the paper >> άρθρα
image

Ραντεβού τον Αύγουστο

τεύχος: 312 - 28/07/2010 / σχόλια (0)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πράσινη λύση στον καιρό της ακρίβειας
Φυσικό αέριο, η καθαρότερη πηγή πρωτογενούς ενέργειας μετά τις ανανεώσιμες πηγές
image
Το σήμερα μιας άγνωστης, αλλά ιστορικής γειτονιάς της πόλης μας
image
Ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος μιλάει για το έργο του υπουργείου στην περιοχή
image
Η  υπουργός Παιδείας, διά βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου μάς μίλαει για...
Βαλεντίνος 2012
Ο Άγιος Βαλεντίνος άφησε τα κόκαλά του στην Αθήνα. Ευτυχώς όχι όλα.
Πού μπορώ να σε φιλήσω;
Αυτή είναι μια ερώτηση που δεν πρέπει να κάνεις. Αλλά αν το αποφασίσεις, διάλεξε τουλάχιστον το...
Η ερωτική μου κασέτα: Γιάννης Πάριος
Δύσκολη η επιλογή και εύκολη η πρώτη απάντηση: «Ήταν όλα τους παιδιά μου».

» Ακόμη κι ο Τολστόι, παρότι λάτρευε τη γυναίκα του, δεν μπορούσε να την αντέξει (O τελευταίος σταθμός / Τhe Last Station)  » 22 σφαίρες δεν αρκούν για να σκοτώσουν τον (L’ Immortel) Ζαν Ρενό. » Η Ιταλία είναι φωτογενής ακόμη κι όταν είναι φλύαρη (Baaria, η πόλη του ανέμου). » Η libido στους μεσήλικες Σουηδούς είναι πιο αυξημένη απ’ ό,τι θα  φανταζόσασταν (Μια ιδανική λύση / Det Enda Rationale). » Η Αγκάθα Κρίστι μεταφράζεται πετυχημένα στα γαλλικά (Ειδικότης μας το έγκλημα / Le Crime est Notre Affaire). » Το Ισραήλ δεν είναι έτοιμο για διαφυλετικές σχέσεις (H νύφη της θάλασσας / Jaffa). » Το εγώ των action star δεν είναι ανάλογο των ποντικιών τους. Τουλάχιστον όταν τους καλεί ο  Σιλβέστερ Σταλόνε (Οι αναλώσιμοι / The Expendables). » Υπάρχει happy end ακόμη και για τα πράσινα άσχημα τέρατα. Έστω, στα κινούμενα σχέδια... ( Σρεκ κι εμείς καλύτερα / Shrek Forever After). » Η ζωή είναι ένα όνειρο, μέσα σε ένα όνειρο. Το είπε πρώτος ο Έντγκαρ Άλαν Πόε, αλλά ο Κρίστοφερ Νόλαν το επιβεβαιώνει στην καινούργια του ταινία Inception. Σ’ αυτήν η βιομηχανική κατασκοπεία γίνεται σε… εγκεφαλικό επίπεδο, τα όνειρα υφίστανται ως μια εναλλακτική πραγματικότητα και οι έμμονες ιδέες είναι ο πιο ανθεκτικός κι επικίνδυνος ιός. Εικόνες που δεν έχετε ξαναδεί, σε μια ταινία που δεν μοιάζει με τίποτα απ’ ό,τι περιμένετε. 

Σπαζοκεφαλιά

Φτιάξε μια καλοκαιρινή ιστορία από τους τίτλους των επανεκδόσεων του Αυγούστου!  Μπόνι και Κλάιντ/ Το πνεύμα του μελλισιού/ Η περιπέτεια/ Ωραίος και σέξι/ Το νόημα της ζωής/  Το τελευταίο ταγκό στο Παρίσι/ Η περιφρόνηση/ Η άγνωστη κυρία/ Funny Face/ Τα παιδιά του παραδείσου

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

τα σχόλιά σας:

αφήστε ένα σχόλιο

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.