the paper >> άρθρα
music week 302

music week 302

τεύχος: 302 - 19/05/2010 / σχόλια (0)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

image
Ένα φρέσκο αθηναϊκό σχήμα
image
Ένα dj set από τον περσινό νικητή του διαγωνισμού Movida Corona
Μιλτιάδης πασχαλίδης - Οδυσσέας Ιωάννου
Μια συνεργασία δύο φίλων που είναι φρέσκοι πατεράδες
image
Η Κωνσταντία Γουρζή στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
live update
Πέμπτη στο Gagarin ευκαιρία να δείτε τους Keep Shelly In Athens...
Music Week 381
ΠΕΜΠΤΗ 1               ...
BIOMASS
ΠΕΜΠΤΗ 16 ● CARMEN SOUZA Oρφανό Πράσινο Ακρωτήρι καλεί world jazz… Όβερ

ΠΕΜΠΤΗ 20 

GILAD ATZMON QUARTET Ο γεννημένος στο Ισραήλ Βρετανός σαξοφωνίστας της τζαζ με έντονη ακτιβιστική δράση και συχνά άρθρα υπέρ της παλαιστινιακής πλευράς. ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE. Έναρξη 22.30. Είσοδος € 18.

ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Συνέχεια με το αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα από τον Γιάννη Μπέζο και λαϊκή ορχήστρα. ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΒΩΤΟΣ, Πειραιώς 115, Γκάζι, 210 3427.426. Έναρξη 21.00. Είσοδος € 25, 18 φοιτ. Προπώληση 210 8108.181, ellthea.gr, FNAC, Public. Ως 30/5.
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21
 
KOΑ Σε μουσική διεύθυνση Ανδρέα Πυλαρινού, με τον Αλέξανδρο Οικονόμου στο φαγκότο, σε έργα Μπετόβεν και Σούμαν. ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Έναρξη 20.30. Είσοδος € 25, 20, 15, 10, 5 φοιτ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ & ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ροκ ιστορίες από το Θείο Νώντα και τα «Αδέσποτα σκυλιά» και σουρεάλ μουσικός διάλογος με το δημιουργό του «Μενεξεδιά». ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE. Έναρξη 22.00. Είσοδος € 15 με κρασί ή μπίρα. Και στις 22/5.

4G MASSIVE ACTIVITY VOL. 2 Συνάντηση trance κορυφής από Juno Reactor, Eat Static, Hallucinogen και Prometheus σε matrix μουσικές μονομαχίες. ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ, Γκάζι, πλ. 210 3811.712. € 27 προπ., 35 ταμείο. Προπώληση Village Cinemas, Ticketservices.gr, Metropolis, και Discobole
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 22
 
CASPIAN Aπό την Catch The Soap Productions οι post-rockers aπό τη Μασαχουσέτη με support από τους Αθηναίους Adolf Plays The Jazz. ΑΝ CLUB. Έναρξη 21.30. Είσοδος € 20, 15. Προπώληση: Tickethouse, Πανεπιστημίου 42, Rhythm Records, Εμ. Μπενάκη 74.
 
ΤΡΙΤΗ 25
 
THE SLITS Από τα πιο επιδραστικά γυναικεία γρουπ, με punk-funk ήχο και ολοκαίνουργιο άλμπουμ, μετά από 25 χρόνια στη ναφθαλίνη και 30 χρόνια από την έκδοση του θρυλικού ντεμπούτο άλμπουμ τους “Cut”. Στο παρόν lineup είναι φυσικά η Ari U, αλλά και η Hollie Cook, κόρη του ντράμερ των Sex Pistols Paul Cook. RODEO LIVE CLUB. Έναρξη 21.00. Είσοδος € 23, και 25% έκπτωση σε άνεργους, φοιτ., στρατ.
 
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ
 
ZBIGNIEW PREISNER Ο διάσημος συνθέτης των ταινιών του Κισλόφσκι, με μουσικά θέματα από την πλούσια εργογραφία του. Μαζί του η σοπράνο Εlzbieta Towarnicka, o Mανώλης Λιδάκης, η Συμφωνική Ορχήστρα και η Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Βόλου. ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Στις 30/5. Είσοδος € 40-100. Προπώληση: 210 7282.333, Ταμεία Μεγάρου, Ομήρου 8, Σύνταγμα, megaron.gr. Πληρ.: 210 6980.044
 
 

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

τα σχόλιά σας:

αφήστε ένα σχόλιο

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.