Αθλητισμος

Τι συμβαίνει με τον Αντετοκούνμπο;

Το τραυματισμένο πόδι είναι μόνο η μισή αλήθεια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
367768-760349.jpg
(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports

Κανένας δεν "ορκίζεται" αυτή την στιγμή ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παίξει στο Eurobasket. Παρότι το ιατρικό τιμ της Εθνικής του μπάσκετ διαβεβαιώνει ότι το πρόβλημα στο δεξί γόνατο είναι "επιφανειακό" και "θα ξεπεραστεί" πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο ίδιος ο παίκτης δεν θα θελήσει να κουράσει το τραυματισμένο πόδι αν διαπιστώσει ότι υπάρχει κίνδυνος υποτροπής.

Όμως δεν είναι μόνο ο τραυματισμός. Ήδη έχει αγωνισθεί στα ως τώρα φιλικά μόλις 23 λεπτά κόντρα στο Μαυροβούνιο και δεν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για την επόμενη φάση της προετοιμασίας επειδή θέλει να πάει οπωσδήποτε τις ίδιες μέρες στην Σανγκάη για να πάρει μέρος στο "Jump 10" 13-20 Αυγούστου με αμοιβή που ξεπερνά τις 100 χιλιάδες δολάρια.  

Από την άλλη οι Μιλγουόκι Μπακς δείχνουν δυσαρεστημένοι για κάποια χρήματα που αφορούν την ασφάλιση του Αντετοκούνμπο από την ομοσπονδία του μπάσκετ. 

Παράλληλα πιέζουν τον ομοσπονδιακό κόουτς Κώστα Μίσσα να μην τον κουράζει και να τον χρησιμοποιεί λίγο, μέχρι να αποκατασταθεί εντελώς το τραυματισμένο γόνατο.

Αυτή είναι η κατάσταση χωρίς κανένας να ξέρει πώς θα καταλήξει η ιστορία μέχρι να ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ