29/01/2015

Αυτή την εβδομάδα το εξώφυλλό μας σχεδιάζει ο Αυστραλός Mathew Halpin. Είναι καλλιτέχνης οπτικών εφαρμογών και σκηνογράφος και η δουλειά του περικλείει σχεδόν όλο το φάσμα των θεαμάτων, από την όπερα και το θέατρο μέχρι το χοροθέατρο και τις ταινίες μικρού μήκους. Έχει πραγματοποιήσει αρκετές ατομικές εκθέσεις, αλλά αυτό που επιθυμεί περισσότερο αυτή την περίοδο είναι να παρουσιάσει τη δουλειά του στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Στο διάστημα των τελευταίων δέκα ετών, ο Mathew έζησε στο Λονδίνο, την Εσθονία και το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, για να στεριώσει τελικά στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου ζει σήμερα. 

Από 18/1 έως 13/3 ο Μathew Halpin (www.mathewhalpin.com) παρουσιάζει την ατομική του έκθεση με τίτλο «Painted Journey» στο Grecotel Pallas Athena Boutique Hotel (Αθηνάς 65 & Λυκούργου 1, πλατεία Κοτζιά, 1ος όροφος) στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Αrt in the heart of Athens».

DO IT! Κάθε εβδομάδα ένας καλλιτέχνης αναλαμβάνει να σχεδιάσει το εξώφυλλο της A.V. Στο τέλος της χρονιάς όλα τα εικαστικά εξώφυλλα θα συγκεντρωθούν για να εκτεθούν στο Μουσείο Μπενάκη, όπου και θα είστε όλοι καλεσμένοι.

Edito

Πολιτική

Συνέντευξη

Citizen

Ζωντανός στην πόλη

Athens Voices

Info-diet

Forrest gump

Music week

2310 soul

Taste police

Soundtrack της πόλης

Book Voice

Various artists

Σε είδα...

Μίλα μου βρώμικα

Stardust

Θέματα