Αθλητισμος

Τέλος ο Χάσι, σημάδια… αποσύνθεσης στον Ολυμπιακό

Αναζητείται ο νέος προπονητής, ενώ ο Καπίνο μπαίνει στον «πάγο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
373504-771099.jpg
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Σε αμηχανία βρίσκονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 3-2 στο ΟΑΚΑ. Το πρώτο πράγμα που έγινε μετά το παιχνίδι, ήταν το πλέον αναμενόμενο, να απομακρυνθεί δηλαδή από το πάγκο ο Μπέσνικ Χάσι. Ο Κοσοβάρος τεχνικός ενημερώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα και αμέσως μετά ξεκίνησε μια ολονύχτια σύσκεψη, ώστε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη, αλλά σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε το όνομά του. Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα μέχρι στιγμής. Από τον… all time classic Τάκη Λεμονή ως τον πρώην παίκτη της ομάδας, Εστέμπαν Καμπιάσο.

Στη λίστα των «ερυθρόλευκων» υπάρχουν κάποια καλά ονόματα, όπως ο Γκουστάβο Πογέτ (πέρασε και από την ΑΕΚ) ή ο Ισπανος Άιτορ Καράνκα, ενώ ακούστηκε –μέσα στην παραζάλη της ήττας προφανώς- και αυτό του Πορτογάλου Βίτορ Περέιρα, που δούλεψε για μερικούς μήνες στον Πειραιά, το 2015…

Μεθαύριο, ο Ολυμπιακός θα παίξει με την ανεβασμένη Γιουβέντους στο Τορίνο και ο καιρός που μεσολαβεί ως τότε είναι λίγος για να συμμαζευτεί η κατάσταση. Όλα δείχνουν πως σε αυτό το παιχνίδι, θα κοουτσάρει ως υπηρεσιακός ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Αυτός που δεν θα ταξιδέψει στην Ιταλία είναι ο Στέφανος Καπίνο. Ο διεθνής τερματοφύλακας έχει πέσει σε δυσμένεια και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λέγεται πως πήρε εντολή να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ