Αθλητισμος

Πανζουρλισμός για τους Αντετοκούνμπο (video)

Γέμισε ασφυκτικά το Αλεξάνδρειο στη γιορτή του μπάσκετ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
359560-744996.jpg
ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Εξι-επτά χιλιάδες μέσα και άλλες 2.000 απ' έξω, που βολεύτηκαν με γιγαντοοθόνες, έσπευσαν στο Αλεξάνδρειο για να χαρούν παρέα με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, που διοργάνωσαν για δεύτερη σερί χρονιά μια θαυμάσια γιορτή για μικρούς και μεγάλους. 

Η ομάδα των Antetokounbros είχε απέναντί της τη μεγάλη Εθνική που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ του 2005. Κι αν έλειπαν οι Φώτσης, Μπουρούσης, Σπανούλης λόγω των πρόσφατων υποχρεώσεών τους στους τελικούς της Α1, όλοι οι υπόλοιποι ήταν εκεί. Ο Ζήσης, ο Ντικούδης, ο Τσαρτσαρής, ο Βασιλόπουλος, ο Χατζηβρέττας, ο Παπαλουκάς, ο Λάζος Παπαδόπουλος, ο αρχηγός Μιχάλης Κακιούζης και ο Διαμαντίδης, ο άνθρωπος που αποθεώθηκε περισσότερο από τον καθένα το απόγευμα της Κυριακής. Και φυσικά στον πάγκο, ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τον Λευτέρη Κακιούση.

Παιδικά χαμόγελα, χαβαλές, παιχνίδια και διαγωνισμοί κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, ενώ το κυρίως πιάτο ήταν το παιχνίδι φουλ διάρκειας ανάμεσα στην Εθνική του '05 και της ομάδας των Αντετοκούνμπο. Του Γιάννη, του Θανάση και διάφορων πιτσιρικάδων φίλων τους, που αγωνίζονται σε διάφορους συλλόγους της χώρας.

Στο τέλος η Εθνική έχασε 109-107, αλλά στο τέλος λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή. Οπως στον ημιτελικό με τη Γαλλία το 2005, η τελευταία επίθεση ανήκε στην ομάδα του Γιαννάκη. Ακριβώς όπως και τότε, ο Ζήσης έκανε τη διείσδυση, έβγαλε έξω τον Διαμαντίδη για το “Βάλτο αγόρι μου”, αλλά το σουτ του 3D ήταν άστοχο...

Επόμενο ραντεβού την Κυριακή 25 του μήνα, στο ΟΑΚΑ της Αθήνας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ