ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE

Πάρτι στην πιο urban καντίνα της πόλης

Οι Guerilla Chef στο πρώτο τους pop up event με πληθωρικό street food και μεξικάνικα cocktails
125
Πάρτι στην πιο urban καντίνα της πόλης
Πάρτι στην πιο urban καντίνα της πόλης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:
Νίκος Αλεξόπουλος
125
  • Shares

Τον Fahd τον γνώρισα πριν τρία χρόνια. Τότε είχε μόλις ξεκινήσει τους Tip the Chef, μια ομάδα μαγείρων τους οποίους μπορούσες να καλέσεις σπίτι σου, να σου μαγειρέψουν και αντί για στάνταρ αμοιβή να τους δώσεις το φιλοδώρημα που έκρινες ότι αξίζουν. Η ιδέα αυτή έκανε τον κύκλο της και τελείωσε πριν λίγες μόνο μέρες. Οι Tip the Chef δεν υπάρχουν πια. Στη θέση τους, μέσα στο μυαλό του Fahd, φύτρωσε μια άλλη πολλά υποσχόμενη ιδέα.

Οι Guerilla Chef, αυτή τη φορά θα κάνουν οι ίδιοι το κάλεσμα. Pop up δείπνα υπό τη μορφή πάρτι σε εκκεντρικούς, παράξενους χώρους, που -όπως μου λέει ο Fahd-μπορεί να είναι από ένα εστιατόριο μέχρι μια ταράτσα. Εκεί θα καλούν τον κόσμο να δοκιμάσει τις δημιουργίες τους. Το πρώτο παρτάκι ξεκινάει από σήμερα, Πέμπτη 16 Μαρτίου και θα διαρκέσει 3 μέρες! Μέχρι και το Σάββατο λοιπόν, από τις 20.00 και μετά η καντίνα του 48 Urban Garden πέφτει στα χέρια των Guerilla Chef  και αναστενάζει! Το πρώτο τους pop up event είναι επηρεασμένο από την κιτς κουλτούρα της μεξικάνικης πάλης, Lucha Libre, έχει πληθωρικό street food χαρακτήρα και –φυσικά- μεξικάνικα cocktails!

Πάρτι στην πιο urban καντίνα της πόληςΠάρτι στην πιο urban καντίνα της πόλης

Αρματολών και Κλεφτών 48, Νεάπολη, 213 0281866

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ AV

ΒΙΒΛΙΟ
23.03.2017 - 15:19
Μύθοι και ντοκουμέντα για την ταραχώδη ζωή του βασιλιά της κοκαΐνης από τον κοντινότερο άνθρωπό του
ΠΟΛΗ
22.03.2017 - 17:26
Μια βόλτα στην (πρώην) μεσοαστική γειτονιά της Αθήνας
ΜΟΥΣΙΚΗ
22.03.2017 - 17:26
Συναντήσαμε τον «Πατριάρχη του κλαρίνου» Πετρολούκα Χαλκιά στην Ομόνοια, λίγο πριν τις εμφανίσεις του στο Half Note Jazz Club
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22.03.2017 - 14:13