Αθλητισμος

Οι ξένοι «σώζουν» τον Παναθηναϊκό

Εν αντιθέσει με τον Ταυλαρίδη, οι Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ και Σισέ διευκολύνουν τους «πράσινους»!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
374989-774068.jpg
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Όπως είχε προαναγγελθεί, την Τρίτη το πρωί ο Στάθης Ταυλαρίδης έκανε καταγγελία ενάντια του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ, ζητώντας άμεσα και τα 97.000 ευρώ που του οφείλονται, καθώς η διοίκηση των «πράσινων» αδυνατούσε να του δώσει τα 30.000 της επόμενης δόσης.

Τι θα συμβεί από δω και πέρα; Η απόφαση της ΕΠΟ, σε συνεργασία με τη ΦΙΦΑ, θα βγει την Τρίτη 10 Οκτώβρη. Ο Παναθηναϊκός θα έχει περιθώριο τριών ημερών για να πληρώσει το ποσό, αλλιώς θα του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ακόμη ένα «παράθυρο» πέντε εργάσιμων ημερών για να δώσουν οι «πράσινοι» τα χρήματα και να πάρουν πίσω το -3. Δηλαδή, καταληκτική ημερομηνία για πληρώσει ο ΠΑΟ τον Ταυλαρίδη είναι η 21η Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, η επιτροπή σωτηρίας του «τριφυλλιού» θα έχει βρει αυτά τα χρήματα, αλλά είναι δεδομένο πως δεν θα είναι τα μόνα που θα χρειαστούν. Τουλάχιστον, στα υπόλοιπα ανοιχτά μέτωπα τα νέα είναι καλύτερα, αφού οι Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ δέχτηκαν να κάνουν διακανονισμό. Επίσης, ο Τζιμπρίλ Σισέ διαμήνυσε πως σκοπεύει να χαρίσει στον Παναθηναϊκό ένα μεγάλο μέρος των οφειλομένων του.

Επόμενος σκόπελος, ο διακανονισμός με τον Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος πρέπει να πληρωθεί 46.000 ευρώ ως την Παρασκευή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ