Αθλητισμος

Στα μαχαίρια Καβάνι και Νεϊμάρ (video)

Οι δύο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν τσακώθηκαν για τα πέναλτι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
372458-769264.jpg
Aurelien Meunier / Getty Images

Ο Νεϊμάρ έφυγε από την Μπαρτσελόνα για να είναι σε μια ομάδα ο απόλυτος ηγέτης. Πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν για να σταματήσει να βρίσκεται στη σκιά του Μέσι, αν και όμως θα δούμε στο βίντεο παρακάτω, ο Αργεντινός δεν είχε κάποιο πρόβλημα μαζί του. 

Η κουβέντα για τα πέναλτι στην Παρί ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, μεταξύ σοβαρού και αστείου. Οι Γάλλοι έκαναν περίπατο μέσα στη Γλασκόβη επί της Σέλτικ και ο Καβάνι εκτέλεσε ένα πέναλτι, μια και δεν είχε σκοράρει σε αυτό το ματς.

Ο προπονητής Ουνάι Έμερι ξεκαθάρισε πως «δεν θα τα χαλάσουμε σε αυτό. Ο Καβάνι θα εκτελεί το πρώτο και ο Νεϊμάρ το δεύτερο», θέλοντας να κάνει και λίγο πλάκα. 

Στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Λιόν, όμως, το πράγμα σοβάρεψε. Με το ματς στο 0-0, η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Καβάνι πήγε να το εκτελέσει. Όμως, ο κολλητός του Νεϊμάρ, ο Ντάνι Άλβες πήρε την μπάλα για να τη δώσει στον φίλο του.

 Ο Καβάνι επέμεινε σαν… παλιότερος, έβρισε τους Βραζιλιάνους συμπαίκτες του και εκτέλεσε το πέναλτι, έπειτα και από οδηγία που ήρθε από τον πάγκο. 

Ο Ουρουγουανός αστόχησε, η ομάδα του μπορεί να νίκησε με 2-0, αλλά λέγεται πως στα αποδυτήρια υπήρξε συνέχεια ανάμεσα στους Λατίνους.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συνέβη, όμως εδώ και λίγες ώρες ο Νεϊμάρ έκανε… unfollow τον Καβάνι από το Instagram. Κι αυτό μπορεί να μοιάζει παιδικό, αλλά τι είναι οι ποδοσφαιριστές; Παιδιά με πολλά, πάρα πολλά λεφτά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ