»Γεια σου Μυρτώ μου, σου στέλνω το γράμμα γιατί ξέρω πως μόνο εσύ μπορείς να δώσεις λύση στο πρόβλημά μου, το πρόβλημα φυσικά αφορά γκόμενο, κλασικάααααα! Παλαιότερα έπεφτα σε μαλάκες, τους τελευταίους όμως 4 μήνες γνώρισα τον έρωτα στο πρόσωπο του Πάνου. Με τον Πάνο τα πηγαίναμε τέλεια. Είναι μουσικός… ταλεντάρα, κάθε βράδυ μού έκανε αξέχαστες καντάδες, οι οποίες με έστελναν στον έβδομο ουρανό. Ακόμα είναι πλούσιος, οπότε πού και πού έβγαζα το μεροκάματό μου… και το καλύτερο, έβγαζα το άχτι μου πάνω του, φτιάχνοντάς του υπέροχα χτενίσματα. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά του με έκαναν να πιστέψω ότι αυτός είναι ο εκλεκτός της καρδιάς μου. Τον τελευταίο καιρό, όμως, διακρίνω κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του. Τις προάλλες ευχόταν μπροστά μου να γεννιόταν κορίτσι, κάποια άλλη φορά μου έλεγε να του βάλω δάκτυλο για να βρει το σημείο G (σε αυτό δεν έδωσα πολλή σημασία γιατί είναι βιτσιόζος ο άτιμος). Ακόμα, συχνά μου αναφέρει ότι οι 2 κολλητοί του γαμήθηκαν μεταξύ τους, και το αποκορύφωμα, μου είπε πώς θα μου φαινόταν άμα το γύριζε αυτός σε Παναγιώτα κι εγώ σε Γιάννης. Λες να έγινε γκέι ή να είναι κανένα νέο του βίτσιο; Δεν ξέρω τι να κάνω; Ηelp me plzzz.
Σας συγχαίρω. Ανακαλύψατε το μοναδικό ίσως άντρα της πόλης με sense of humor και με σημείο G. Μην κάνετε τίποτα. Ή μάλλον κάντε. Παντρευτείτε τον.
»...την είδα για πρώτη φορά να χαλαρώνει καπνίζοντας έξω από το βιβλιοπωλείο που δούλευε. Τα έχασα, το πρόσωπό της, οι εκφράσεις της, το χαμόγελό της με έκαναν να νιώσω απίστευτα όμορφα. Από τότε περνούσα για μήνες καθημερινά, χαζεύοντάς τη διακριτικά πίσω από τη βιτρίνα. Μου έφτιαχνε τη διάθεση και έμοιαζε σαν όαση στον πολυσύχναστο και θορυβώδη δρόμο. Δεν τόλμησα να της μιλήσω ποτέ τότε. Ύστερα από ένα χρόνο την είδα τυχαία στο μετρό, μούδιασα ολόκληρος, στεκόταν ακριβώς μπροστά μου και αναρωτιόμουν αν ήξερε, αν καταλάβαινε. Αν και δίστασα, τελικά της μίλησα με κάθε λεπτομέρεια γι’ αυτά που έβλεπα και ένιωθα εδώ και καιρό... Τώρα μπορώ να την αγγίζω, να την αγκαλιάζω, να τη φιλάω. Είμαστε μαζί... φίλοι! Δεν ταιριάζουμε αλλά τα μάτια της και το γέλιο της με κάνουν να τη σκέφτομαι συνέχεια. Μου λείπει και αυτό μου αρέσει. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό ή αν θα αλλάξει ποτέ η σχέση μας, ίσως αύριο να χαθούμε... Δεν έχει σημασία. Φυσικά δεν θέλω καμία συμβουλή. Απλώς ένιωσα την ανάγκη τώρα που λείπει στο νησί και τα μάτια της είναι μακριά μου να εκφράσω αυτό που νιώθω μέσα από τη στήλη σου σαν να είναι εδώ. Σε ευχαριστώ, Μυρτώ - Ίκαρος
Ο Τάσος (ο οποίος αυτή τη στιγμή κάθεται δίπλα μου στο ωραίο Βουρκάρι και χαζολογάει) υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν φιλίες μεταξύ αρσενικών και θηλυκών. Οπότε ή κάνετε υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβρη κρατώντας επαφή μέσω τηλεφώνου (αλλά χωρίς να την πρήξετε) ή πηγαίνετε και τη βρίσκετε «τυχαία» αλλά δεν πέφτετε στα πόδια της. Αυτά λέει ο Τάσος. Εγώ λέω να πάτε να τη βρείτε και να της πείτε «σε θέλω τρελά» και να τη στριμώξετε στην πρώτη γωνία. Ό,τι κι αν αποφασίσετε, γράψτε μου τη συνέχεια να δω ποιος είχε δίκιο.
»Γεια σου, Μυρτώ!!! Φαίνεσαι ακομπλεξάριστο άτομο! Θα ήθελα τη γνώμη σου. Είμαι απίστευτα κομπλεξική, και για να είμαι περισσότερο ακριβής τα κόμπλεξ μου ξεπερνούν την ανθρώπινη φαντασία. Επίσης είμαι λίγο περισσότερο εμπαθητική από ό,τι πρέπει, έτσι ενσωματώνω τα κόμπλεξ τρίτων μέσα μου. Και τώρα έρχεται η έκλειψη ηλίου στις 11 Ιουλίου στον Καρκίνο. Μυρτώ, φοβάμαι! Σου ορκίζομαι ότι θα πήγαινα σε ψυχολόγο αλλά λόγω οικονομικής κρίσης, καταλαβαίνεις… Ως ακομπλεξάριστο άτομο με καθαρή κρίση πιστεύεις ότι η ίδρυση κόμματος κατά του κομπλεξισμού θα βοηθήσει να γίνει ο κόσμος μας ένα καλύτερο μέρος; Θερμές ευχές για τη στήλη σου - Desperada
Ο Τάσος υποστηρίζει ότι είσαστε δύσκολη περίπτωση και μήπως πρέπει να αρχίσετε γυμναστήριο. Ή να πάρετε ένα δονητή. Εγώ λέω να πάτε διακοπές και να σταματήσετε να στέλνετε επιστολές σε στήλες που βγάζουν το ψωμί τους πατώντας στον πόνο των άλλων. Σε κάθε περίπτωση σας εύχομαι να ξελαμπικάρετε και καλό καλοκαίρι.
»Αγαπητή Μυρτώ, βαριέμαι.
- Λεωνίδας
Αγαπητέ Λεωνίδα, κρίμα.
- Μυρτώ
Υ.Γ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι κι εγώ βαριέμαι πού και πού αλλά είναι ωραία να βαριέσαι στο πιο όμορφο νησί του κόσμου, δίπλα σε άντρες με πλεκτά σκουφάκια και με πειρατικά μάτια.
Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.
τα σχόλιά σας:
Κοπελιά,……. αναφέρομαι στην
Κοπελιά,……. αναφέρομαι στην πρώτη, δεν θέλω να σε πληγώσω, αλλά μήπως και αυτός ο γκόμενος είναι μαλάκας, όπως και οι προηγούμενοι που είχες ? Τι είναι αυτά που σου ζητάει ρε κοπελιά και τα δέχεσαι εσύ ? Δηλαδή το ότι έχει λεφτά και σε αφήνει να του φτιάχνεις το μαλλί είναι τα βασικά στοιχεία που ψάχνεις σε μια σχέση ? Αν είναι μόνο αυτά και δεν σε ενοχλούν όλα τα άλλα τότε η ώρα η καλή !!!! Το θέμα είναι το ποια θα είναι η νύφη δεν ξέρω.!!!!!!!
Εγώ λέω μήπως θέλει να σε
Εγώ λέω μήπως θέλει να σε σουτάρει και δεν έχει τα κότσια (κλασικά !!! και μετά σου λένε άντρες!!!!) και σου λέει ένα κάρο μαλακίες για να φύγεις από μόνη σου ????? ΕΕΕ?????? Λέω εγώ τώρα!!!! Για ξανασκέψου λίγο !!!!!
Aχ Μυρτώ, μακάρι να
Aχ Μυρτώ, μακάρι να ερωτεύτηκες πειρατή και να γουστάρεις!!!!
E, για να το υποστηρίζει ο
E, για να το υποστηρίζει ο Τάσος, κάτι θα ξέρει...
Στην απάντηση του στη δεύτερη επιστολή αναφέρομαι.
aaax ti romantikos o typos st
aaax ti romantikos o typos st deftero gramma!!!...
Παρότι εν είμαι γκέι είναι
Παρότι εν είμαι γκέι είναι πασίγνωστο ότι η ηδονή στο σεξ μεταξύ ανδρών προέρχεται από τον προστάτη....αυτό βρίσκει το πέος του εισχωρήσαντα και προκαλεί ευχαρίστηση. Άρα αγαπητή Μυρτώ το σημείο G - για τους gay τουλάχιστον - υπάρχει.
lewnida! dn eisai o monos pou
lewnida! dn eisai o monos pou variesai!! ela na kanoume parea!!
Επειδη το περιβοητο G
Επειδη το περιβοητο G στις γυναικες μαλλον δεν υπαρχει η αν υπαρχει οι γυναικες δεν ασχολουνται μαζι του μηπως το G υπαρχει στους Gay. Για σκεφτειτε για τι να λεγονται Gay. Γιατι εχουν το G.
το G και υπάρχει και
το G και υπάρχει και λειτουργεί και δίνει απίστευτη παραπάνω καύλα σε όσες το έχουν βρει...έτσι γιατί ήθελα να το πω .
kale peirath to topi! Ante
kale peirath to topi! Ante kouvala kana disko!!
Δεν αφηνετε το σημειο g να
Δεν αφηνετε το σημειο g να γινουμε κανενα g?
αναφέρομαι στην πρώτη
αναφέρομαι στην πρώτη αποστολέα..
ακόμη κ αν είναι γκέι, εσύ θα τον κρατήσεις, γιατι πολύ απλά είναι πλούσιος κ αυτό είναι που ζητάς σε έναν άντρα...όπως λες!!!! Επομένως συνέχιζε να βγάζεις το μεροκάματό σου.....
Τη λατρεύω αυτή τη στήλη.
Τη λατρεύω αυτή τη στήλη. Είναι ΤΟΣΟ δήθεν...
Χεχε... δεν θυμάμαι να τα
Χεχε... δεν θυμάμαι να τα έφτιαξα ποτέ με κομμώτρια. Μμμμ... μια κομμώτρια που κολάζεται με το αντρικό "σημείο G" θα ήταν πολύ σέξυ.
αφήστε ένα σχόλιο