ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE

Αδέσποτη αγάπη

4 αγαπημένοι ηθοποιοί μας γνώρισαν τους τετράποδους φίλους τους και μας είπαν ότι το να υιοθετείς ένα αδέσποτο ζώο είναι μια πράξη ζωής
56
Αδέσποτη αγάπη
Αδέσποτη αγάπη
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:
Ραφαήλ Φωτόπουλος
56
  • Shares

Σύλβια Δελικούρα

Σύλβια Δελικούρα

Η Σύλβια και η Τρούφα βρέθηκαν για πρώτη φορά στη Λάρισα το 2013 και από τότε έγιναν αχώριστες. Η Σύλβια βρισκόταν σε θεατρική περιοδεία εκεί, την είδε και αποφάσισε αμέσως να την υιοθετήσει. Όταν πηγαίνει βόλτα με τον γιο της, Ορφέα, η Τρούφα τους ακολουθεί καθώς ο μικρός τής έχει μεγάλη αδυναμία και προσέχει ο ένας τον άλλον. Αυτό που έμαθε από την Τρούφα είναι ότι η αγάπη που μπορεί να της δώσει ένα ζώο δεν μπορεί να της τη δώσει ένας άνθρωπος.

Τζόυς Ευείδη

Τζόις Ευείδη

Τα έχει όλα σαν παιδιά της, μας είπε, και το καθένα είναι ξεχωριστό γι' αυτή. Η Τζίνα, ο Ζηζού, ο Μίλτος, η Κοκό, το Αγγελίδιο και ο Κάρολος ζουν όλοι μαζί και είναι αγαπημένοι. Η αγάπη της Τζόυς για τα αδέσποτα είναι μεγάλη, το έχει δείξει άλλωστε μέσα από τη δράση της για την προστασία των αδέσποτων ζώων. Όταν πηγαίνει στην Κύπρο, λόγω της σειράς «Μπρούσκο», περιμένει πώς και πώς να επιστρέψει σπίτι για να τα πάρει όλα μια μεγάλη αγκαλιά.

 Άρης Πλασκασοβίτης

 Άρης Πλασκασοβίτης

Είναι φίλοι εδώ και περίπου 3 χρόνια και η σχέση που έχουν είναι σχέση πάθους. Ο ζωηρός Rass βρέθηκε αδέσποτος πρώτη φορά σε μια παραλία της Μυτιλήνης και ο Άρης τον υιοθέτησε. Όπως μας είπε, ο Rass τον έχει μάθει να αγαπάει και να είναι πιο αληθινός με τους ανθρώπους. Η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται. Περνούν αρκετό χρόνο μαζί παίζοντας και κάνοντας βόλτες στην Αθήνα. O Άρης αυτή την περίοδο κάνει πρόβες για την παράσταση «Evita» που θα ανέβει στο δημοτικό θέατρο Πειραιά αρχές Μαΐου.

Ελισάβετ Μουτάφη

Ελισάβετ Μουτάφη

Η Λούνα είναι η καλημέρα της τα τελευταία 3 χρόνια. Με τη βοήθεια της φιλοζωικής της Νίκαιας βρήκαν η μία την άλλη και περνάνε αρκετό χρόνο μαζί, αφού η Λούνα είναι ζηλιάρα και θέλει συνέχεια αγκαλιές και χάδια. Τώρα, λόγω των γυρισμάτων της σειράς «Αρένα» που πρωταγωνιστεί η Ελισάβετ, ο χρόνος που βλέπουν η μία την άλλη δεν είναι αρκετός και δεν φτάνει σε καμία από τις δύο.


Έχεις το δικό σου αδέσποτο φίλο; Στείλε μας τη δική σας ιστορία αγάπης και εμείς θα τη δημοσιεύσουμε. Ας τα βοηθήσουμε όσο μπορούμε. 

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ AV

Μια σπουδαία ανακάλυψη για τον καρκίνο και η παρερμηνεία της
ELLINIKA HOAXES
23.07.2017
URBAN CULTURE
22.07.2017 - 10:43
Κυκλοφορούν στους δρόμους και ξεχειλίζουν γνήσιο ταλέντο
ΘΕΜΑ
21.07.2017 - 14:06
Προτού κλείσεις τη βαλίτσα των διακοπών και σαλπάρεις για μέρη εξωτικά, διάβασε ποια είναι εκείνα τα πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις με την καμία
SOCIAL
21.07.2017 - 14:03
Το δίδυμο του Cineλθετε λίγο πριν βγει και πάλι στο δρόμο για καλοκαιρινή περιοδεία, δίνει μία ασυνήθιστη συνέντευξη στην AV.
VIRAL
23.07.2017 - 07:00
Όσα μας έφτιαξαν τη διάθεση στο ίντερνετ