντας το δικό μου point of view αλλά και τα δωρεάν workouts που παρέχω μέσα από αυτές τις πλατφόρμες, με ενδιαφέρει να αγαπήσουν οι γυναίκες το fitness όσο εγώ.

Τέλος, από μια τυπική ημέρα μου δε λείπει ποτέ η προπόνηση. Είναι τρόπος ζωής, διέξοδος και μέσο αποσυμφόρησης, είναι για μένα το πιο σημαντικό meeting στο calendar μου!

Πρόσφατα συμμετείχες σε μία καμπάνια της Garmin Greece τι αγαπάς περισσότερο στο ρολόι σου;

Θα αρχίσω απ’ την εμφάνιση. Κομψό και μοντέρνο, ιδανικό για κάθε περίσταση.

Έξυπνο ρολόι garmin
© Garmin

Λειτουργικά μου αρέσουν τα πάντα, αλλά δύο πράγματα είναι αυτά που με εντυπωσίασαν και ως ένα βαθμό, με «έσωσαν». Πρώτον, μου θυμίζει πότε πρέπει να κινηθώ. Ποτέ δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσες ώρες περνάω μέσα στη μέρα μου ακίνητη. Το Garmin μου φροντίζει να με «σκουντάει» για να σηκωθώ, με ειδοποιήσεις όπως «καιρός να γίνετε πιο δραστήριοι», «σηκωθείτε, τεντωθείτε» κτλ. Δεύτερον, μου «κρούει τον κώδωνα» αν ξεπεράσω τα επίπεδα άγχους. Όταν έχεις τόσες πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και παράλληλα προσπαθείς να ισορροπήσεις και την προσωπική σου ζωή, είναι πολύ εύκολο να αγχωθείς χωρίς να το καταλάβεις. Οπότε, τι πιο ωφέλιμο από ένα kind reminder χαλάρωσης;

Ποια είναι τα επόμενα πλάνα σου;

Μπορώ να πω μόνο ότι έρχονται πολλά, με πρώτο ένα challenge που οργανώνω για τις αρχές του χρόνου. Τα υπόλοιπα θα τα ανακοινώσω στα προσωπικά μου Social Media εν καιρώ!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ