Αθλητισμος

Τέλος η παρωδία Τζεντίλε στον Παναθηναϊκό

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
343096-713388.jpg

Μόλις τρεις μήνες κράτησε −όπως φαίνεται− το πέρασμα του Αλεσάντρο Τζεντίλε στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Όταν ανακοινώθηκε η απόκτησή του στο τέλος του 2016, οι φίλοι του «τριφυλλιού» ενθουσιάστηκαν για έναν παίκτη που ήταν σταρ στην Αρμάνι Μιλάνο και ο πατέρας του είχε παίξει στους «πράσινους» πριν από 17-18 χρόνια, αφήνοντας πολύ καλές αναμνήσεις. 

Κανείς δεν αναρωτήθηκε γιατί μια ομάδα αφήνει το μεγάλο της αστέρι να φύγει και μάλιστα στη μέση της σεζόν. Λίγοι ήξεραν, αυτοί που βλέπουν μπάσκετ χωρίς παρωπίδες και χρωματιστά γυαλιά. 

Έπρεπε να φτάσει Μάρτιος για να καταλάβουν και οι πλέον δύσπιστοι ότι το παλικάρι δεν κάνει. Δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στον Παναθηναϊκό και όσοι τον είδαν να παίζει αναρωτιούνται ακόμη αν αυτός ο τύπος είναι επαγγελματίας. Δεν μαρκάρει, δεν... τρέχει και το κυριότερο, σουτάρει χωρίς να βάζει καμπύλη στην μπάλα! Γελάει ο κόσμος... 

Όχι μόνο με την εικόνα του 24χρονου Τζεντίλε, αλλά και με τα στατιστικά του: Σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα είχε 6/22 βολές, δηλαδή ποσοστό 27%! Ακόμη κι ένα παιδάκι του δημοτικού θα τα πήγαινε καλύτερα. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κλαίει τα λεφτά που έδωσε, αρκετοί ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων στο Γκάζι στεναχωριούνται που χάνουν έναν καλό πελάτη και ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν με ένα βαρίδι λιγότερο. 

Υ.Γ. Βίντεο από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό με τις καλύτερες στιγμές του, δεν υπάρχει. Πιο εύκολα βρίσκεις νερό στην έρημο...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ