Μίλα μου βρώμικα 371
Πανέμορφη Μυρτώ, σε χαιρετώ... Όχι, Μυρτώ, δεν πάνε καλά τα πράγματα! Ο 44χρονος ήταν μια πολύ ύπουλη «νάρκη» και μου καταρράκωσε την ψυχολογία. Για λίγες μέρες, δηλαδή, μη φανταστείς! Μια, δυο, τρεις... δεν ταιριάζουμε στο σεξ, παραλλήλως είχε ξεκινήσει ένα φλερτάκι με ένα γοητευτικό Ισπανό που ζει και δουλεύει στην Ελλαδίτσα (ναι, ναι... και δυο δουλειές, μάλιστα!). Ξεσκόνισα τα ισπανικά μου, μόνο και μόνο για να πουλήσω μούρη, καθότι η γλώσσα του σώματος τα λέει όλα και πολύ εύγλωττα, μάλιστα! Όχι, δεν έχω προχωρήσει στο... «προκείμενο», γιατί δυο δουλειές αυτός, άλλες τόσες υποχρεώσεις εγώ... έχουμε γίνει γραφικοί τύπου «το Σάββατο μπορείς;». Χώρια που ήθελα και το χρόνο να εξερευνήσω την άλλη κατάσταση. Άντε να δούμε τώρα... Μήπως ξέρεις καμιά πηγή να ξεσηκώσω πρόστυχες κουβέντες στα ισπανικά, καθότι τα μαθήματα που είχα τότε ακριβοπληρώσει δεν προέβλεπαν τέτοιου είδους καταστάσεις στη διδακτέα ύλη; Αμάν πια, τζάμπα τα πτυχία... ούτε για δουλειά, ούτε για γκόμενο χρησιμεύουν! Οι φίλοι και οι φίλες με βρίζουν, «εδώ ο κόσμος χάνεται, βαρκούλες αρμενίζουν» και άλλα πιο βαριά μού λένε κάθε φορά, αλλά δεν με απασχολεί. Από λεφτά είμαι σε άθλια κατάσταση, το μέλλον πιο ζοφερό δεν γίνεται... ε, να ανοίξουμε και μια τρύπα στο χώμα, να μπούμε μέσα και να περιμένουμε να έρθει το τέλος... Βρε, πάτε καλάααααα; Σιγά μην πτοηθώ!!
Σε φιλώ πάντα εγκαρδίως - Άλλη Μία
Προσωπικά έχω μπουχτίσει, σιχαθεί και βαρεθεί τρομερά να με παρακολουθώ να αγχώνομαι σε βαθμό τρομοκρατίας για κάτι τόσο ασαφές όσο αυτό που λέμε «μέλλον». Τέλος, κομμένοι οι μπαμπούλες. Το μέλλον είναι τώρα, όπως έχω ξαναπεί σε προηγούμενη αγόρευσή μου – αν και αυτό δεν εξαιρεί το επίθετο «ζοφερό» από την παρούσα συνθήκη. Παρ’ όλα αυτά, εννοείται πως δεν θα ανοίξουμε καμιά τρύπα στο χώμα για να θαφτούμε, μια και ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα το πάθουμε.
Υ.Γ.1 Ισπανικές άκρες για βρωμόλογα δε μου βρίσκονται αυτή τη στιγμή, αλλά σας έχω εμπιστοσύνη – κάτι θα ξετρυπώσετε σίγουρα.
Υ.Γ.2 Αν κάποια μέρα πάρω στα σοβαρά το σενάριο ότι η καθημερινή προσπάθεια και η εντατική εργασία τείνουν να μας ρημάξουν τη λίμπιντο και να καταστρέψουν την ερωτική μας ζωή, ορκίζομαι ότι θα τα βροντήξω και θα πορευτώ καλλιεργώντας ντοματάκια. Τι να κάνουμε, προκειμένου να θυσιαστεί η ευδαιμονία της σάρκας, καλύτερα να φτωχύνει ο πολιτισμικός πλούτος του πλανήτη.
»Μυρτώ, βγαίνω με κάποιον που δεν ξέρει τι είναι τα «Φιλαράκια» και δεν έχει ιδέα περί κόντρας Βίσση και Βανδή. Με εκλιπαρεί να σταματήσω τη χαλάουα στο επίμαχο σημείο και προτιμά τη στάση 96 απ’ την 69.
Να τον παντρευτώ ή απλώς να του ταχταρίζω τη σαύρα;
Υ.Γ. Έχει ένα κουσούρι. Είναι Δημ.Αρ.
Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω πού ακριβώς είναι το δίλημμα. Άσε που τα στοιχεία που παραθέσατε ως αρνητικά (;) εμένα μου φαίνονται θετικά. Αν όντως ισχύουν, έχετε πολύ ενδιαφέροντα γκόμενο. Συγχαρητήρια.
Υ.Γ. Τι εννοείται όταν λέτε ότι «είναι Δημ.Αρ.»; Δημοτική Αρχή; Δήμαρχος Αργυρούπολης; Δημιουργικός Αριστερός;
»Αγαπητή μου Μυρτώ, τελικά το έλλειμμά του σε συνείδηση και ηθικό έρμα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από το αντίστοιχο δημοσιονομικό της χώρας μας. Καρατσεκαρισμένο και καραδιαπιστωμένο. Εβίωσα την απόλυτη συντριβή και τσακίστηκα στα βράχια. Να σκεφτείς σε κάποια από τις προηγούμενες συναντήσεις μας του είπα «Αν δεν ήσουν αυτός που είσαι, θα είχες έως και πλάκα» και βεβαίως έγινε έξω φρενών, αν και να σου πω την αλήθεια εμένα μου πέρασε το μήνυμα ότι βρήκε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κόψει τις γέφυρες. Παρ’ όλα αυτά όμως από καιρού εις καιρόν χρειάζεται να τον συναντάω και εκεί διαπιστώνω τα εξής τρομακτικά. Αφενός δεν έχω ξενερώσει ως θα έδει και αφετέρου κάθομαι και στολίζομαι λες και πηγαίνω σε ραντεβού. Και λέω τώρα εγώ. Μήπως ένα κομμάτι του εαυτού μου είναι σαν κι αυτόν; Μήπως χρειάζομαι θεραπευτή; (Εννοείται όχι την γκόμενά του, για να ’μαστε και σοβαροί). Πες κάτι, ρε Μυρτώ, να βοηθήσεις λίγο την κατάσταση. Μεθ’ υπολήψεως (πάντα) - SYRIANA
Άσε μας, ρε Σιριάνα, θα μας τρελάνεις νυχτιάτικα; Ακόμα δεν πήρες χαμπάρι ότι τρέχεις πίσω από τον τύπο σε ένα μαραθώνιο που δεν τελειώνει ποτέ; Και τι σημαίνει «χρειάζεται να τον συναντάω»; Τίποτα δεν χρειάζεται. Εσείς χρειάζεστε τη μαζοχοδόση σας κάθε τρεις και λίγο και πάτε και την παίρνετε. Και να σας πω κάτι; Άμα γουστάρετε καλά κάνετε και σας εύχομαι μακροημέρευση, αλλά μη μας παραμυθιάζετε κι εμάς ότι έχετε πρόβλημα και ότι αυτά που σας συμβαίνουν σας φαίνονται τρομακτικά. Σιγά τα τρομακτικά δηλαδή. Γουστάρετε κάποιον που σας ψιλοφτύνει – ή μάλλον, γουστάρετε κάποιον επειδή σας ψιλοφτύνει. Πρόκειται για το κλασικό «όσο με πληγώνεις, τόσο με πορώνεις», όπως έλεγε συχνά και ο Ιωάννης Μεταξάς στο Συμπόσιο του Πλάτωνα. Μεθ’ υπολήψεως πάντα.


Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.
τα σχόλιά σας:
τώρα ρε συ Μυρτώ αυτή την
τώρα ρε συ Μυρτώ αυτή την ΄΄ΑΛΛΗ ΜΙΑ'' γιατί εγώ είμαι σιγουρη πως την έχεις φίλη,εκκολαπτόμενη WANNA BE αρθρογράφο,πο χειρίζεται την νεομαλιαρή των νεοελλήνων με ότι αυτό σημαίνει και βγάζει ΄΄πιασιάρικα΄΄κείμενα που μονο τους οπαδούς του sex and the city (τους απόλυτα τάχα μου...δηλαδη)αγγίζουν αλλά και που είναι οι μόνοι που ΄΄συντονίζονται''???????
ή ισχύει αυτό που λέει η φίλη
ή ισχύει αυτό που λέει η φίλη από πάνω ότι τρώμε στην μάπα μια ολόκληρη σχολή "σπαρταριστής" τσαχπινιάς ή πλέον έχει ξεπεραστεί αυτό που πιστεύαμε ότι οι γυναίκες το έχασαν τελείως και περνάμε στο "άλλος για τα σίδερα".
Δεν ήξερα ότι το άγχος σε συνδυασμό με την αγαμία οδηγεί σε παραλήρημα. Γι αυτό έχουμε χάσει την μπάλα, δεν καταλαβαίνουμε πλέον τι σκατά λένε.
η δε γελοιοδέστερη παράγραφος
η δε γελοιοδέστερη παράγραφος της ,εστιάζεται στο ότι αυτοί που μπορούν μόνο Σάββατο είναι...γραφικοί.Η λέξη κρίση,ανέχεια,ανεργία δεν έχει καταγραφεί στον σκληρό δίσκο του αν-εγκέφαλου της.Στο βωμό της χαριτωμενιάς και της απελπισμένης προσπάθειας να χωρέσει τους προβληματικούς προβληματισμούς της ,στο κείμενο των 5 δευτερολέπτων ανάγνωσης και αναγνωρισιμότητας που της αναλογούν,ρητοροαφοδεύει ακατάπαυστα ψάχνοντας να βρεί ΤΙ????υποστηρικτές?κατανόηση?στοργή και προδέρμ???μπαααααααααα!!!!ψυχίατρο θέλετε κυρία μου και μάλιστα ΑΜΕΣΑ...ή εκδότη που να του κάτσετε ( αν σας κάτσει...)μπας και σας δώσει μόνιμη στήλη να τρελλάνετε κι αλλους!!!!
se psyxiatro pigainw idi,
se psyxiatro pigainw idi, alla aytos o ekdotis pou lete.. ton kserete? einai kalo kommati i pali 8a xasoume ton xrono mas? (pli8intikos megaloprepeias, fysika)
πληθυντικός
πληθυντικός μεγαλο-αμετροέπειας χρυσή μου εννοείς...Όσο για τον εκδοτη...ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ δεν κυκλοφορεί.Πληροφορίες ότι ο ψυχίατρος έσκισε το πτυχίο του κρίνονται αδιασταύρωτες άρα μη ανακοινώσιμες.αιεντε...αειντεεεεεεεεε!!!!!
Xrysi mou i xryse mou na pw?
Xrysi mou i xryse mou na pw? Den kserw kan... alla ti simasia exei? Sas leipei i fantasia, exw na pw.. Akomi kai to kraksimo proypo8etei ena epipedo dimiourgikotitas kai prwtotypias, pou eseis den exete! Peite loipon ayta pou 8elete na peite, glistroun san to nero tis vroxis panw sto tzami.. Toulaxiston eseis pou exete to metro, kata pws fainetai, pernate kala me ton eayto sas? Ton goustarete stoixeiwdws? Eyge, eyge!!!!
anonymous (not verified) on
anonymous (not verified) on Thu, 01/12/2011 - 10:58πμ
χαχα πες το ψέμματα.Ο ορισμός μακράν της επιφανειακότητας παίζεται εδώ.
FYI Δημ.Αρ. σημαίνει
FYI Δημ.Αρ. σημαίνει Δημοκρατική Αριστερά αλλα και με το Δημιουργίκος Αριστερός καλά είσαι.
Αμα ηταν δημιουργικος στ
Αμα ηταν δημιουργικος στ αληθεια, το 'Αριστερα/Δεξια/Πλαγιομετωπικα' περισσευει!
Οσο για το τελος της χαλαουα στην επιμαχη περιοχη, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι εχει δικιο, και ΚΑΘΕ ΑΝΔΡΑΣ που σεβεται τον εαυτο του, σεβεται και το αιδοιο, οπως το επλασε η φυση, κι οχι οπως το πλασανε τα εφημερα προτυπα!
ΚΑι το 96 ειναι πολυ καλυτερο απτο 69, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, καθως παρεχει πανοραμικη θεα, καλυτερες 'βουτιες', και ειναι για ανθρωπους που τρωνε ολο το φαγητο τους!
Οντως, πολυ κοσμοπολιτικες τσαχπινιες εισηχθησαν στον ψευτοπουριτανισμο μας, αλλα οπως λετε, ολα επιφανειακα ειναι, απλα,-πρεπει να δειξουμε οτι τηρουμε κι αυτα τα προτυπα, προοδευτικα, και πλεον δεν προβαλλουμε ματωμενα σεντονια απτα μπαλκονια μας, απλα κλεινουμε ματια και γαμιομαστε σε τουαλετες 'μαγαζακιων' του Κολωνακιου, που προδφερουν στους τραπεζουπαλληλακους γιαπηδες μια ευκαιρια να το παιξουν λιγο 'κουλ' κι αυτοι!
τραπεζοϋπαλληλάκους
τραπεζοϋπαλληλάκους γιάπηδες... χαχαχαχαχχαχαχαχ
καλό!
Εγώ λέω να χωρίσεις, δε σου
Εγώ λέω να χωρίσεις, δε σου κάνει αυτός καρδιά μου! Ξεχειμώνιασε κι απ΄ τον Απρίλιο "και ξανά προς τη δόξα τραβά"!!!
αφήστε ένα σχόλιο