Αθλητισμος

«Θερίζουν» οι θλάσεις τις ελληνικές ομάδες (video)

Αρκετά προβλήματα τραυματισμών παραμονές των ευρωπαϊκών πλέι οφ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
367438-759827.jpg
ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports

Κάθε καλοκαιρινή προετοιμασία «σφίγγει» τα πόδια των παικτών και μπορεί να φέρει τραυματισμούς. Οι ελληνικές ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη μετρούν ήδη ενάμιση μήνα προπονήσεων κι επίσημων αγώνων, με συνέπεια να υπάρχουν και απώλειες.

Προχθές ο Εμενίκε του Ολυμπιακού υπέστη θλάση, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν μείνει μόνο με τον Μπεν στην επίθεση ενόψει των δύο κρίσιμων αγώνων με τη Ριέκα. Άλλος φορ δεν αποκτήθηκε, ενώ ο Ανσαριφάρντ είναι φευγάτος εδώ και καιρό.

Την Πέμπτη το βράδυ, ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο, στο τελευταίο φιλικό πριν από την Μπιλμπάο. Το τελευταίο που απασχόλησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη ήταν η ήττα με 2-0. Άλλωστε τα δύο γκολ μπήκαν στο τέλος, όταν ο ίδιος είχε δώσει… εντολή να χαλαρώσουν οι παίκτες του και να μην φορτσάρουν. Βλέπετε, ήθελε να αποφύγει κι άλλο χουνέρι σαν αυτό που έπαθε με τον Κουλιμπαλί. Ο Αφρικανός υπέστη θλάση κι έτσι οι «πράσινοι» αναμένεται να μην έχουν διαθέσιμο δεξιό μπακ στα παιχνίδια με τους Βάσκους. Ο Σουηδός Γιόχανσον δεν έχει κάνει προετοιμασία και δύσκολα θα μπει στα βαθιά, έπειτα από 10-15 μέρες προπονήσεων.

Τέλος, αρκετά θέματα έχει και η ΑΕΚ. Θλάση ο δεξιός μπακ Γκάλο, νοκ άουτ ο επιθετικός Γιακουμάκης, αλλά και οι νεαροί στόπερ Τζανετόπουλος-Λαμπρόπουλος. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει για το κέντρο της άμυνας τους Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Βράνιες, αλλά ο τελευταίος αισθάνεται ενοχλήσεις εσχάτως. Νίκη με ανατροπή και τελικό σκορ 2-1 σημείωσε η ΑΕΚ σε φιλικό με τον Πλατανιά. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ