Αθλητισμος

Οι Έλληνες στο Σάμερ Λιγκ του ΝΒΑ (video)

Ο έλεγχος προόδου των Όγκαστ-Ντόρσεϊ και οι πιθανότητες να λάμψουν στο αμερικάνικο πρωτάθλημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
363173-751158.jpg
Streeter Lecka/Getty-Ideal Images

Δύο ελληνόπουλα, που βρίσκονται μάλιστα στην προεπιλογή του Κώστα Μίσσα για το Ευρωμπάσκετ, παλεύουν στο Λας Βέγκας για να μπουν στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, είναι αυτή τη στιγμή ο πιο χαλαρός, καθώς στις 7 Ιουλίου υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Ατλάντα Χοκς. Θα ήθελε, όμως, πολύ να δείξει τις αρετές τους στα φιλικά ματς που γίνονται τώρα στις ΗΠΑ, αλλά χθες το βράδυ υπέστη διάστρεμμα και θα μείνει εκτός αγώνων για μερικές μέρες.

Το πιθανότερο είναι πως θα έρθει απευθείας στις 24 Ιουλίου για την πρώτη προπόνηση της Εθνικής μπάσκετ, χάνοντας την ευκαιρία να δείξει την αξία τους στους προπονητές του. Ο Ντόρσεϊ δεν θα χάσει τη θέση του στο ρόστερ, αλλά προσπαθεί να αποδείξει ότι αξίζει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Σε… δυόμιση αγώνες σημείωσε οκτώ πόντους κανονικά και όταν αρχίσει η προετοιμασία των Χοκς, θα έχει πολλή δουλειά μπροστά του.

Αντίθετα, ο Όγκαστ έχει σαφέστατο άγχος. Ως γνωστόν, ο ομογενής σέντερ έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, που δεν θα ισχύσει μόνο αν βρει ομάδα στο ΝΒΑ ως τις 20/7. Δηλαδή, το άμεσο μέλλον του θα κριθεί από τα παιχνίδια του Σάμερ Λιγκ.

Αγωνιζόμενος με τους Μαϊάμι Χιτ, ο 23χρονος μετρά τουλάχιστον τρεις εντυπωσιακές εμφανίσεις, με διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά και δύο παρουσίες στο επίπεδο του μετρίου.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι Αμερικάνοι έχει αρκετές πιθανότητες να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα ψαχτεί για ψηλό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ