1821 Digital Gallery
ADVERTORIAL

Βιβλία για το καλοκαίρι και τις διακοπές, βιβλία για μικρούς και μεγάλους

Βιβλία και διακοπές στα καταστήματα Lidl
Προτεινόμενα βιβλία για το καλοκαίρι ή τις διακοπές, για μικρούς και μεγάλους αναγνώστες
Ανακαλύψτε τα, σε πολύ χαμηλές τιμές!
  • A-
  • A+
0
Βιβλία και διακοπές: Φιλαναγνωστικό καλοκαίρι με pocket βιβλία και βιβλία για τους μικρούς μας φίλους για τις διακοπές

Μυρίζουν μελάνι και χαρτί, ανθίζουν όπως οι λέξεις και οι ιδέες, φωτίζουν το πνεύμα σαν ακτίνες ήλιου. Από τον φετινό Ιούνιο, τα Lidl Ελλάς φέρνουν το καλοκαίρι των σελίδων και χαρίζουν στο κοινό την ευκαιρία να αποκτήσει, να ξεφυλλίσει, να ανταμώσει με την παγκόσμια λογοτεχνία νέων και ενηλίκων. Έλληνες και διεθνείς συγγραφείς, καταξιωμένα ονόματα των γραμμάτων που εγγυώνται ποιοτικά διαβάσματα, σε ένα βιβλιοφιλικό πανηγύρι που δεν έχει όμοιό του. Τι θα συναντήσουμε στην ολόφρεσκη, καλοκαιρινή βιβλιοθήκη για μικρούς και μεγάλους;

Μια μεγάλη γκάμα βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές

Πεζογραφία και παιδικό, σύγχρονο μυθιστόρημα και αστυνομική λογοτεχνία, παραδοσιακά πολυδιαβασμένα ονόματα και καινοτόμες επιλογές, στον πλουσιότερο βιβλιογραφικό κατάλογο, ο οποίος προσφέρει μια πλειάδα επιλογών κατάλληλων για απολαυστικές αναγνώσεις πλάι στο κύμα ή κάτω από την ομπρέλα. Jo Nesbo και Arne Dahl, Ian Rankin και Paul Auster, Clare Mackintosh και Stuart Neville, ορισμένα μονάχα από τα πρωτοκλασάτα ονόματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, τα οποία μπορείτε πλέον να αποκτήσετε σε προνομιακές τιμές. Αποθησαυρισμένα από τη σειρά Pocket των εκδόσεων Μεταίχμιο, με το κύρος που συνοδεύει έναν από τους σημαντικότερους εκδοτικούς οίκους της ελληνικής βιβλιοπαραγωγής, τα Μεταίχμιο Pocket αποτελούν την ασφαλέστερη, εγγυημένη επιλογή βιβλίου για τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πρακτικά στο μέγεθος και πλούσια σε περιεχόμενο, τα Pocket είναι η ιδανικότερη ευκαιρία για να αποκτήσετε βιβλία που κατέκτησαν εκατομμύρια αναγνώστες του κόσμου. «Χιονάνθρωπος», «Φαντομάς», «Κινέζικοι ψίθυροι», «Άγιος ή αμαρτωλός», ορισμένοι ενδεικτικοί τίτλοι από τα δεκάδες βιβλία τα οποία θα συναντήσετε φυλλομετρώντας τον κατάλογο Pocket. Ενώ για τους fan της ελληνικής λογοτεχνίας, έργα της Χίλντας Παπαδημητρίου, της Μαίρης Κόντζογλου και πολλών άλλων σύγχρονων πεζογράφων είναι επίσης διαθέσιμα στην Pocket βιβλιοθήκη, ιδεώδη για κάθε καλοκαιρινή απόδραση.

Παιδικά βιβλία που θα ανοίξουν την όρεξη για διάβασμα σε κάθε μικρό αναγνώστη

Μαζί με τα παιχνίδια στην άμμο και τις ανέμελες ώρες της σχόλης, η «παιδεία» είναι η λέξη κλειδί για κάθε ουσιαστική επαφή του παιδιού με την πνευματική καλλιέργεια. «Η πρώτη μου πατρίδα ήταν τα βιβλία», όπως ανέφερε η Μαργκερίτ Γιουρσενάρ, και υπάρχουν καλοκαιρινές προτάσεις βιβλίων, οι οποίες θα δημιουργήσουν ευτυχισμένους νέους αναγνώστες και θα χτίσουν τη δική τους προσωπική σχέση με το διάβασμα από νεαρή ηλικία. Με σειρές παιδικών βιβλίων όπως «Ο Τίμος» - Ο Τίμος στον παππού και στη γιαγιά, Ο Τίμος στο αγρόκτημα, Ο Τίμος πηγαίνει στη θάλασσα, «Παιχνίδια για το καλοκαίρι», με παιδικά βιβλία της Disney – Περιπέτειες με τον Μίκυ, Περιπέτειες με τη Μίννι, Η Λαίδη και ο Αλήτης, Ψυχρά και Ανάποδα 2 (Το μεγάλο ταξίδι), καθώς και με εκπαιδευτικά βιβλία με ήρωες της Disney, δημιουργικά παιχνίδια και αυτοκόλλητα που απευθύνονται σε παιδιά όλων των ηλικιών, προνήπιο, νηπιαγωγείο και Α΄ Δημοτικού,  οι αναγνωστικές προτάσεις μας θα γεννήσουν αγάπη για το βιβλίο σε όλους τους μικρούς μας φίλους. Καλοκαίρι σημαίνει διάβασμα, καλοκαίρι σημαίνει λογοτεχνικές αποδράσεις με μια μεγάλη γκάμα βιβλίων στα καταστήματα Lidl Ελλάς, σε πολύ χαμηλές τιμές!

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5