Αθλητισμος

Στο τραπέζι η «λύση Τσίπρα» για τον Παναθηναϊκό

Μικρές όμως οι πιθανότητες 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
377205-778689.jpg
ICONPRESS/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Η «λύση Τσίπρα», που προωθεί το περιβάλλον του πρωθυπουργού για τον Παναθηναϊκό και είχε αποκαλύψει η A.V. πριν από δύο εβδομάδες, μπαίνει στην τελική ευθεία επεξεργασίας της από Κινέζους επενδυτές του κατασκευαστικού κολοσσού WANDA Group. 

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως αυτές τις μέρες θα εξετασθεί στην Σαγκάη η πιθανότητα επενδύσεων στην Ελλάδα. Εκεί θα μπει στο τραπέζι ο Παναθηναϊκός. 

Σκοπός της κυβέρνησης είναι, μαζί με τα άλλα έργα που θα δώσει στην εταιρία, να κάνει πάσα και την ΠΑΕ με «τυράκι» την κατασκευή γηπέδου.

Βέβαια, οι πιθανότητες ολοκλήρωσης ενός τέτοιου πρότζεκτ θεωρούνται μικρές, καθώς η αγορά της ομάδας μαζί με τα χρέη της συν το κόστος κατασκευής του γηπέδου είναι τόσο μεγάλα που αποκλείουν την απόσβεση τα επόμενα δέκα χρόνια. Παρόλα αυτά τίποτα δεν αποκλείεται.

Η WANDA είναι μια τεράστια εταιρία που κατέχει μαζί με πολλά άλλα το 20% των μετοχών της Ατλέτικο Μαδρίτης και έχει κατασκευάσει το νέο της γήπεδο το οποίο ονομάζεται WANDA Metropolitan.

Ασχολείται σε όλο τον κόσμο κυρίως με ανέγερση ξενοδοχείων, εμπορικών κέντρων και πολυχώρων ενώ χρηματοδοτεί μεγάλα αθλητικά events στην Κίνα. 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ