ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σάντουιτς με scrambled eggs και σολομό

Brunch στο σπίτι!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
352918-731945.jpg

Σκέφτεσαι να μαζέψεις όλη την παρέα για σπιτικό brunch; Αυτή η συνταγή θα σου χρησιμέψει. Εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική, δείχνει περίπλοκη ενώ δεν είναι (καθόλου όμως!). Άντε, πάλι θα εντυπωσιάσεις τα πλήθη… 

Υλικά για 4 σάντουιτς

 

  • 4 ψωμάκια brioche
  • 8 μεγάλα αυγά
  • 1 κ. γλ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 κ. γλ. ψιλοκομμένο άνηθο
  • 2 κ. σ. βούτυρο (και λίγο ακόμα για να αλείψουμε τα ψωμάκια)
  • 4 φέτες καπνιστό σολομό
  • αλάτι και πιπέρι
  • Easy
  • 30
  • All
  • Ορεκτικά - Μεζέδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ψήνουμε στην τοστιέρα (ή στον φούρνο) το ψωμί και αλείφουμε με βούτυρο σε κάθε πλευρά.
  2. Σε ένα μεγάλο ρίχνουμε τα αυγά, τον άνηθο, το κρεμμυδάκι, το αλάτι και το πιπέρι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
  3. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια ένταση. Αφού λιώσει, ρίχνουμε το μείγμα με τα αυγά και αμέσως αρχίζουμε να ανακατεύουμε με μια ξύλινη σπάτουλα.
  4. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι τα αυγά να μαγειρευτούν, αλλά να μην στεγνώσουν. Απομακρύνουμε από τη φωτιά.
  5. Μοιράζουμε τα αυγά στα ψωμάκια και από πάνω βάζουμε μια φέτα καπνιστό σολομό. Σερβίρουμε αμέσως. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ