Αθλητισμος

Πόλεμος για τα χρέη στον Παναθηναϊκό

Την ώρα που η ΠΑΕ βουλιάζει 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
376327-776936.jpg
@dpg7000/Instagram

Την ώρα που ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός βουλιάζει, οι άνθρωποι που ανέλαβαν να τον σώσουν τσακώνονται για τα χρέη...

Μόλις πριν από δύο ημέρες η «Θύρα 13» παρέλαβε από το λογιστήριο της ΠΑΕ τα απαραίτητα έγγραφα που κατεβάζουν το συνολικό ποσόν που πρέπει να βρεθεί από τα 60 στα 37,5 εκατομμύρια ευρώ. Το ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα και ο αλαφουζικός υπεύθυνος επικοινωνίας Σταμάτης Γαρρής στον αλαφουζικό Σπορ fm. Αυτό σημαίνει ότι αν ο Αλαφούζος πληρώσει τα 20 που έχει υποσχεθεί, εκείνο που μένει είναι 17,5 εκατομμύρια. 

Φυσικά αντέδρασε αμέσως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος από τα ραντεβού με τον (πρώην;) ιδιοκτήτη της ΠΑΕ είχε φύγει με την εντύπωση πως το τελικό ποσό είναι 60 εκατομμύρια. Γι' αυτό ανέβασε αμέσως στο instagram την απάντησή του, κάτω από τις φωτο του Αλαφούζου, του προεδρεύοντος Βασίλη Κωνσταντίνου και του Γαρρή:

«Το να κοροϊδεύετε τον κόσμο είναι δικαίωμα σας, το να με βγάζετε ψεύτη δεν το επιτρέπω...ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ.. όλα έχουν όρια»​!

Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη βρίσκεται ο πόλεμος μεταξύ Κωνσταντίνου και των άλλων παλαιμάχων Δομάζου, Αντωνιάδη, Καμάρα και λοιπών της εποχής του Γουέμπλεϊ. Κατηγορούν την ΠΑΕ ότι σαμποτάρει το «σχέδιο σωτηρίας» που οι ίδιοι έχουν παραδώσει και προβλέπει μετακόμιση στο ΟΑΚΑ και έκδοση εισιτηρίων διαρκείας τριών χρόνων προς 600-1.600 ευρώ.

Το σίριαλ συνεχίζεται...

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ