Αθλητισμος

Πρόκριση Παναθηναϊκού με σφραγίδα Ουζουνίδη

Νίκησαν ξανά την Γκαμπάλα (2-1) οι «πράσινοι» και ετοιμάζονται για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γκαμπαλα-Παναθηναικος 1-2 Προκριματικα Europa League στιγμιοτυπα {3/8/2017}

Δεύτερη νίκη επί της Γκαμπάλα, αυτή τη φορά μέσα στο Αζερμπαϊτζάν, σημείωσε ο Παναθηναϊκός με σκορ 2-1 και έτσι πέρασε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «πράσινοι» τα… χρειάστηκαν μόλις για 10-15 λεπτά, όταν το καλά δομημένο πλάνο τους πήγε περίπατο από μια άτυχη στιγμή. Μετά από ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου πάντως δεν καθάρισε την πρόκριση παρά τις πολλές ευκαιρίες, το «τριφύλλι» βρέθηκε πίσω στο σκορ από αυτογκόλ του Μολέντο, έπειτα από μια… καραμπόλα.

Πάνω που οι γηπεδούχοι, άρχισαν να παίρνουν θάρρος, «μίλησε» ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής του ΠΑΟ έβαλε τον Καμπέσας στη θέση του Χατζηγιοβάννη και τον άλλαξε πτέρυγα με τον Λουντ. Αμέσως, στο 63ο λεπτό, ο Φινλανδός χαφ που βρέθηκε στα δεξιά ισοφάρισε με ωραίο σουτ, ενώ στο 66’ ο εξτρέμ από τον Ισημερινό, που έπαιξε στ’ αριστερά σκόραρε, καθαρίζοντας την πρόκριση για τον Παναθηναϊκό.

Η ελληνική ομάδα, θα μπορούσε να νικήσει με μεγαλύτερο σκορ, αν στο 9’ ο Άλτμαν και στο 82’ ο Λουντ δεν έχαναν σίγουρα γκολ, με προβολές σε κενή εστία από τα τρία μέτρα… 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ