Αθλητισμος

Ο Παναθηναϊκός έχει αργό, αλλά σοβαρό πλάνο (video)

Έπεται νέα μεταγραφή, με τον Σουηδό Γιόχανσον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
366361-757742.jpg
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports

Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού, αναρωτιούνται στα social media, τι θα μπορούσε να κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης αν είχε στα χέρια του το μπάτζετ που σπατάλησε πέρυσι ο Αντρέα Στραματσόνι…

Έστω και με τα… λίγα που φαίνεται να δίνει –με σημαντική καθυστέρηση είναι η αλήθεια- ο Γιάννης Αλαφούζος, οι «πράσινοι» προσπαθούν να ενισχυθούν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Χθες αργά το βράδυ συμφώνησε με το «τριφύλλι» ο Ματίας Γιόχανσον. Πρόκειται για 25χρονο διεθνή Σουηδό, που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ. Ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνιζόταν στην Άλκμααρ, όπου τα τέσσερα τελευταία χρόνια είχε φουλ συμμετοχές, χάνοντας λόγω τραυματισμού μόλις δύο παιχνίδια.

Είναι αρκετά επιθετικός στο παιχνίδι του, κάτι που ώθησε τον προπονητή του ΠΑΟ να τον προτιμήσει. Ο Γιόχανσον δεν προορίζεται για «ρεζέρβα» του Κουλιμπαλί, αλλά θα διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα. Ο Σκανδιναβός έμεινε ελεύθερος από την ολλανδική ομάδα και κατά συνέπεια δεν έχει κάνει προετοιμασία. Άρα θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα τον δούμε να αγωνίζεται στα τέλη Αυγούστου ή τον Σεπτέμβρη, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ