Αθλητισμος

Τι έχουν τα έρμα και... χτυπάνε;

Πριν αρχίσει καλά-καλά η προετοιμασία, τρεις βασικοί παίκτες του Παναθηναϊκού είναι τραυματίες!

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
361516-748452.jpg

Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό, καθώς την πρώτη μέρα που πήγαν για εξετάσεις οι παίκτες του αποκαλύφθηκαν τρεις τραυματισμοί. Ο Ροντρίγκο Μολέντο έχει κάταγμα στη μύτη από το τέλος της περασμένης σεζόν, ο Λούκας Βιγιαφάνιες έναν τραυματισμό κι αυτός από... πέρυσι, ενώ ο Κάρλος Ζέκα έχει φλεγμονή στο πόδι. Όλως τυχαίως (;) άπαντες θα μείνουν 10-15 μέρες εκτός προπονήσεων, δηλαδή θα χάσουν το μισό βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο βραζιλιάνος αμυντικός υπεβλήθη σε επέμβαση στη Βραζιλία και δεν μπορεί να αναπνεύσει κανονικά, αλλά μην ξεχνάμε πως μέσα στο σαββατοκύριακο θα πρέπει να απαντήσει στον Ουζουνίδη αν θέλει να μείνει στην ομάδα ή όχι.

Ο Βιγιαφάνιες είχε χτυπήσει στις 14 Μαΐου στον αστράγαλο, έχοντας πάθει βαρύ διάστρεμμα. Αγωνίστηκε στα τέλη του ίδιου μήνα με δεμένο πόδι, αλλά 30 μέρες μετά είναι και πάλι τραυματίας και μάλιστα τόσο ώστε να μείνει νοκ άουτ 15 μέρες! Και του Ζέκα μικροπρόβλημα θεωρείται, όμως και πάλι ο καιρός που θα μείνει εκτός είναι πολύς.

Ουδείς θέλει να αμφισβητήσει τους γιατρούς, όμως αυτά τα περιστατικά προκαλούν υποψίες. Σήμερα είναι η καταληκτική ημερομηνία για να πληρώσει ο Γιάννης Αλαφούζος τα οφειλόμενα προς τους ποδοσφαιριστές και αν δεν το πράξει, τότε άπαντες μπορούν να κάνουν προσφυγή για να μείνουν ελεύθεροι, ενώ θα υπάρξει πρόβλημα και με το πιστοποιητικό συμμετοχής του «τριφυλλιού» σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ.

Στον αντίποδα, ήρθε χθες στην Αθήνα ο Όμρι Άλτμαν και σήμερα αναμένεται να υπογράψει, ενώ ακολουθεί ο Δημήτρης Κολοβέτσιος από την ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει ρευστό για προκαταβολές.

Αν και με αυτόν τον Παναθηναϊκό κανείς δεν είναι σίγουρος...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ