Θεματα

Ας αρχίσει το Barbeque!

To Carnicero σου μαθαίνει τα μυστικά του ψησίματος με τον πιο νόστιμο τρόπο

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
ΤΕΥΧΟΣ 614
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
354543-734923.jpg

Η ψησταριά κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Περιμένει με ανυπομονησία τα ζουμερά κρεατικά. Ο ψήστης χαμογελάει (και συνήθως τσακώνεται με τον δεύτερο καλύτερο ψήστη της παρέας), γιατί είναι ο απόλυτος ροκ σταρ της ημέρας. Όλη η παρέα αδημονεί, κάτω από τις βουκαμβίλιες της βεράντας. Αυτή είναι η ιδανική εποχή για barbeque!

Δεν θέλουμε να βάζουμε φιτιλιές, αλλά ακόμα και ο καλύτερος ψήστης του κόσμου χρειάζεται συμβουλές από τους ειδικούς. Ποια είναι τα tips για ένα επιτυχημένο ψήσιμο; Πώς διαλέγουμε καλό κρέας; Ποια είναι η σωστή θερμοκρασία για το κάθε κομμάτι; Ποιες είναι οι σάλτσες που θα απογειώσουν το κρέας μας; Χμμ... Δύσκολα τα πράγματα. Όμως στο Carnicero, το φίνο κρεοπωλείο της πόλης (με τα πιο εκλεκτά κρέατα ever), θα στα μάθουν όλα και μάλιστα με τον πιο νόστιμο τρόπο! 

Στις 19/5 (ώρα 17.30) στην Κηφισιά και στις 25/5 (ώρα 17.30) στο Ψυχικό τα καταστήματα Carnicero ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Weber (Νο1 στον κόσμο στην κατασκευή συσκευών ψησίματος) και διοργανώνουν το απόλυτο barbeque. Τις δύο αυτές μέρες του Μαΐου, λοιπόν, θα προσφέρουν απλόχερα τη γνώση, τις πιο λαχταριστές συνταγές τους και τα μεζεδάκια τους για να σε μυήσουν στην τέχνη του ψησίματος.

Ας αρχίσει λοιπόν το BBQ! Με γύρους πικάντικους και ζουμερά κεμπάπ. Με μαριναρισμένα σουβλάκια και μυρωδάτα λουκάνικα. Με Black Angus, sort ribs και πελώρια T-bones. Με rib eyes και χυμώδη burgers. Αλλά και με τέλειες πίτες, φοβερές σάλτσες BBQ Rufus, απίθανες μουστάρδες Normandie, εξωτικές σάλτσες γουακαμόλες και γλυκοπικάντικα τσάτνεϋ. Για παρέα το Carnicero φέρνει επίσης τις καλύτερες ελληνικές μπίρες και εκλεκτά κρασιά. Ε, ρε τι έχει να γίνει…

Ν. Ψυχικό: Δημητρίου Βασιλείου 18, 2106770050, Κηφισιά: Λ. Κηφισίας 322, 2108015100

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ