Visual Browsing

Τι γεύση έχει το ξινόμαυρο;

Μια ωραία οινοπαρουσίαση στο Fabrica de Vino

To Fabrica de Vino είναι από τα πρώτα wine bar της πόλης. Με περισσότερες από 500 ετικέτες του ελληνικού και ξένου αμπελώνα, παραμένει επίκαιρο γιατί αγαπάει το κρασί όσο τίποτα άλλο και θέλει να μας κάνει να το αγαπήσουμε κι εμείς.

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου κάνει μίνι αφιέρωμα στο Ξινόμαυρο (μία από τις πιο εμβληματικές ελληνικές ποικιλίες) και ένα ταξίδι αστραπή στα αμπέλια της Βόρειας Ελλάδας. Επιλέγει έξι ξεχωριστά ξινόμαυρα (Έλινος Ταραλά, Νάουσα Διαμαντάκου, «7 κλειδιά» της Ευστρατίας Ταζογλίδου, «Βήσσα» του Καραδήμου, το Ξινόμαυρο του Γιάννη Βογιατζή και το “Old Roots των αδελφών Τάτση) και τα παρουσιάζει μετά…λαχταριστών μεζέδων από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας (όπως καγιανά με καβουρμά, ψητό μπάτζο, κυπριακές σεφταλιές κ.α.).

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον δημοσιογράφου οίνου και sommelier, Αλέξανδρο Σακκά. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 21.00 και η τιμή μενού είναι στα €30.

Εμμανουήλ Μπενάκη 4, 210 3214148, Fb: Fabrica De Vino

Επιλογες

Μελομακάρονο ή κουραμπιές;
Μελομακάρονο ή κουραμπιές;
Είναι το μεγάλο δίλημμα των γιορτών. Ό,τι κι αν προτιμάτε, ο Στέλιος Παρλιάρος...
A.V. Team
Μελομακάρονο ή κουραμπιές;